Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Evet hatta bu haftadan sonra sanırım artık bugün ki gibi ısıtmayacak insanin icini ama yapacak pek birsey yok :) ne mutlu size
  2. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Yazdan kalma sabah güneşi görmenin tebessümü ile günaydinlar olsun millet :)
  3. Aslı SAYILIR

İş Hayatı / 5jpg / 4363x2909-5616x3744

Paylaşımınıza sağlık Bahtınur Hanım
  4. Aslı SAYILIR

Kartvizit tasarımı

Graphicriver dan rahatlikla begendiginiz tasarim icin alisveris yapabilirsiniz...Ardindan uzerinde gerekli duzenlemeleri yapip baskiya gonderirsiniz yada basilacak matbaa da grafiker arkadaslar yardimci oluyorlar..ben bu mesajinizi sohbet bolumune tasidim simdilik fikir alisverisi yapabilin...
  5. Aslı SAYILIR

herkese merhabalar :)

Aramıza hoşgeldiniz...Keyifli forumlar dilerim..
  6. Aslı SAYILIR

Yeni Realistik Karikatür Çalışmalarıyla Geri Döndük... :)

Emeğinize sağlık olsun..Çalışmalarınızla tekrar aramızda görmek büyük keyif.. Başarılar...
  7. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydınlar olsun... http://youtu.be/UUKzkBo-cH8
  8. Aslı SAYILIR

araç içi multimedya sistemleri katalog çalışması

Çok teşekkürler değerli yorumunuz için.. Sadelik ilk tercihimdir her zaman :)
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ne istersen kardeşcik :)
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Eve kocaman bir müjde böcüğü girmiş daha doğrusu tariflerim doğrultusunda annemin telefonda korkan kızını tesellisi sonucu adı müjde böcüü olmuş kocaman bir kelebek familyası...Ahh be bu anneler insanı nasıl rahatlatırlar onlarca yüzlerce kilometreler uzakta olsalar bile.. Bu vesile ile herkese...
  11. Aslı SAYILIR

Grafik tablet bilgisi olan ?

Merhabalar bu konuda forumumuzda bircok baslik mevcut.Aşağıda ki linki incelemekle başlayabilirsiniz... Tıkla
  12. Aslı SAYILIR

Yetenek Sizsiniz Türkiye Gursel Yalcin Performans

Aynen katılıyorum..Bende büyük beğeni ile izledim ortaya çıkan sonuca da hayran kaldım
  13. Aslı SAYILIR

freelance profesyonel dekupe yapacak grafiker aranıyor.

Merhabalar .. Ilanınız freelance iş verenler başlığı altına taşınmıştır.. Iyi günler dilerim..
  14. Aslı SAYILIR

Deneme Çalışmalarım

Yaşına göre gerçekten iyi..Fakat iyi olduğunu düşnüp çalışmayı asla bırakmamalı üstüne gitmelisin.. Bir yandan okul hayatını en iyi şekilde geçirmek için çalışırken ki bu şimdi bu yaşında daha önemli boş vakitlerinde de kendini bu konuda geliştirirken bir yandan da güncel gelişmeleri takip etmen...
  15. Aslı SAYILIR

Bende çok çok teşekkur ettim beğeniniz için :)
  16. Aslı SAYILIR

karakalem renkli göz

Emeğinize sağlık olsun...Duygu çok guzel verilmiş.. Çoğunlukla 3 boyut çizimlerinizi görüyorduk.Başka başka cizimlerinizle de aramızda gormek isteriz..
  17. Aslı SAYILIR

Tabii o sekilde de olur ama baskı isini de siz üstlendiyseniz tavsiyem çalışacaginiz matbaa ile de ebatları görüşün yapılabilirliği ve maliyeti konusunda sıkıntı olmasın..
  18. Aslı SAYILIR

Dizüstü Önerisi Lütfen

Ben mac konusunda bilgili değilim ama size dizüstü önerebilirim.. Kendi kullandığım cihaz hp dv6 7200 serisi hem 2d hem 3d tüm grafik programlarını hemen hemen sorunsuz çalıştırıyor.. 16 gb ram 1 tb disk işlemcisi Intel Core i7 3630QM Ekran...
  19. Aslı SAYILIR

Tunahan o calisma elimde psd olarak degil ai olarak var ve direk imaj seklinde...Bilgisayar basina gectigimde ozel mesaj ile sana gonderirim fakat bu aralar yogun oldugumdan cepten takip etmek durumunda kaliyorum forumu..
  20. Aslı SAYILIR

Tesekkur ederim calismada Her bir sayfa Yatay A4 yani kesme paylari haric 297x210 mm
Yukarı Alt