Arama sonuçları

1. Funda

Birbirinden güzel vectorler 25

canım benim teşekkür ederim...:rolleyes:
  2. Funda

Birbirinden güzel vectorler 25

çok güzeller ancak bende hiçbir zaman verdiğiniz siteden bir şey indiremedim..
  3. Funda

1 mm baskı

Sizin istediğiniz flatbed yazıcıdır. Bu tarz yazıcıları piyasada yüksek bedeller ödeyerek almanız pek mümkün..Ancak kendim yapacağım derseniz şöyle bir açmazınız var, yapacağınız yazıcıyı piyasadaki yazıcılardan modifiye edeceğiniz için örnek: (HP 1280) su bazlı baskı yapabileceksiniz. Yani...
  4. Funda

Neden Grafikerler.org?

Hoş geldiniz öncelikle.. https://www.grafikerler.org/corel-draw/ Bu linkte aradığınız tüm sorunların cevaplarını bulacağınızı düşünüyorum.. İyi çalışmalar dilerim.:)
  5. Funda

Sevdiğimiz Sözler

Boş insanlarla içi dolu hayaller kuramazsınız ..... Charles Bukowski
  6. Funda

Selamlar..

Hoş geldiniz darKGuitarisT... Umarım forumumuz da iyi vakit geçirirsiniz.
  7. Funda

Sevdiğimiz Sözler

Sahip olunması zorunlu tek şey var: Ya yaradılıştan ince bir ruhtur bu, ya da bilim ve sanatlar tarafından inceltilmiş bir ruh... friedrich nietzsche :rolleyes:
  8. Funda

Sevdiğimiz Sözler

Düşünüyorum öyle ise varım. DESCARTES
  9. Funda

Sevdiğimiz Sözler

Herkese kulağını, ama çok azına sesini ver. William SHAKESPEARE
  10. Funda

Neden Grafikerler.org?

@abulaca Bu durumda kendi reklamımı yapabildiğim için grafikerler.org da denilebilir mi ? bunu mu anlıyoruz mesajınızdan..Yada toparlarsak Sektörel anlamda kendimizi tanıtabileceğimiz ve de bir bilgi kaynağı mı???
  11. Funda

Neden Grafikerler.org?

Aradığım tüm bilgiler burada.....:D
  12. Funda

Metallica - Color And Justice For All

Günay'cım ne yaptın sen böyle.... Sakın Iron Maiden versiyonunu deneme..Kan gövdeyi götürür :D..Bu arada metallica fanları için başucu bir iş olmuş... Nerede kalmıştık iceberg kırılmak üzere..:clapping:
  13. Funda

Mengü Ertel

Mengü Ertel, (d. 1931, İstanbul – ö. 2000) İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi'ni bitiren Ertel, tiyatrolar için yaptığı dekorlarla, afişlerle tanındı. 1. İstanbul Festivali'nin afişini Mengü Ertel hazırlamıştı. Çok sayıda ödülü olan Ertel, 1998'de Devlet Sanatçısı unvanını aldı. Yurt içinde ve...
  14. Funda

iş anlaşmazlıkları

Cevap veriyorum; c) şıkkı son kararım....
  15. Funda

Gördüğün İlk 3 Kelime 2012'de Seninle Olsun! :)

"tutku"yu da gördüm şimdi sayılmaz mı?? :D
  16. Funda

Gördüğün İlk 3 Kelime 2012'de Seninle Olsun! :)

Dostluk - Huzur - Değişim... Hiç fena değil ;)
  17. Funda

günün sözü

Tık Tık Tık !....Kimse yok mu :)
  18. Funda

İlk takvim çalışmam...

Sevgili Melisa Hevesinizin kırılmış olmasına ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Hayatınız boyunca buna benzer yorumlarla çok sık karşı karşıya geleceksiniz..Bunlar sizi yıdırmamalı, bilakis her söylenenden bir tecrübe edinmelisiniz. İleride çok başarılı işlere imza atacağınızdan hiç şüphem yok...
  19. Funda

Yetiştirilmek üzere grafiker

Merhaba Bilimsel tasarım nedir? nasıl birşeydir? bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.. Birde Rakamlar doğrultusunda canlı standartların üzerinde başarılı fotoğraflar kısmınıda pek anlayamadım..Tam olarak ne iş yapıyorsunuz acaba?
  20. Funda

Lamb Of God T-Shirt Çalışması

Pearl jam versiyonunu merakla bekliyorum...Birde eliniz değmişken bana bir "the doors" yaparsınız belki :D
Yukarı Alt