Arama sonuçları

1. aspirin_00

7 GB brush yeniden upload ediyorum fsahinoglu

şifre fsahinoglu.com Hotfile.com: One click file hosting: BRUSH.part01.rar Hotfile.com: One click file hosting: BRUSH.part02.rar Hotfile.com: One click file hosting: BRUSH.part03.rar Hotfile.com: One click file hosting: BRUSH.part04.rar Hotfile.com: One click file hosting: BRUSH.part05.rar...
  2. aspirin_00

font arşivi 30 bin font fsahinoglu

silinmeden indirin dafont font arşivi + super font paket 30 bine yakın font evet arkadaşlar kategoriye göre ayarlanmış toplam 30 bine aşkın font arşivi grafikçilerin özellikle elinde bulundurması gereken fotn arşivi ile font ihtiyacına fazlasıyla karşılayacaksınız. partları arkadaşlar kısa...
  3. aspirin_00

wallpaper arşivi fsahinoglu

(konuyu bu başlığa uygun görere açtım eğer gözümden kaçan yer varsa adminler taşıyabilirler.) indirdikten sonra pişman olmayacağınız özellikle seçtiğim wallpapers ve örnek çalışmaların olduğu dökümanlar arkadaşlar. lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz -------------------------------------------...
  4. aspirin_00

manset uygulaması fsahinoglu_manset

yerel ve günlük gazelerin bir arada olduğu manset uygulaması iyi günlerde kullanın arkadaşlar www.fsahinoglu.com/proje/fsahinoglu_manset.rar skor ve hava durumu uygulamalarımı sağ ust köşede yer alan duyuru bölümünden takip edebilirsiniz
  5. aspirin_00

canlı skor uygulaması desktop

tşk ederim arkadaşım beleş uygulama yapmaya çalışıyorum :D işinizi gördüyse ne mutlu bana
  6. aspirin_00

canlı skor uygulaması desktop

flash ortamında yapılıp exe'ye dönüştürdüğüm masaustunde çalışan canlı skor uygulaması yeni link Hotfile.com: One click file hosting: fsahinoglu.rar buyrun arkadaşlar maçlarla haşır neşir olanlara hitap ediyor. uygulamayı yeniden düzenledim diğerinde sorun vardı.
  7. aspirin_00

TNT'yi de kaybettik...

nedeni 4 harfle açıklamak gerekirse PARA bunu anlamamak ayıptır sanırım
  8. aspirin_00

flash editleme hakkında

biraz zor kodlama bilgin çok iyi olmas ıgerekiyor artı arkadaki kodların şifrelenip şifrelenmediğini bilmen lazım
  9. aspirin_00

swf dosyasindaki reklami kaldirma

swf decompiler programları var fakat swf fla çevirdikten sonra fla daki kodlar şifreliylse hiçbirşey yapamassın. şifresiz olması durumunda da ihtimaller olsada çalışmama durumuda vardır.
  10. aspirin_00

trtrabzon sitesi için logo

trtrabzon.com sitesi için yapmış olduğum logo beğeninize sunuyorum. TRTRABZON / "Bize Her Yer Trabzon" / logo
  11. aspirin_00

250 tl flash site xml

tşk lr "yakan"
  12. aspirin_00

250 tl flash site xml

@Kerem Özdemir beni tanımadan bu yorumları yaptığın için sizi kınıyorum ilk önce yarum yapacaığınız kişiyi iyi tanıyın sonra yorum yapın. bu uygulamayı ben geliştirdim. Web Admin on Vimeo bak bakalım böyle bir uygulama nette var mı? bu tip uygulamaları yapabilecek düzeyde olan bir...
  13. aspirin_00

Web Admin

sitenizi neden masaustunden yönetmiyorsunuz :D Untitled5.swf flash arayuzlu masaustu web admin paneli ayrıntılısı: Web Admin on Vimeo
  14. aspirin_00

250 tl flash site xml

fiyat seçeneklerin yanında hizmetin kalitesi parana göre köfte ve hizmet misali :D o siteyi bir firma adminsiz en az 1500 tl yapıyor 250 tl nerede 1500 tl nerede seçenek sunuyorum...
  15. aspirin_00

sitem hacklendi

google sql injection acigi php yazarsan bilgiler karşına direk çıkıyor az araştırma yapın
  16. aspirin_00

250 tl flash site xml

merhabalar 250 tl xml flash arayuzlu site satıyorum ilgilenen varsa www.fsahinoglu.com dan iletişime geçebilirler site bu linktedir. http://www.fsahinoglu.com/temp_demo/ fiyatlandırma şöyledir sürümlük siteyi almak isteyenler için 250 tl xml site sürümlük admin panelli haliyle 750 tl şahsi...
  17. aspirin_00

Tablet almayı düşünüyorum ?

tablet alırken hangi tablet daha avantaşlı ona göre laın misal bazı tabletlerin kalem ucları erken eriemekte kimsiinin tablette devamlı çizim çizim sahasının şeffaf muşambasının zedelenmesine neden olmakta bunların en dayanıklısı ve bu gibi durumlarda ekstra parça fiyatlarının hangisi daha ideal...
  18. aspirin_00

2.5" lik Taşınabilir Disk Önerisine İhtiyacım Var

merhabalar diskin markasından çok içindeki veriler önemli ise xs almanı tavsiye ederim veri kurtarmayı olanakları var ücretsiz ama hiç kimseye içerideki verileri tam kurtaracaklarına garanti vermiyorlar fakat piyasada çok pahalı olarak veri kurtarma yapıyorlar işin özü sözü www.donanimhaber.com...
  19. aspirin_00

eksik ve gedikleri tmm lanınca satılıktır.

http://www.fsahinoglu.com/temp_demo/ bayağı eksiği ve gediği var :D fakat %95 xml veriler güncelleniyor. bitince haber veririm
  20. aspirin_00

Müşteri: Blue wind - Logo & Afiş çalışması (Plaket Ödüllü)

lüks yat üretiminde dünyada söz sahibi olmaya başlayan firmaya yapılacak çalışmalar için ödül çok garibime gitti. Büyük firmanında büyük ödülü olmalı katılanlara kolay gelsin.
Yukarı Alt