Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Akdemir AVM Web Site Çalışmam

Eline sağlık.
  2. Kerim ÖKSÜZ

Konsept : "Havanı seveyim İstanbul"

Teşekkür ederim
  3. Kerim ÖKSÜZ

Konsept : "Havanı seveyim İstanbul"

Teşekkür ederim. :)
  4. Kerim ÖKSÜZ

Salon

Yorumsuz... her zamanki gibi ;)
  5. Kerim ÖKSÜZ

Tasarımın gヅlen yüzü…

hayırlı uğurlu olsun :)
  6. Kerim ÖKSÜZ

Gülsan logo çalışması

Logoda amaçlanan gül değil. alev var üst kısımda dikkatinizden kaçmış olabilir.
  7. Kerim ÖKSÜZ

Bayan vector moda-Starcandy

Linkler yenilenmiştir.
  8. Kerim ÖKSÜZ

Sorunsuz, kaliteli, zamanında freelance iş isteyenlere...

Merhabalar. Freelance tasarım işleriniz için zamanında, kaliteli ve sorunsuz hizmet istiyorsanız benimle irtibata geçebilirsiniz. Ajanslara da freelance olarak parça tasarımlar yapabilirim. Aşağıda forumda paylaştığım bazı konularımı listeledim inceleyebilirsiniz. Daha fazla çalışma görmek...
  9. Kerim ÖKSÜZ

Erkek Ayakkabı Tasarımım

siyahı benlik :) Eline sağlık güzel olmuş.
  10. Kerim ÖKSÜZ

Karakalem çalışmam

Orjinali küçük ama görebildiğim kadarıyla benzemiş. Kim demiş benzememiş diye :) Süper derim, harika derim, mükemmel derim, fevkalade derim başka birşey demem :) Elinize sağlık.
  11. Kerim ÖKSÜZ

ölçüleme

Rica ederim.
  12. Kerim ÖKSÜZ

ölçüleme

Nesneyi öne yada geriye alabilmek için ctrl+b, ctrl+f kullanabilirsiniz ama kısayol ayarları freehand 9 da olmalıdır. edit-keyboard shortcuts'dan ayarlayabilirsiniz. Ölçülendirme için ise rastgele çizdiğiniz bir objenin üzerine tıkladığınızda sol üst köşede object sekmesindeki h ve w...
  13. Kerim ÖKSÜZ

kadinname.com

Ben sadece onay için girdim baktım hemencik çıktım incelemedim :) ne olur ne olmaz :) Zeki bey kardeşim tavsiyem sende pek fazla gezinme başka aşk sayfaları bak. :D adı kadınname...
  14. Kerim ÖKSÜZ

Fidan Ajans Kurumsal Kimlik Çalışması

Teşekkür ederim ;)
  15. Kerim ÖKSÜZ

Dekoratif Desenler - 17 Dosya

Linkler yenilendi.
  16. Kerim ÖKSÜZ

Altın Üyelik Başvurusu - neo32

Linkleri yenilediğinizde, mesajları düzenler, linki gereken yerlere yerleştiririz. Linkleri mesaj olarak yenilemeye başlayabilirsiniz. Altın üyelik konusunda; Yönetimce alınan karar doğrultusunda dosya paylaşımı yapan üyelerimizi yalnızca paylaşımları ile altın üye yapmamaya karar verdik. Altın...
  17. Kerim ÖKSÜZ

Grafiker, asistan, veri giriş elemanı, web tasarımcısı aranıyor

İletişim bilgileri aynı olduğu için konular birleştirilmiştir. evet bencede
Yukarı Alt