Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

photoshop freehand illustrator

Forumumuz kuralları gereği lisanslı satılan bu programların crackli paylaşımı yasaktır..Lütfen forum kurallarını dikkatle okuyalım... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  2. Aslı SAYILIR

Merhaba Abiler & Ablalarım.

Aramıza hoşgeldiniz... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  3. Aslı SAYILIR

Hayırlı Kandiller

Geç oldu ama arkadaşlar..Kusura bakmayın artık..Hayırlı kandilleriniz olsun inşallah... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  4. Aslı SAYILIR

Photoshop CS5 İp Uçları E-Kitap

Forum kurallarımız gereği uygunsuz sitelere yönlendirme yapan paylasim sitelerinden link verildiginde linkleri bu sekilde gorursunuz :) herhangi bir ozel uyelik ile alakalı bir durum söz konusu değil yani.. Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  5. Aslı SAYILIR

Grafik ustalarımdan Logo isteği

Forum kurallarımız gereği, ücretsiz tasarım talep etmek yasaktır..Lütfen forum kurallarını dikkatle okuyunuz... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  6. Aslı SAYILIR

Mac vs pc

Mac te adobe programlarini kullaniyoruz..Kullanim acisindan oncelikle mac in isletim sistemi pc ye gore farkli onun yabanciligi ayri olur kisayollarin komutlari pc den farkli onun yabanciligi ayri olur ama zamanla alisilacaktir... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  7. Aslı SAYILIR

Canlı model 2 - karakalem

Ablam ellerine sağlık...Katettiğin gelişme takdire değer.. Inşallah sınavı kazandığını da görecegiz hepbirlikte.. Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  8. Aslı SAYILIR

baskı öncesi hazırlık neler olmalıdır acill

Bu konu ile ilgili forumda bir cok baslik bulunmakta..Bilgisayardan giremedigim.icin direkt link veremiyorum ama arastirin lutfen... Her tasarlanacak öge icin farkli farkli dikkat edilmesi gerekli noktalar vardir ama calismalar baskiya mutlaka cmyk gider...cozunurluge gelince masaustu tasarim...
  9. Aslı SAYILIR

Corel'de Görsel Çalışma

Ps ile ilgili konunuza arkadaşlar olası cevapları verdiler di diye hatırlıyorum... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  10. Aslı SAYILIR

Corel'de Görsel Çalışma

Calismanizin corelde ekran goruntusunu ve ayrica kayit anindaki ekran goruntusunu paylasin bir bakalim.. Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  11. Aslı SAYILIR

Corel'de Görsel Çalışma

Facebook için 72 dpi rgb deneyin çalısmayi ve ayrica png ve ya jpeg olarak kayıt edip bir deneyin olmaz ise burada bir onizleme paylasin bakalim soruna... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  12. Aslı SAYILIR

Demo

Forum kuralları gereği lisanslı ürünlerin crack ve seriallerini istemek ve dağıtmak yasaktır... Lütfen forum kurallarımızı dikkatle okuyalım... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  13. Aslı SAYILIR

(İSTEK) vektörel çizimleri lazım!

Yüklemek icin vektorel dosyalarınızı zip.leyin yani sıkıştırın..Ardından rapidshare gibi paylaşim sitelerinden birine upload edin yani yükleyin ve yükleme sonrası size verilen linki kopyala yapıştır yöntemiyle burada arkadaşlarımız ile paylaşın :) Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için...
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Anamm diimm nikahin yarın mi :) Hayırlı olsun simdiden kardesim :) Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  15. Aslı SAYILIR

lion heart ...

Emeğinize sağlık :) Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  16. Aslı SAYILIR

Logo Çalışması

Nasıl yapıyorsunuz ! Diye soracaktınız sanırım... Logo çalışmaları aslında önce kağıt, kalem ile eskizi çıkarılır ve vektör tabanlı programlar ile bilgisayar ortamina aktarilir...CorelDRAW, Illustrator vb...Forumuzda logo tasarımları bölümünde de dikkat edilecek hususlar ile ilgili bir makale...
  17. Aslı SAYILIR

Logo yarışmalarında ödül kazanan bazı çalışmalarım...

Evet işte Erkal :) Başarılarım daim olsun...Emeğine sağlık Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  18. Aslı SAYILIR

3DsMAX Units Setup Komutu ile Ölçü Birimi Seçimi

Heheh sorma kankam yaa yazili anlatim uzun oluyor yenilerini hazirlamam epey zaman alacak gibi :))) Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  19. Aslı SAYILIR

Selam arkadaslar.. AT siyah beyaz....

Emeginize sağlık buradan harika gorünüyor...Büyük geçmişler olsun... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  20. Aslı SAYILIR

Kartvizit Çalışmam

Neden görselleri tam olarak göremiyorum ben..Yanlarından croplanmış gibi...Kaydederken bir sorun mu yaşıyorsunuz bilerek mi bu şekilde kaydediyorsunuz.. Yoksa sorun benim cihazın önizlemesinde mi diye düşünmeden edemedim ama bir sizin paylaşımlarınız bu şekilde... Tapatalk ile...
Yukarı Alt