Arama sonuçları

1. Adem GÖRDÜK

Albüm Öncesi Afiş Çalışmam

@Muharrem Küçükarpacı Ne ?, Ne üzerine tam olarak :rolleyes:
  2. Adem GÖRDÜK

Intro Jeneriği - Project Download

@Günay YUNUS Haklısınız. Ne kadar çok şaşalı işçilik yaparsan o kadar iyisin anlamına geliyor artık. Teşekkürler. :o
  3. Adem GÖRDÜK

Çok Teşekkürler :)
  4. Adem GÖRDÜK

46908125 After Effects Kullanıldı. Çalışma Bana Aittir, Sizlerlede Paylaşmak İstedim. Not ; Işık Etkisi İçin Knoll Light Factory Kullanıldı İndirmek İçin ; http://www.mediafire.com/?3bkb50f5ej8dsm9
  5. Adem GÖRDÜK

Cloud Logo Denemesi

@Hüseyin ALPALTUN Çok teşekkür ederim hocam :)
  6. Adem GÖRDÜK

Cloud Logo Denemesi

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim :) @Şerife ERTAŞ Logoyu küçültüp, yazının öne çıkmasını istemedim. Bu şekilde daha temiz bir görüntü verdiğinden böyle bıraktım :) Teşekkürler.
  7. Adem GÖRDÜK

Cloud Logo Denemesi

Tahmini çalışma süresi 1 saat.
  8. Adem GÖRDÜK

Grafikerler.org İntro Denemesi

Bence pek zengin bir çalışma olmamış. Daha sade, daha işlevsel bir intro olabilirdi. Ellerinize sağlık :)
  9. Adem GÖRDÜK

@Hüseyin ALPALTUN Kesinlikle. Afiş çalışmalarında özellikle bahs ettiğiniz gibi, yoğun içerik kullanımı vermek istenilen mesajın direkt ulaşılmasını engelliyor. Yorumunuz için teşekkürler. @Şerife ERTAŞ Evet aslında alttaki Equalizer' ı daha sert yapmak istedim fakat Trance müziği genel...
  10. Adem GÖRDÜK

Merhaba değerli arkadaşlar. Öncülüğünü yaptığım bir toplama albümün, afiş çalışması. Burdada yayımlamak istedim. Belirteyim, sade olmasına ayrıca özen gösterdim. Üzerinde hiçbir logo, detaylı anlatım vb ibareler kullanmadım. Teşekkürler.
  11. Adem GÖRDÜK

TV jeneriği çalışması

Çok hoş olmuş, elinize sağlık ;)
  12. Adem GÖRDÜK

3D Modelleme / Vfx / Motion Grafiker / Karakter Animasyon / High-End Presentation

Konu hortlayacak ama, harika çalışmalarınız var. Belirtmeden geçemeyeceğim. Başarılar.
  13. Adem GÖRDÜK

atomsan elektronik kurumsal

Ellerinize sağlık, çok hoş bir çalışma olmuş. Ayrıca fikir vermesi açısından şöyle birşey denedim. Alttaki kırmızı tasarımı bu şekil boyutlu hale getirirseniz daha şık durabilir.
  14. Adem GÖRDÜK

ilk ambalaj çalışmam

Kullanılan yazı stili ve yazının renklerinde değişiklik yapılmalı bence. Başarılar.
  15. Adem GÖRDÜK

Poketop (Pokeball) Modellemesi

@Hasan YILDIZ Önerileriniz için çok teşekkür ederim :s8:
  16. Adem GÖRDÜK

3D Sheppre

@Hakan Dağdeviren Çok teşekkür ederim üstad :) @Bulut Mashar Sağolun hocam :)
  17. Adem GÖRDÜK

Poketop (Pokeball) Modellemesi

Merhaba, yine Cinema 4D hakkında dersler izleyerek yaptığım ufak bir deneme çalışması ; 1280 x 720 HD Tv Effects ; Global Illumination Ambient Occlusion
  18. Adem GÖRDÜK

3D Sheppre

@Hasan YILDIZ Teşekkürler :)
  19. Adem GÖRDÜK

Kartvizit çalışmam yorumlarınız lütfen

Neden degrade kullanmıyorsunuz ? Bence çok daha hoş sonuçlar elde edebilirsiniz bu şekilde.
Yukarı Alt