Arama sonuçları

1. Adem GÖRDÜK

Kartvizit Denemem

@Hasan Güner Merhaba Yorum ve eleştirileriniz için teşekkürler. Logoyu tasarlarken kafamda bir otelin logosu olarak düşündüm. İletişim kısmı konusunda haklısınız. :) Evet biraz daha büyütmekde fayda var. Genel olarak sade bir kompozisyon düşündüm, ondan böyle bir sonuç çıktı. Önümüzdeki...
  2. Adem GÖRDÜK

Kartvizit Denemem

Standart 8,6 * 5,4 cm boyutlarında kartvizit çalışmam. Back ; Front ; Sunum ;
  3. Adem GÖRDÜK

3D Sheppre

Merhaba , Cinema 4D ile internette olan ufak dersleri takip ederek hazırladığım bir deneme :) 1280 x 720 HD Tv Presets ; Effects ; Global Illumination Ambient Occlusion Object Glow
  4. Adem GÖRDÜK

Orbs Tv Logo ve Afiş Çalışması

Önerileriniz ve eleştrileriniz için çok teşekkürler. :)
  5. Adem GÖRDÜK

Orbs Tv Logo ve Afiş Çalışması

Öylesine eğlenirken, ortaya çıkan denemelik bir çalışma :) İsim hayalidir. Logo ; Afiş ; Ayrıca BKZ ; Orb Nedir ?
  6. Adem GÖRDÜK

Sizce Nasıl Olmuş?

Antetli çalışmanız fena sayılmaz, lakin kartvizit için daha çok çalışmalı ve başka örnekleri incelemelisiniz. Bkz ; Kartvizit Ayrıca logo çalışmanız üzerinde daha fazla durmalısınız. Logo dediğiniz, sade, göze hitap eden, akılda kalıcı ve içeriğine uygun olmalı. Çeşitli logo örneklerini de...
  7. Adem GÖRDÜK

Kurumsal Kimlik

@özlem kumar İlerledikçe, çok İyi işlerinizi göreceğimizden eminim. Başarılar.
  8. Adem GÖRDÜK

Yeni Kurumsal Kimlik Sunum Şablonu Çalışmam

@Hasan YILDIZ Bu arada anlatım sözünüzü unuttuk sanmayın. Cinema 4D Açık, Dersi beraber bekliyoruz uzun zamandır :s8:
  9. Adem GÖRDÜK

Çağdaş Proje Logo ve Küçük Kurumsal Kimlik Çalışması

Sunum olarak çok hoş olmuş :)
  10. Adem GÖRDÜK

Kurumsal Kimlik

Hani paint terk demeyelimde. Daha üstünde çalışılması gereken bir proje bence. Bu arada çalışmanızı hangi programla yaptınız ?
  11. Adem GÖRDÜK

Lower Third Denemesi

@Murat VARDAR After effects de bu alanı öğrenirken, ayrıca eğleniyorum. :o İleride daha iyi işler çıkartabilirim inşallah :) Teşekkürler.
  12. Adem GÖRDÜK

Lower Third Denemesi

@Hakan Dağdeviren Teşekkürler hocam :s8:
  13. Adem GÖRDÜK

Lower Third Denemesi

45715881 Ufak bir deneme. After effects kullanıldı.
  14. Adem GÖRDÜK

Corelde Altın Yazı Nasıl Yazılır?

Hocam bahs ettiğiniz dersde olay bitmap üzerinden dönüyor. Eğer vektörel bir çıktı olacaksa çalışma, size şu derslere bir bakın derim. http://www.youtube.com/watch?v=RcOh29y7oUE http://www.youtube.com/watch?v=OFNXRyleHCU...
  15. Adem GÖRDÜK

Catering - Kurumsal Kimlik

Mock-Up ? Hocam şablon dosyaları demişsiniz. Hangi program için bu şablon dosyaları ?. Mock-Up terimini internette biraz araştırdım, lakin yaptığınız olay ile bir bağlantı kuramadım. :S Edit ; Sanırım buldum :) Dileyenler ; http://www.gfxtra.com/dl/logo+Mockup+Template
  16. Adem GÖRDÜK

Catering - Kurumsal Kimlik

Çok güzel çalışmalar elinize sağlık :) Lakin şu olayı merak ediyorum. 6. resimde logoyu sunarken, o etkiyi nasıl kazandırdınız ? Çok hoş bir çalışma. Yanılmıyorsam aynısını @Hasan YILDIZ' da yapıyordu :)
  17. Adem GÖRDÜK

mimarlık logo

Birinci çalışma bana National Geographic' i anımsattı :) İkinci çalışmanızı çok beğendim. Başarılar.
  18. Adem GÖRDÜK

Kurumsal Kimlik Kılavuzu Örneği

@peksimet Bu konuda @Hasan YILDIZ size mutlak yardımcı olacaktır. Kendisinin sunumları çok hoş.
  19. Adem GÖRDÜK

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

Merhabalar ; '' Dj Rapix '' olan ilginç rumuzumu, Adem GÖRDÜK olarak değiştirilmesini rica ediyorum.
  20. Adem GÖRDÜK

Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Başlangıç Görsel Eğitim Seti.

@Hasan YILDIZ Çalışmalarınız, makinamın en güzel köşesinde saklı durucak hocam. :) Mutlaka takipdeyim.
Yukarı Alt