silinmeden indirin
dafont font arşivi + super font paket 30 bine yakın font
evet arkadaşlar kategoriye göre ayarlanmış toplam 30 bine aşkın font arşivi
grafikçilerin özellikle elinde bulundurması gereken fotn arşivi ile font ihtiyacına fazlasıyla karşılayacaksınız.
partları arkadaşlar kısa...
(konuyu bu başlığa uygun görere açtım eğer gözümden kaçan yer varsa adminler taşıyabilirler.)
indirdikten sonra pişman olmayacağınız özellikle seçtiğim wallpapers ve örnek çalışmaların olduğu dökümanlar arkadaşlar.
lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz
-------------------------------------------...
yerel ve günlük gazelerin bir arada olduğu manset uygulaması
iyi günlerde kullanın arkadaşlar
www.fsahinoglu.com/proje/fsahinoglu_manset.rar
skor ve hava durumu uygulamalarımı sağ ust köşede yer alan duyuru bölümünden takip edebilirsiniz
flash ortamında yapılıp exe'ye dönüştürdüğüm masaustunde çalışan canlı skor uygulaması
yeni link
Hotfile.com: One click file hosting: fsahinoglu.rar
buyrun arkadaşlar maçlarla haşır neşir olanlara hitap ediyor.
uygulamayı yeniden düzenledim diğerinde sorun vardı.
swf decompiler programları var fakat swf fla çevirdikten sonra fla daki kodlar şifreliylse hiçbirşey yapamassın. şifresiz olması durumunda da ihtimaller olsada çalışmama durumuda vardır.
@Kerem Özdemir
beni tanımadan bu yorumları yaptığın için sizi kınıyorum ilk önce yarum yapacaığınız kişiyi iyi tanıyın sonra yorum yapın.
bu uygulamayı ben geliştirdim.
Web Admin on Vimeo
bak bakalım böyle bir uygulama nette var mı?
bu tip uygulamaları yapabilecek düzeyde olan bir...
fiyat seçeneklerin yanında hizmetin kalitesi parana göre köfte ve hizmet misali :D o siteyi bir firma adminsiz en az 1500 tl yapıyor 250 tl nerede 1500 tl nerede
seçenek sunuyorum...
merhabalar 250 tl xml flash arayuzlu site satıyorum ilgilenen varsa
www.fsahinoglu.com dan iletişime geçebilirler
site bu linktedir.
http://www.fsahinoglu.com/temp_demo/
fiyatlandırma şöyledir
sürümlük siteyi almak isteyenler için 250 tl xml site
sürümlük admin panelli haliyle 750 tl
şahsi...
tablet alırken hangi tablet daha avantaşlı ona göre laın misal bazı tabletlerin kalem ucları erken eriemekte kimsiinin tablette devamlı çizim çizim sahasının şeffaf muşambasının zedelenmesine neden olmakta bunların en dayanıklısı ve bu gibi durumlarda ekstra parça fiyatlarının hangisi daha ideal...
merhabalar diskin markasından çok içindeki veriler önemli ise xs almanı tavsiye ederim veri kurtarmayı olanakları var ücretsiz ama hiç kimseye içerideki verileri tam kurtaracaklarına garanti vermiyorlar fakat piyasada çok pahalı olarak veri kurtarma yapıyorlar
işin özü sözü www.donanimhaber.com...
lüks yat üretiminde dünyada söz sahibi olmaya başlayan firmaya yapılacak çalışmalar için ödül çok garibime gitti. Büyük firmanında büyük ödülü olmalı
katılanlara kolay gelsin.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.