@samirfarkhad
Yorumunuzdan hiçbir şey anlamadım desem yeridir. Anladığım kadarı ile yanıt vereyim.
İstanbulda kullanılan logolarla hemen hemen aynı demişsiniz ki, bu bir tekniktir adı da manipülasyondur. İstanbula özgü bir çalışmanın kopyası değildir bu tip çalışmalar dünyanın her yerinde...
Kurum kimliğinde çalışma kadar sunum da önemlidir. Ki çalışmanız dikkat çeksin, satabilesiniz. Çalışmayı detaylı olarak inceleyemedim, logoda anlatılmak istenen nedir anlayamadım. Çünkü görsel küçük ve sunum kötü.
Evet hoş duruyor ancak bir grafik tasarımcıdan kendi kartviziti için her zaman en iyisi beklenir, uzun uzun üzerinde çalışarak daha kreatif bir çalışma çıkarabilirsiniz, çıkarmalısınız müşteriye sunulmuş bir kartvizit maksimum 1 gün sürüyorsa kendi kartvizitiniz için 1 ay uğraşmalısınız derim...
Keşke daha büyük ekleseydiniz daha detaylı inceleme şansımız olurdu. Font ve renk seçimi konusunda birkaç nokta dışında başarılı çalışmalar elinize sağlık.
Zaten çalışma kullanılmadı seneye tekrar yapacağımızda göz önünde bulundururuz.
Ayrıca lütfen forum kurallarını okuyunuz ve konulara yorum yaparken tamamı renkli veya bold yazmayınız.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.