Arama sonuçları

1. Murat Vardar

freelance iş arıyorum

ilanınız aktif edildi.
  2. Murat Vardar

Polaris Katalog

Arka kapak montajında (mock-up uyarlamasında) sorun var.
  3. Murat Vardar

ay yapı inşşat logo çalışmam

Gelişime açık, zamanla daha da iyilerini yapabileceğinizi düşünüyorum, iyi forumlar...
  4. Murat Vardar

Logo İhtiyacı

ilanınız aktif edildi.
  5. Murat Vardar

Vektörel Hat (Kaligrafi) Sanatı Çalışmaları

@Bahtınur YILDIZ Rica ederim, Faydalı Olması Dileğiyle....
  6. Murat Vardar

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

@cmklcc cmklcc olan üye isminiz isteğiniz üzere, Cem KILIÇ olarak değiştirilmiştir, iyi forumlar...
  7. Murat Vardar

A5 arkalı önlü / paylaşım olsun...

@Burak Güzey Cantık olmaması normal, çünkü; iftar menüsü için hazırlanmıştı. (yani menü de Cantık yoktu) yorumunuz için teşekkürler, en iyi tasarımların sizlerden çıkması dileğiyle....
  8. Murat Vardar

Açık hava reklamcılığı alanında iş arıyorum...

ilanınız aktif edildi.
  9. Murat Vardar

Vektörel Hat (Kaligrafi) Sanatı Çalışmaları

@taurus01 Rapid premium hesaplarımız sorun yaratmaz, forumumuza aittir, @ZxxxE Sayın; ZxxxE, katkılarınız için teşekkürler.
  10. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

@ZxxxE Ne güzel bir dilek bu böyle.... Benden de tüm Aileye kocaman bir günaydın !
  11. Murat Vardar

Çizim Aşamalarım

Öncelikle foruma hoş geldiniz, daha farklı çizimlerinizi de görmek ümidiyle, iyi forumlar.
  12. Murat Vardar

Dergi hazırlamamız gerekiyor lütfen yardım edin

@06TonyMontana38 FORUM KURALLARI Madde 30-) Forumda konu açarak Ücretsiz banner, logo ve tasarım talep etmek yasaktır.Ücretsiz banner yapmak isteyen tasarımcılar özgürce konu açabilir.Fakat kullanıcılar bedava banner, logo ve tasarım talep etmek adına konu açamazlar. Tasarım yaptırmak isteyen...
  13. Murat Vardar

İlıustratorde Kaydetme Sorunu (Önemli)

@mutti Kesinlikle, bir an önce lisans satın almanızı tavsiye ediyorum, konuyu daha fazla uzatmakta istemiyorum farklı yorum ve görüşler olmaması için, FORUM KURALLARI madde 10-) Tüm ticari kaygı güden mesajlar, crack, warez, hack ve benzeri sitelerin tanıtımı,paylaşımı yapılması yasaktır. Türk...
  14. Murat Vardar

İlıustratorde Kaydetme Sorunu (Önemli)

@mutti Sorun tamamiyle lisanssız kullanım, iyi forumlar.
  15. Murat Vardar

Tiyatro ve sinema oyuncusu Nejat Uygur, dün saat 19.45 sıralarında hayatını kaybetti.

Tiyatro ve sinema oyuncusu Nejat Uygur, dün saat 19.45 sıralarında hayatını kaybetti. Uygur, rahatsızlığı sebebiyle Medistate Kavacık Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu 86 yaşındaydı. Tiyatro sanatçısı Nejat Uygur, tiyatro sanatçısı İsmail...
  16. Murat Vardar

Bu fontun adı ne ? (Bakarsanız sevinirim acil bir iş)

Aradığınız fontun ismi sansation buradan indirebilirsiniz iyi forumlar...
  17. Murat Vardar

Çarpık eğitim sistemi ve kifayetsiz hocalara dair.

kaleminize sağlık, yine kanayan bir yara... bir gün gelirde; bugünlerde tartıştığımız şu konulara gülebilmek ümidiyle, teşekkürler paylaşımınız için.
  18. Murat Vardar

Freelance Grafik Tasarım İşleriniz Yapılır.

ilanınız aktif edildi
Yukarı Alt