Teşekkürler Kemal bey..
Teşekkürler lusy bir kismini photoshopta yaptim bir kac gorsel birlestirme biraz isik ve brush yardimi ile ardindan illustrator e aktardim..
"Partinin dünya görüşü, onu hiç anlamayan insanlara çok daha kolay dayatılıyordu. (...) Her şeyi yutuyorlar ve hiçbir zarar görmüyorlardı, çünkü tıpkı bir mısır tanesinin bir kuşun bedeninden sindirilmeden geçip gitmesi gibi, yuttuklarından geriye birşey kalmıyordu."
George Orwell in kült...
Böyle gördüğüm zaman nasıl da imreniyorum...En kısa zamanda bende kendimi denemek adına çizdiklerimi paylaşacağım..Çizmeyi hiç bırakmaman dileği ile...
Baslat cubugu uzerinde klavyenin dili EN yada TR olarak gorulur...Buyuk ihtimal EN ye donmustur o zaman yapiyor oyle seyler...onu bir kontrol edermisiniz...Eger EN ye.donsuyse TR ye cevirip bir kontrol edin..
Tapatalk ile gonderildi...
Ilk çalışmanız olduğunu varsayarsak gayet iyi...Ileride daha da iyi olacaktır..Firmanın ismi "Mavıi" mi yoksa sadece "Mavi" mi..Birde dikkatimi ceken "patatez" oldu..Ayrıca bol bol örnek inceleyip ufkunuzu genişletmeniz tavsiye olunur..
Keyifli forumlar...
Arkadaşlar bir yada iki sayfa once sifre tekrar yazilmisti goremediniz sanirim buyrun...
ultra-mega mock-ups set 2,6 GB. konusunun *rar şifresi
www.grafikerler.org-magasine-megaset
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.