ben genelde web tasarım üzerine işler yapıyorum. fakat bir müşteri karşıma çıktı dediklerimi bin pişman etti. sırf arkadşaımın akrabası diye fiyatı aşağıda tuttum.
firma inş. firması ve bu firmaya web sitesi yapılacak artı siteye yapılmış , yapılacak ve bitmiş işler için resimler ve bilgiler...
en çok elma verecen ağaçı taşlarlar o yüzden elma kalmayınca diğerlerine geçeçekler. işin şakası
bir alanda hukuksal olarak haklı kazanılırsa diğerleri otomatik olarak diskalifiye olur o yuzden hepsiyle ilgilenmiyorlar
burada soruyu hem sormuş hemde cevap vermişsiniz?
Ben özel bir kursa gidiyorum.grafikerlik programları eğitimi alıyorum..
Ve bu kurs sonunda ileri eğitim alıp,MEB sınavından sonra Usta Öğreticilik eğitimi alıp,sınavdan sonra Usta Öğretici olacağımı söylediler.
kurs aldığınız yer meb bağlı ve...
Rapidshare resmi sayfasından da bir duyuru yapılarak kullanıcıların yükledikleri dosyaların taranmadığı ve içeriğinin kontrol edilmediğinin altı çizildi.
korsan dosyanın olup olmadığı sadece indirenelerin rapidshareyi bildirmesiyle bu işlemi yapacağından, indirenlerin de çoğunluğun illegalci...
yeni başlayanlar için bir uyarı logoyu asla photoshopda yapmayın vektorel çalışın eliniz vektorele alışsın çünkü bunun ilerisi var buyutulup küçültürmesi vsss şimdiden saygılar bu bilgi yarışmalar için
kendi uploadımdır linkler oradn buradan alınmamıştır. isteyen paylaşabilir
dosya şifresizdir.arşivcilere iyi gelecek arşiv :D
klasörlerde de brsuh setleri mevctu onların resimlerini eklemekle görüntü kirliliği olmasın diye bu genelin resmini koydum...
yanlış anlamadan dolayı özür dilerim
ilk mesajımda 1. ile 2. olan logoyu karıştırdım bunun için 2. mesajımda düzelttim.
bazen düşünüyorum ben mi yanlış yazdım yoksa mesajı okuyanlara mı aklımdaki düşünceyi aktaramıyorum bunu bir çok kez düşündüm.
şimdi kalkıpda bana ilk yazdığım mesajın...
@Erkan_Nehir
yarışmadan sonra verildiğini kim se bilmez, insanları direk bu düşüncelere itebilir.
pardon 2. logo olanı kasdettim 1. logonun altını okuyunca 1. sandım
yarışmalar düzenlenirken o yarışmayla ilgili kurum ve 2. dereceden kişiler katılamıyor. burada ben logoyu veya başkalarını eleştirmek değilde dışarıdan bakan kişiler açısından baktığımda sitede yönetici olan arkadaşın 2. olduğu ve burada yanlı bir tavır algılanacağını düşünüyorum.
saygılar...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.