Arama sonuçları

1. Funda

Grafikerler.org Ayvalık'ta

Tuncer Bey teşekkür ederim değerli yorumunuz için.. Bizim adımıza bir olmak ile birlikte, bu konuda neler yapabileceğimizi de görmek adına bir ön çalışma oldu..Devamının geleceğinden hiç şüpheniz olmasın.Bir daha ki sefere, bu konuda duyarlı olan forumdaki dostlarımla bir ekip çalışması...
  2. Funda

Homer Simpson Askere giderse...

:D owww çok cici olmuş..Tebrikler Günay'cım...
  3. Funda

Kitabı kapağından dolayı sakın yargılama...

Bir dış görünüş vakası daha :)
  4. Funda

@Yaşar KARADENİZ Biraz geç oldu kusuruma bakmayın..Çok teşekkürler beğeniniz ve desteğiniz için :)
  5. Funda

Merhaba Arkadaşlar !

Merhaba.. Sadece isim benzerliği olan bir diğer forum adına, üyesi ve takipcisi olmadığım için yapılan yorumlara dair herhangi bir yorumda bulunmayı anlamsız buluyorum.. "250 TL." ödüllü bir maskot yarışması konusuna gelince...Siz böyle bir yarışma düzenlersiniz, belirlediğiniz bedel...
  6. Funda

Çok teşekkürler Hakan bey..Eksik olmayınız ;)
  7. Funda

@Günay YUNUS Her ne kadar yumurta ve kapı hikayesi ile gecenin bir vakti başını şişirdiysem de, beni sıkılmadan dinlediğin ve tüm donanımınla yanımda olduğun için asıl ben teşekkür ederim Günay..Eminim ki bir daha ki sefere birlikte daha güzel bir iş çıkaracağız.. Not: Yakında yeni bir...
  8. Funda

Neden Grafikerler.org?

14 yaş mı? :) yaşına göre seni çok yetenekli buluyorum bu arada...;)
  9. Funda

Neden Grafikerler.org?

FURKANs bey tam olarak iyi bir şey mi kötü birşey mi söylediniz anlamakta sıkıntı çekmekle beraber aradan cımbızla seçebildiğim kadarı ile "Ayrıca sitenin üyeleri kaliteli üyeler ve çok iyi bir paylaşım ortamı." bir memnuniyet ifadesi algılıyorum.. yanılıyor muyum yoksa? :)
  10. Funda

Grafikerler.Org Converse Tasarımı

Günaycımmmmm :D harikasın çok beğendim...:clap2::clap2:
  11. Funda

tişörtler{3}

çiçekli olan tam benlikmiş çok beğendim...:) (5. sıradaki)
  12. Funda

Aceleden Yaptıqım Bi Tasarım .

Sayın Ufukhan... Türk Dil Kurumundaki statünüz nedir?? "DUR" demenin zamanı geldi gibi söylemler çok iddialı değil mi sizce..?? Burasının "grafikerler.org" olduğunu unutmayalım lütfen..Bir kaç imla hatası içeriği değiştirmediği gibi mutlaka kusur bulmayalım mantığından yola çıkarak yapıcı...
  13. Funda

CorelDRAW 'da mikrofon çizimi anlatım dersi

Paylaşımlarınızı beğeni ile takip ediyorum..Son derece yararlı ve kolay anlaşılır dersler hazırlamışsınız.. Teşekkürlerimi sunar devamını merakla beklediğimi belirtmek isterim.. İyi çalışmalar..:)
  14. Funda

300+ Kartvizit Vektörü

Sayın hizircan paylaşımlarınızda içeriğine dair görselleri de eklerseniz, ilgilenen arkadaşlarımız ne indireceklerini bilip ona göre hareket ederler.
  15. Funda

Gürses Gayrimenkul ilan tasarımı Revize!

Sayın Bilal Kılınç Bu ısrarcı ve sabırsız tavrınız işinize de yansımış görünüyor..Her şeyden bir parça alınıp gelişi güzel serpiştirilmiş gibi..İlk çalışmanızda Hadımköyde.....diye başlayan font seçiminde ve gölgelemede sıkıntı var. Hiç gölge olmasa daha bile iyi.. 2. çalışma ilkine göre...
  16. Funda

Neden Grafikerler.org?

Olur mu ya nereye ...Daha karpuz kesicektik :D
  17. Funda

can sıkıntısından dolayı yapmış olduğum çalışma

Barış'çım Özgül ablanı dinle..Vardır bir bildiği..Ben dedim olmadı...Ama bu azmin ve foruma olan bağlılığın beni çok mutlu ediyor..Kesinlikle daha iyi işler yapacağını biliyorum..:)
  18. Funda

Birkan Deniz | Concept Art | Snake [+VIDEO]

Çok beğendim..Videosu ile tüm aşamaları izlemek ayrı bir keyifti...
  19. Funda

Background ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum lütfen..

Bu konuda forum içinde araştırma yaptınız mı?
  20. Funda

Grafikerlik Nedir?

Milli eğitim bakanlığının hazırlamış olduğu "grafikerlik nedir?" konulu video :) Bu konuda bilgi edinmek isteyen arkadaşlarımız için yardımcı olacağını düşünüyorum.. 34839616
Yukarı Alt