Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

AI Kaydetme sorunu, Save/ Save As deyince...

Bu sadece hata ekrani birde kaydederken acilan diyalog kutusunun bulundugu ekrani bir inceleyelim Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  2. Aslı SAYILIR

Wordpress sekmedeki icon (soru)

png olarak değil de png to ico converter işlemi yapan online siteler var google a sorun size çıkartır.. Png yi .ico ya çevirip öyle yükleyin sitenize.. Tahminimce sorun hallolacaktır..
  3. Aslı SAYILIR

AI Kaydetme sorunu, Save/ Save As deyince...

Kaydederken ki ekran görüntüsünü ve hata mesajının bir ekran görüntüsünü bir yükleyin bakalım belki bir çözüm olabiliriz..
  4. Aslı SAYILIR

PS Neon Efffect / Action

Paylaşim adina tesekkurler Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  5. Aslı SAYILIR

Application Error

Tamam iftardan sonra ilgileneceğim :)
  6. Aslı SAYILIR

son harften türet

.........Erik........... ( İyi geceler :) )
  7. Aslı SAYILIR

Karakalem Video Eğitim

Oldukça faydalı bir paylaşım.. Teşekkürler..
  8. Aslı SAYILIR

son harften türet

.......... Manevra.........
  9. Aslı SAYILIR

son harften türet

............. Merdane ..........
  10. Aslı SAYILIR

son harften türet

...........Armut......
  11. Aslı SAYILIR

BKG- Tasarımın Piri'ni Arıyor

Bilkent Kültür Girişimi (BKG) tarafından hayata geçirilen üniversiteler arası tasarım yarışmasının bu yılki ana teması 500 yıllık Piri Reis Haritası… Tüm üniversite öğrencilerinin katılabildiği yarışmanın son başvuru tarihi 29 Ağustos’a uzatıldı Yarışma hakkında detaylı bilgi için --->...
  12. Aslı SAYILIR

son harften türet

..... Neden .........
  13. Aslı SAYILIR

son harften türet

.....Kelaynak.... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  14. Aslı SAYILIR

son harften türet

...Evren...
  15. Aslı SAYILIR

Application Error

Tamamdir haber bekliyor olacagim.. Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  16. Aslı SAYILIR

Application Error

Bilgisayarima yeni format attim yarin yuklerim dll i o zaman sizinle burada paylasirim 2013 mu yuklediniz 2012 mi Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  17. Aslı SAYILIR

Application Error

Exe ye yada kısayola sağ tıklayıp ozellikler komutu ile uyumluluk modu tabina gelin..Windows7 yada xp ile deneyin..Windows 7 de bu ozellik vardi windows 8 de de vardir herhalde.. Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  18. Aslı SAYILIR

Application Error

Tamam bir deneyin o zaman :) Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  19. Aslı SAYILIR

Application Error

Maalesef yeni isletim sistemlerinde bu sorunlar hep oluyor :) yukleme yapmadan once kullandığınız isletim sistemini soruyor bahsettigim adres..Destekledigi isletim sistemleri arasinda windows8 varmiydi hatirlamiyorum ama mutlaka kontrol edip indirin.. Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları...
Yukarı Alt