Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Application Error

Neden deneme sürümü !?! Bilgisayarınızdan ilgili yerlerden tüm programı kaldırın..Ardından students.autodesk.com adresine girin..Kaydinizi yapin ve tum autodesk programlarinin student versiyonlarina ucretsiz 3 senelik lisansi ile birlikte sahip olun...Hemde sorun yasamadan yukleme islemini...
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Mustafaa Emirle takiliyordum en son kucagimda ebebe yapti bende eve geldim temislik yapiyorum :) Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Bugün hava ne sıcak böyle... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  4. Aslı SAYILIR

Botanik Kartvizit Çalışması

Amacına uygun... Eline sağlk ablam
  5. Aslı SAYILIR

adobe illustrator

Merhabalar...Forumumuzda illustrator dersleri başlığı altinda bir cok ders mevcut..Ayrıca youtube çok zengin bir arşiv...Ve eğer Ingilizceniz var ise arama motorlarına "illustrator tutorials" yazdığınızda bir dolu ders sitesi bulabilirsiniz...Bunun dısında takildiginiz konu hakkında önce forumda...
  6. Aslı SAYILIR

Adobe Photoshop Splatter Effect Tutorial [HD]

Paylaşımınıza ve emeğinize sağlık..
  7. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Gunaydin Mustafaa :) inanırmısın yeni kalktim :)) erken kalkmistim ama bir daha uyuyakalmisim Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  8. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydinlar olsun cumle ahaliye :) Canozcumm seninde gecmis d.gunun kutlu olsun..Nice yaslara insallah Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  9. Aslı SAYILIR

Günbey Mühendislik | Kartvizit Tasarımı

Emeginize saglik.. Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  10. Aslı SAYILIR

Fotoğrafik Alfabe - Burcu Çeliksarp

Paylaşımına sağlık olsun..Izlemek keyifliydi...
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Helali hoş olsun...Hakkında herşeyin hayırlısı olsun...En kısa zamanda bilinmezlikten bilinmez durumdan sıyrılman dileği ile..Allah a emanet ol..
  12. Aslı SAYILIR

Tipografinin Tarihçesi (Minik Bir Video)

Paylaşımınıza sağlık olsun...Teşekkürler..
  13. Aslı SAYILIR

Temizlik firması kurumsal çalışma

Renkler uyumlu...Calisma bu hali ile de kafi sektor icin...Elinize sağlık olsun.. Fakat birde on tarafta kullandiginiz dalgalar uzerinde az daha calissaniz daha hareketlendirseniz ve ayni hareketi arkada da gorsek.. Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  14. Aslı SAYILIR

menü isteği

Burada da restaurant menü örnekleri var .. Ayrıca forumda da bazı arkadaşlarımız bu konuda çalışmalarını paylaşmıştı.. Önce bol bol örnek inceleyip ne yapacağınıza karar verin sonra uygulamaya geçin.. Uygulamada takıldığınız noktalarda sorularınızı yöneltin size yardımcı olmaya çalışırız..
  15. Aslı SAYILIR

menü isteği

Nasıl bir yardım talep ediyorsunuz... Siz çalışmalarınızı yapın burada onu yönlendirelim daha faydalı olacaktır sizin için de...
  16. Aslı SAYILIR

Ailenizin Güzin Ablası...

Bilmem bu kadar kendinden emin olduğuna göre gidip sorup bir denemek lazım :D
  17. Aslı SAYILIR

Ailenizin Güzin Ablası...

Türk aklı :))
  18. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

19. Aslı SAYILIR

Sevdiğimiz Sözler

20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tünaydınlar olsun ....
Yukarı Alt