Arama sonuçları

1. aspirin_00

NASA'dan 'derin darbe' hazırlığı

2182 yılında ben bile yokum peahhh
  2. aspirin_00

Kendi küçük yeri büyük! (Resimli)

2.5 500 gb lar 139 tl sanırım ama toshibanın değil sanırım farklı markaların
  3. aspirin_00

NASA’nın sır fotoğrafı

inanmıyorum böyle şeylere tamamen spikülasyon
  4. aspirin_00

50 yıldır gizlenen UFO belgeleri yayımlandı; İndirin!

ufaların varlığını bilsek ne olur bilmesek ne olur herkes kendi derdinde şimdi kalkıp onlarla mı uğraşalım şu ünlü fizikcimi neydi hani tekerlekli sandalyede işde o adamın teorisine göre insanoğlu uzaylılarla karşılaşmamasını ümid ediyor yoka sonu çok kötümü olurmuş birşeyler duydum kaynak...
  5. aspirin_00

Sınırsız kapasiteli USB Bellek

bu cihaz sanırım wi-fi özelliği var ama menzili çok kısa olsa gerek 500 m olmalı taş çatlasın nedeni usb olmasıbunun antenli wi-fi ler var 5 km ye kadar etkili alana sahip o yuzden sizin makınanızada göndereceğiniz verileri almak içinde wi-fi cihazı olması lazım bu da ne oluyor asma gabağı oda...
  6. aspirin_00

heryerde wi-fi var mı ki olsa bile cafedeki verileri 10 km uzaklıktaki evimdeki bilgisayara nasıl verileri gönderecem netin olduguu yerden her yere araçsız bilgi gönderilebilir, resmen bu kablosuz modem gibi birşey biraz değişik o kadar. saçma yani. wrilees diye birşey var
  7. aspirin_00

Biraz Degistirilmis Bir Sahne (Vray Brochure)

oradaki beyaz boya değilde tül gibi olsa güzel durur gibime geldi
  8. aspirin_00

bana çok saçma geldi. Mantıksız bir teknoloji
  9. aspirin_00

Sanayide 7 boyutlu sinema yaptı

güzel haberde video olsa güzel olacak merak ettim nasıl bir şey
  10. aspirin_00

Yeni dünya rekorunu kırdılar!

bir server firması bunu rahat yapabilecek donanıma sahipken neden bu kadar masrafa girip pi sayısını hesaplatıyorlar anlamıyorum 5 trilyon basamak değil de misal 10 katrilyonuncu basamağın 8 olması ne değiştirecek ki iş olsun diye sanırım
  11. aspirin_00

çok güzel çalışmalar bunlar -1-

sürrealist tarzında çalışmalar
  12. aspirin_00

7 gb brush buyrun

evet ya türkiyede bir gerçek var elma ağacnı taşlarlar kıllığına 15. partı sildirmişler arkadaşlar uploadı 4 günüme maal oldu ama çekemeyen çok allahından bulsunlar bende partları saklamadım sildim fazladan yer kaplamasın diye . monitör arkasında kendilerini yürekli sanıyorlar ama yürekleri beş...
  13. aspirin_00

Bu ne ya ilana bakar mısınız?

bu tip ilanlardan nette bolca örnekler var hiç şaşmadım.
  14. aspirin_00

Teknoloji meraklısı babalar için

çok pahalı Qosmio X500 bu modele verilecek para ile dehşet masaustu toplanılır
  15. aspirin_00

Bilgisayarlarda kıyamet kopabilir!

herkes aynı anda format çeksin :D:D madem virüsü biliyorlar uykuda olduğunuda biliyorlar demek görmüşler neden virüs programları bunu silen güncelleme geliştirmemişler. -virüs tespit edilmiş ama bir şey yapan yok bir bit yeniği var bu işin içinde dünyadaki bilgisayaları kullanarak devlet...
  16. aspirin_00

Özkan Atik Kurumsal Logo Yarışması Sonuçları.

olumlu yada olumsuz yorumlar yarışma sonunda hiç bir etki etmez kim yarışmada seçiçi kurulda aklındaki logoyu seçip ilan etmişse demek aklındaki logoyu bulmuş demektir. renkler zevkler tartışılmaz deyimiyle olduğu gibi
  17. aspirin_00

15 grafiker ve web tasarım elemanları alınacakdır

akıllarda soru işaretler kaldı onları giderirseniz sevinirim. 1. bu işler için netten mi yoksa sizin bulunduğunuz ilde ikamet edenlerin buluşacağı bir ortamda mı çalışılacak 2. bunlar için neler vaat ediyorsunuz garantiniz nedir? neler vereceksiniz?(özelden verilecek mesajlarsa mail yada özel...
Yukarı Alt