Arama sonuçları

1. Adem GÖRDÜK

HY Graphic Design - Kurumsal Kimlik - Kişisel Çalışma

Çok güzel çalışmalar. Ellerinize sağlık. :) Hatırlıyorumda, ilk çalışmalarınız ile şimdilikler arasında dağlar kadar fark var. Cidden kendinizi çok geliştirmişsiniz, başarılar diliyorum. :)
  2. Adem GÖRDÜK

Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Başlangıç Görsel Eğitim Seti.

@Hasan YILDIZ Heh işte bu seti dört gözle bekliyorum. Ayrıca bunuda indiriyorum. Hasan hocam. Emeğiniz için teşekkür ediyorum. Sizin gibi bilgilerini paylaşan, bundan tereddüt duymayan insanlar ile aynı ortamda bulunmak çok güzel. Hakan Dağdeviren hocamda, Photoshop üzerinde emeklerini hiç...
  3. Adem GÖRDÜK

Ufak Bir Reklam Jeneriği Denemesi

@Murat VARDAR Öyle bir bölüm açılırsa çok faydalı olur, buna eminim. Destekleriniz için teşekkürler. Takipdeyim.
  4. Adem GÖRDÜK

@grapiksel Çok teşekkürler. :)
  5. Adem GÖRDÜK

After effects ile çalışdım. Kullandığım İsim ve Logo tamamen hayalidir. 45133038
  6. Adem GÖRDÜK

17 yaşındaki Ufuk ÇINAR'ın logo çalışmaları

@ermann Madem birşey attın ortaya, kanıtlandırabilirsen hem kendisi hemde siz zan altında kalmamış olursunuz. Aksi pek hoş durmuyor.
  7. Adem GÖRDÜK

konser afişi (kıraç)

bence gayet yeterli ve güzel bir çalışma olmuş. tebrikler.
  8. Adem GÖRDÜK

Fotoğrafı Canlandırmak

Yaptığım basit bir deneme ; 41368473 Orjinal Fotoğraf
  9. Adem GÖRDÜK

En süper grafik işlerim... 2012

@mgyknt imzamı atarım.
  10. Adem GÖRDÜK

Tanıtım ekranı

@milcanx Hocam döktürmüşsün. Vallaha kendimden utandım :D
  11. Adem GÖRDÜK

tarihin sırları - fotoğraflrla jenerik

Harika bir çalışma olmuş. Söylenecek laf bulamadım açıkcası.
  12. Adem GÖRDÜK

Center Hotel | Hayali Logo Çalışmam

@Hasan Güner Eğer kastınız buysa, hayır. İğrenç bir şey oldu. Ama eğer geçişleri ve tonlamaları yeniden verirsek fena durmuyor ;
  13. Adem GÖRDÜK

@Hasan YILDIZ Öğrenmeye başladığımı ve çalışdığımı zaten yukarıda söylüyorum. Benim demek istediğim, bu öyle kolay bir süreç değil. Kafamda tasarladığımı programa dökmek çok uzun zamanımı alacaktır. Onun için şimdilik Photoshop ile devam. Ta ki Illustrator' e adam akıllı hakim olana kadar. O da...
  14. Adem GÖRDÜK

Hocam Illustrator' e hiç hakim değilim. Sanırım eğer böyle bir logoyu Illustrator de yapmaya çalışsam 2 günümü alırdı. :) Çünkü o programı açınca, sanki ben yeniden 4 yıl önceki Photoshop' u yeni öğrenen acemi öğrenciymişim gibi oluyorum. Birçok defa derslerini izliyorum. Hala çalışıyorum ama...
  15. Adem GÖRDÜK

Cinema 4D Dersleri - Sehpa Modelleme - 1080p Videolu Anlatım

Videoda ses yok. Yoksa bu derslik böyle mi ? Bu arada teşekkürler.
  16. Adem GÖRDÜK

Workstation ; Photoshop Cs5 Çalışma Süresi ; 1 saat Resim Boyutu ; 1920 x 1080
  17. Adem GÖRDÜK

Kendi Adıma Kurumsal Logo Çalışmam - Hasan YILDIZ

Emeğine sağlık. Lakin renk seçimi göze hitap etmiyor. Ciyak bir mavi ve açık yeşil. Bence daha farklı renkler denemen aynı çalışmayı çok hoş gösterir. Animasyonu sevdim. Gayet sade olmuş. Bir de kartvizit tasarımına el atsan tamamdır. Başarılar hocam. :)
  18. Adem GÖRDÜK

Fotoğrafa Cam Görüntüsü Kazandırmak

Valla hocalar, bizim şu cam görüntüsü olayı yalan oldu.. :D
  19. Adem GÖRDÜK

Cinema 4D R12 Material Editör Penceresini Tanıma - Videolu Anlatım

Hocam ders için çok teşekkürler. Lakin terimsel olarak anlamlarını açıkladın sadece. Örneğin bu gösterdiğin çalışma harika olmuş. Bunları yaparken ne tür yolları izledin ?. Videonun son kısmında bunlara sonra değinicez dedin, inşallah bunları burda yarım bırakmassın. :) Ders için tekrar...
  20. Adem GÖRDÜK

Fotoğrafa Cam Görüntüsü Kazandırmak

@Tuncer Özkan Hocam benim elim Photoshop' a daha yatkın. Bence eğer sizde ufakda olsa boş bir zamanınızda Ps ile bu tür efektler veren bir ders mahiyetinde birşeyler anlatsanız çok iyi olur. Sitede bu konuyla ilgili hem Cinema 4d hemde Photoshopla bir anlatımı olması herkesin faydasına olur...
Yukarı Alt