Arama sonuçları

1. ismail koc

250 Adet Bilgisayar Ders Kitabı (Türkçe)

işimize çok yarar bu bilgiler paylaşımın için teşekkür ederiz erkin arkadaş.
  2. ismail koc

Grafik Tasarımcının Eğitimi İçin Bazı Öneriler!

çok güzel şeyler yazmış hasip hocam gerçekten türkiyede ki en iyi tasarımcılarımızdan biri. özelliklede exlibrisde. erkin bey paylaşımınız için sizede çok teşekkür ederiz.
  3. ismail koc

Illustrator Flash Disk Çalışması

güzel çalışmalar tebrik ederim.
  4. ismail koc

ilk logo çalışmam

erkul bey sanırım emine hanım ve fatih beyin önerilerini dikkate alırsınız. şayet bunları yaptığınız taktirde güzel işler çıkarabilirsiniz. emeğinize sağlık.
  5. ismail koc

Mak Ofset Logosu

sedat bey logo tasarım olarak çok güzel ve başarılı bana göre fakat bunu küçülttüğümüz zaman okumada biraz güçlük çekilebilir gibi geldi bana. eğer böyle bir sorun olmuyorsa çok hoç bir tasarım olmuş. saygılar.
  6. ismail koc

Bakanlığa logo_10 bin YTL

adamlara 2300 tane fikir yollandı, artık birini kendileri yapmış gibi sürerler piyasaya. yazık bu harcanan emeklere. yuh.
  7. ismail koc

Charlie Chaplin / Komedya yetim kaldı...

valla harika olmuş. diyecek bir şey bulamıyoruz elinize sağlık.
  8. ismail koc

yoŞamoto

düşünce çok güzel tebrik ederim. sanırım iki çalışma var fakat ben ilkini göremiyorum. sanırım sorun bende.
  9. ismail koc

2009 Takvim cdr

teşekkür ederiz...
  10. ismail koc

kartvizit çalışması

@Süleyman Köklü kolay gelsin.
  11. ismail koc

koç ofset beğenilen logonun kurumsal çalışmaları

çalışmalar oldukça güzel olmuş eline sağlık, bu arada matbaanın sahibiyle hem meslektaş hemde adaşız. neyse şaka bir yana gerçekden hoş çalışmalar olmuş.
  12. ismail koc

Çanakkale Geçilmez...

güzel bir çalışma paylaştıgınız için teşekkür ederiz.
  13. ismail koc

Logo çalımamıza yorumlarınızı bekliyorum

resimler yok...
  14. ismail koc

Logo Tasarimlari-CIRAD

bencede 4. çalışmada yoğunlaşmalısınız, diğerleri okunmakta güçlük çekilebilinir. kolay gelsin.
  15. ismail koc

katalog çalışması - kapak tasarımı

emine hanımın fotografları çok hoç bence onlardan yola cıkarak birşeyler yapabilirsiniz. kolay gelsin.
  16. ismail koc

Yumurta Etiketi

güzel bir çalışma olmuş bence. başarılar.
  17. ismail koc

Akabe Export önlü arkalı kartvizit

çalışmanız sade ve güzel olmuş sedat bey. emine hanımın da dediği gibi yaldızlı ya da varak olursa daha da güzel olabilir.
  18. ismail koc

7 Renk Cafe Menü

Güzel paylaşım teşekkür ederiz hocam
  19. ismail koc

Kitap okumaya teşvik

burak bey güzel bir örnek sunmuşsunuz teşekkür ederiz. inşallah bütün öğrencilerin isimleri kitap kurdu bölümüne yazılır.
  20. ismail koc

Cashmere Mağazası - İç Mekan Afiş Çalışmaları

güzel çalışmalar teşekkür ederiz paylaştığın için
Yukarı Alt