Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

8.Beyşehir göl festivali afişi

@samirfarkhad Yorumunuzdan hiçbir şey anlamadım desem yeridir. Anladığım kadarı ile yanıt vereyim. İstanbulda kullanılan logolarla hemen hemen aynı demişsiniz ki, bu bir tekniktir adı da manipülasyondur. İstanbula özgü bir çalışmanın kopyası değildir bu tip çalışmalar dünyanın her yerinde...
  2. Kerim ÖKSÜZ

kurumsal kimlik çalışmam

Kurum kimliğinde çalışma kadar sunum da önemlidir. Ki çalışmanız dikkat çeksin, satabilesiniz. Çalışmayı detaylı olarak inceleyemedim, logoda anlatılmak istenen nedir anlayamadım. Çünkü görsel küçük ve sunum kötü.
  3. Kerim ÖKSÜZ

Alışveriş Keyfi Çalışmam

Bol bol örnek incelemelisiniz.
  4. Kerim ÖKSÜZ

öldüm gülmekten :D

Ey Allahım :)
  5. Kerim ÖKSÜZ

Adını Feriha Koydum WallPaper

Hoş duruyor. sağ köşedeki Show logosu hariç.
  6. Kerim ÖKSÜZ

Köşe

Harika olmuş ama sanki biraz raf blur araç net mi olmuş ?
  7. Kerim ÖKSÜZ

Kişisel Kartvizit Çalışmam

Evet hoş duruyor ancak bir grafik tasarımcıdan kendi kartviziti için her zaman en iyisi beklenir, uzun uzun üzerinde çalışarak daha kreatif bir çalışma çıkarabilirsiniz, çıkarmalısınız müşteriye sunulmuş bir kartvizit maksimum 1 gün sürüyorsa kendi kartvizitiniz için 1 ay uğraşmalısınız derim...
  8. Kerim ÖKSÜZ

Kapadokya Tur Afişi | Sedat Gül

Tarih kısmında yazının hafiften kaybolmasını saymaz isek şık bir çalışma Sedat Bey.
  9. Kerim ÖKSÜZ

Sunmex Davetiye | Sedat Gül

Renk çok mat geldi sedat bey müşteri talebi midir? logoya uyum sağlamak mıdır? amaç.
  10. Kerim ÖKSÜZ

Global logo tasarimim

Farklı bir font ile daha ince işlenebilirdi. çok kötü değil ama evet vasat.
  11. Kerim ÖKSÜZ

4 Farklı etiket Çalışmam

Keşke daha büyük ekleseydiniz daha detaylı inceleme şansımız olurdu. Font ve renk seçimi konusunda birkaç nokta dışında başarılı çalışmalar elinize sağlık.
  12. Kerim ÖKSÜZ

İnternetten Görüp Yaptığım Bir Manipülasyon (rdmzkn)

Daha yüksek çözünürlüklü görseller kullanarak ve biraz da dekupeye dikkat ederek daha kaliteli bir çalışma çıkarabilirdiniz.
  13. Kerim ÖKSÜZ

İstekler ve bütçe....

Uzaklarda aramaya ne hacet forumumuzda da böyle ilanlar mevcut yakın zamanda bir tane silmiştim " ŞOK !10 tl ye html web tasarım" başlığı altında...
  14. Kerim ÖKSÜZ

8.Beyşehir göl festivali afişi

Zaten çalışma kullanılmadı seneye tekrar yapacağımızda göz önünde bulundururuz. Ayrıca lütfen forum kurallarını okuyunuz ve konulara yorum yaparken tamamı renkli veya bold yazmayınız.
  15. Kerim ÖKSÜZ

marka projesi : es un

şık bir çalışma ;) tabelaları yapacak kadar 3d max bilirsin aslında ama... :)
  16. Kerim ÖKSÜZ

Üniversite Sinema Topluluğu için logo

Forumda ücretsiz logo talebinde bulunmak yasaktır. Bilginize... Ücreti karşılığında dileyen arkadaşlarımıza çalışma yaptırabilirsiniz. Konunuz freelance işverenler bölümüne taşınmıştır.
  17. Kerim ÖKSÜZ

Eğitim İmajları (Arşivlik)

Bağlantılar yenilenene kada konu geri dönüşüme taşınmıştır.
  18. Kerim ÖKSÜZ

kartvizit çalışması

Forumdaki örnekleri inceleyin derim. Çok yol katetmeniz gerekecek.
  19. Kerim ÖKSÜZ

İlk logo denemem

İlk denemeye göre gelecek vadediyor :)
Yukarı Alt