Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

araç içi multimedya sistemleri katalog çalışması

Arka kısımda ki gri kisimlar..Bakarim bulursam tabiki yuklerim
  2. Aslı SAYILIR

araç içi multimedya sistemleri katalog çalışması

Teşekkürler Kemal bey.. Teşekkürler lusy bir kismini photoshopta yaptim bir kac gorsel birlestirme biraz isik ve brush yardimi ile ardindan illustrator e aktardim..
  3. Aslı SAYILIR

Merhaba

Ee o zaman hoşgeldiniz..
  4. Aslı SAYILIR

Bin Dokuz Yüz Seksen Dört / George ORWELL

"Partinin dünya görüşü, onu hiç anlamayan insanlara çok daha kolay dayatılıyordu. (...) Her şeyi yutuyorlar ve hiçbir zarar görmüyorlardı, çünkü tıpkı bir mısır tanesinin bir kuşun bedeninden sindirilmeden geçip gitmesi gibi, yuttuklarından geriye birşey kalmıyordu." George Orwell in kült...
  5. Aslı SAYILIR

Ciddi Anlamda İlk Karakalem Çizimler (uzuv denemeleri)

Böyle gördüğüm zaman nasıl da imreniyorum...En kısa zamanda bende kendimi denemek adına çizdiklerimi paylaşacağım..Çizmeyi hiç bırakmaman dileği ile...
  6. Aslı SAYILIR

öğrenci kulübümüz için logo tasarımında yardım

Konunuz freelance iş verenler başlığı altına taşınmıştır..
  7. Aslı SAYILIR

Dizüstü Önerisi Lütfen

Bir öneride bulunmadan önce ne kadar bütçe ayırmayı planlıyorsunuz bunu da bilmek gerekir :)
  8. Aslı SAYILIR

Hümeyra Can Logo

Hikayesi ile birlikte değerlendirildiğinde güzel çalışma..Emegine sağlık...
  9. Aslı SAYILIR

Candy Cane

Adı üstünde şeker gibi olmuş :) Eline, emegine sağlık...
  10. Aslı SAYILIR

İndesign "i, ö,ü,i,ğ" harflari çalışmıyor niye acaba?

Baslat cubugu uzerinde klavyenin dili EN yada TR olarak gorulur...Buyuk ihtimal EN ye donmustur o zaman yapiyor oyle seyler...onu bir kontrol edermisiniz...Eger EN ye.donsuyse TR ye cevirip bir kontrol edin.. Tapatalk ile gonderildi...
  11. Aslı SAYILIR

Corel Draw x6 Menü Çalışması

Patatez diye değil de patates diye yazıldığı için olmasın...
  12. Aslı SAYILIR

Corel Draw x6 Menü Çalışması

Ilk çalışmanız olduğunu varsayarsak gayet iyi...Ileride daha da iyi olacaktır..Firmanın ismi "Mavıi" mi yoksa sadece "Mavi" mi..Birde dikkatimi ceken "patatez" oldu..Ayrıca bol bol örnek inceleyip ufkunuzu genişletmeniz tavsiye olunur.. Keyifli forumlar...
  13. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Bugün tüm dileklerinizin gerçekleşecegi bir gün olsun inşallah...Günaydınlar... Keyifli haftasonları...
  14. Aslı SAYILIR

Standart site kursanız ne ile ilgili olurdu

Hımmm evet yaa benim de en büyük sıkıntılarımdan biridir...Güzel fikirmiş Şener :)
  15. Aslı SAYILIR

This is Trabzon

Gelişime açık bir çalısma.. Diger calismalarinizi da gormek dilegi ile.. Keyifli forumlar...
  16. Aslı SAYILIR

Merhabalar.

Aramıza hoşgeldiniz... Bilgi paylaştıkça büyür.. Bol paylaşımlı, bir o kadar da keyifli forumlar dilerim..
  17. Aslı SAYILIR

ultra-mega mock-ups set 2,6 GB. / böylesi konuşulmadı bile...

Arkadaşlar bir yada iki sayfa once sifre tekrar yazilmisti goremediniz sanirim buyrun... ultra-mega mock-ups set 2,6 GB. konusunun *rar şifresi www.grafikerler.org-magasine-megaset
  18. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydinlar olsun arkadaşlar..Keyiflerinizin yerinde olduğu, bol kazançlı bir hafta dileklerimle..
  19. Aslı SAYILIR

Resimlerinizi Kara Kalem Çizim gibi yapma !!!!

Sayın beker12 söz konusu çalışma photoshop programı ile yapılmıştır...
  20. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

En güzel günler sizlerin olsun..Günaydinlar...
Yukarı Alt