Arama sonuçları

1. Funda

İlk takvim çalışmam...

Yaşar Bey konuya şöyle bir açıklık getirmek istiyorum.. Sevgili htc_gny'ın çalışmasını hepimiz çok beğenmiştik..Bunu kendisine de belirttim..Melisa isimli üyemizin; ilk takvim çalışmam şeklinde bir ibaresi var..Dikkat ettiz mi? Burada çalışmalarımızı paylaşırken tek endişemiz beğenilmek...
  2. Funda

mezunum maaş sorunu??

Bedava eleman çalıştırma politikası gibi görünüyor..Zaman kaybetmeyin bence..Deneyim kazanmak anlamında bir beklentiniz varsa, bu durumda maaş almadan nasıl bedava çalışır deneyimi kazanmış olacaksınız.. Biraz karamsar konuştuğumun farkındayım..Ama balık baştan kokar diye bir tabir...
  3. Funda

İlk takvim çalışmam...

İlk çalışma için başarılı buldum Melis hanım..Renk seçiminiz de daha koyu bir zemin seçip yazıyı ve kullandığınız resmi daha ön plana çıkarmalısınız diye düşünüyorum..Bir yere de "2012" ibaresini vurgulamak lazım.. İyi çalışmalar diliyorum..
  4. Funda

Sharp Flags: Eurovision'un Keskin Bayrakları.

Stefan'cım hedefin çok doğru bir hedef...ne olursa olsun bundan vazgeçme..Mimar Sinan güzel sanatlar dalında Türkiye adına gerçekten 1 numaradır..Yetiştirdiği değerli sanatçılar bunun bir göstergesi zaten..Seni hedeflerin adına kutluyorum..:)
  5. Funda

Sharp Flags: Eurovision'un Keskin Bayrakları.

Senin paylaşımlarını seviyorum ben Stefan..:) Şarkıların adını okuyamıyorum.. Ancak fikir olarak hoş bulduğumu söyleyebilirim..
  6. Funda

Harun Yahya Fransa konferansı afişi

Malzemeler ve konu çok güzel..Yazılar çok büyük ve yanlış bir font seçimi..Tekrar düzenlenirse müthiş bir iş çıkacağını düşünüyorum..
  7. Funda

Örnek Logo Çalışmalarım [Bakmaya Değer]

Bende beğendim çalışmalarınızı..Özellikle "spor bull" hoş bir çalışma olmuş.
  8. Funda

Kelime Oyunu

Çocukluğunu hatırladı…kocaman çınar ağacının çevresinde ele ele tutuşarak yirmi çocuk ancak kucaklıyorlardı çınar ağacını.. Anneannesinin hazırladığı mis gibi gözlemeleri, komşuları Mürvet teyzenin yayık ayranını hatırladı..Ve o hafızasına kazınan ıslak “toprak kokusu”… En güzel sömestr...
  9. Funda

Kelime Oyunu

Korku dolu yüreği pır pır ediyor, tüm geride bıraktıkları adına endişe duyuyordu..Acaba doğru bir karar vermiş miydi? Genç ama idealist bir öğretmendi Özge hanım..Güçlü kişiliği ile üstesinden gelemeyeceği zorluk yoktu onun için.. Yağmur yağıyordu..Mis gibi toprak kokusunu çekti...
  10. Funda

Logo Yapılır....

Ozan Bey üzmeyin kendinizi..Ben yaparım bir tane size..Benim de çok anladığım bir konu değil..Maksat yardımcı olabilmek kötü bir niyetim yok yani :p
  11. Funda

Faruk ÇAĞLA

1957 İstanbul’da doğdu. 1979 Manisa ili amblem yarışmasında Üçüncülük Ödülü . 1980 Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin Grafik Bölümünü bitirdi. Aynı yıl karikatür çizmeye yöneldi. Kuşadası Belediyesi amblem yarışmasında Birincilik Ödülü . 1982 Almanya’da Duisburg...
  12. Funda

Logo Yapılır....

Forumun amacından oldukça uzak bir anlayış..Eğer hobi olarak görüyorsanız çalışmalarınızı, birilerinin sizden herhangi bir talepte bulunmasını beklemeden, kendinize sizin deyiminizle, hayal gücünüzü kullanarak bir arşiv oluşturabilir ve bu şekilde paylaşımlarım yapıldığı alanlarda faaliyet...
  13. Funda

Serbest çalışmalarımdan

Tıpkı dizilişleri gibi hikayesi uzun :) Kelebek olmaya gidiyorlar kanımca..Yeni bir anket konusu bu aslında :D
  14. Funda

Serbest çalışmalarımdan

Gökova'da çok olurdu bu tırtıllardan yada adı her ne ise...:) Sanki bir tek o yöreye ait gibiler..Çok güzel yakalamışsınız durumu..Fotoğrafla da ölümsüzleşmiş..
  15. Funda

Flash Banner Uygulamalarım

Tebrik ederim güzel çalışmalar..
  16. Funda

Kapak İstek ...YİBONUN SESİ

Sayın elfin58 grafikerler.org sitesinde sizin gibi masum istekler de bulunan arkadaşlarımıza grafikerliğin” hobi değil bir meslek” olduğunu elimizden geldiğince anlatmaya çalışıyoruz..Çıkarmayı düşündüğünüz dergi için öncelikle başarılar dilerim. Ancak bir şeyi de sormadan edemeyeceğim...
  17. Funda

Duyduk duymadık demeyin!

Bu yıl 9.su düzenlenecek olan “9. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali" afiş tasarım yarışması düzenliyor..Detaylı bilgiler için lütfen aşağıda ki linki tıklayınız.. http://www.gumuslukfestival.org/Tasarım%20Yarışma%20Şartnamesi.pdf
  18. Funda

Bilge Forum Maskot Denemesi Bay Pen'in Yeni imajı ?

Maskot denemesi Bay Pen yeni imajları ile hangi şekilde daha iyi görünüyor? 1. resimdeki gibi 2. resimdeki gibi 3. resimdeki gibi 4. resimdeki gibi içimizden biri :D 5. hiçbiri
  19. Funda

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

@yamo Konunun içeriği tek kelime ile kendini tanımla olsa bile, affınıza sığınarak sevgili "yamo" için tek kelimelik bir düzeltme yapmak isitiyorum "EŞSİZ".... Eklemek istediklerimde var evet.. Kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi :), bulunmayan hint kumaşı, cebinizde her an olması...
  20. Funda

Grafikerler.org "en bilge" Maskot önerisi

Çok sevimli ...Bana Bay inanılmaz (namı diğer mr.incredible) filmindeki dash karakterini anımsattı...omuzundaki detaydan olsa gerek..:D tebrik ederim...
Yukarı Alt