Neden deneme sürümü !?!
Bilgisayarınızdan ilgili yerlerden tüm programı kaldırın..Ardından students.autodesk.com adresine girin..Kaydinizi yapin ve tum autodesk programlarinin student versiyonlarina ucretsiz 3 senelik lisansi ile birlikte sahip olun...Hemde sorun yasamadan yukleme islemini...
Mustafaa Emirle takiliyordum en son kucagimda ebebe yapti bende eve geldim temislik yapiyorum :)
Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
Merhabalar...Forumumuzda illustrator dersleri başlığı altinda bir cok ders mevcut..Ayrıca youtube çok zengin bir arşiv...Ve eğer Ingilizceniz var ise arama motorlarına "illustrator tutorials" yazdığınızda bir dolu ders sitesi bulabilirsiniz...Bunun dısında takildiginiz konu hakkında önce forumda...
Gunaydin Mustafaa :) inanırmısın yeni kalktim :)) erken kalkmistim ama bir daha uyuyakalmisim
Renkler uyumlu...Calisma bu hali ile de kafi sektor icin...Elinize sağlık olsun..
Fakat birde on tarafta kullandiginiz dalgalar uzerinde az daha calissaniz daha hareketlendirseniz ve ayni hareketi arkada da gorsek..
Burada da restaurant menü örnekleri var ..
Ayrıca forumda da bazı arkadaşlarımız bu konuda çalışmalarını paylaşmıştı..
Önce bol bol örnek inceleyip ne yapacağınıza karar verin sonra uygulamaya geçin..
Uygulamada takıldığınız noktalarda sorularınızı yöneltin size yardımcı olmaya çalışırız..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.