ufaların varlığını bilsek ne olur bilmesek ne olur herkes kendi derdinde şimdi kalkıp onlarla mı uğraşalım şu ünlü fizikcimi neydi hani tekerlekli sandalyede işde o adamın teorisine göre insanoğlu uzaylılarla karşılaşmamasını ümid ediyor yoka sonu çok kötümü olurmuş birşeyler duydum kaynak...
bu cihaz sanırım wi-fi özelliği var ama menzili çok kısa olsa gerek 500 m olmalı taş çatlasın nedeni usb olmasıbunun antenli wi-fi ler var 5 km ye kadar etkili alana sahip o yuzden sizin makınanızada göndereceğiniz verileri almak içinde wi-fi cihazı olması lazım bu da ne oluyor asma gabağı oda...
heryerde wi-fi var mı ki olsa bile cafedeki verileri 10 km uzaklıktaki evimdeki bilgisayara nasıl verileri gönderecem netin olduguu yerden her yere araçsız bilgi gönderilebilir, resmen bu kablosuz modem gibi birşey biraz değişik o kadar.
saçma yani.
wrilees diye birşey var
bir server firması bunu rahat yapabilecek donanıma sahipken neden bu kadar masrafa girip pi sayısını hesaplatıyorlar anlamıyorum 5 trilyon basamak değil de misal 10 katrilyonuncu basamağın 8 olması ne değiştirecek ki iş olsun diye sanırım
evet ya türkiyede bir gerçek var elma ağacnı taşlarlar kıllığına 15. partı sildirmişler arkadaşlar uploadı 4 günüme maal oldu ama çekemeyen çok allahından bulsunlar bende partları saklamadım sildim fazladan yer kaplamasın diye . monitör arkasında kendilerini yürekli sanıyorlar ama yürekleri beş...
herkes aynı anda format çeksin :D:D madem virüsü biliyorlar uykuda olduğunuda biliyorlar demek görmüşler neden virüs programları bunu silen güncelleme geliştirmemişler.
-virüs tespit edilmiş ama bir şey yapan yok bir bit yeniği var bu işin içinde dünyadaki bilgisayaları kullanarak devlet...
olumlu yada olumsuz yorumlar yarışma sonunda hiç bir etki etmez kim yarışmada seçiçi kurulda aklındaki logoyu seçip ilan etmişse demek aklındaki logoyu bulmuş demektir.
renkler zevkler tartışılmaz deyimiyle olduğu gibi
akıllarda soru işaretler kaldı onları giderirseniz sevinirim.
1. bu işler için netten mi yoksa sizin bulunduğunuz ilde ikamet edenlerin buluşacağı bir ortamda mı çalışılacak
2. bunlar için neler vaat ediyorsunuz garantiniz nedir? neler vereceksiniz?(özelden verilecek mesajlarsa mail yada özel...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.