Arama sonuçları

1. aspirin_00

gelde patlama

ben genelde web tasarım üzerine işler yapıyorum. fakat bir müşteri karşıma çıktı dediklerimi bin pişman etti. sırf arkadşaımın akrabası diye fiyatı aşağıda tuttum. firma inş. firması ve bu firmaya web sitesi yapılacak artı siteye yapılmış , yapılacak ve bitmiş işler için resimler ve bilgiler...
  2. aspirin_00

Web Arayüz Çalışması

fiyatı nedir sitenin
  3. aspirin_00

kişisel sayfam

www.fsahinoglu.com saygılar
  4. aspirin_00

6.5 gb wallpaper arşivi isteyen olursa upload edecem?

onlardan yok malesef arkadşım bende daha çok masaustu wallpapers var bu arada netim 8 mb bittn 1 mb indi upload yapmam çok zor oldu.
  5. aspirin_00

1 Million Dolarlık Anlatım‏

1 tirilyonu aşıyor.... ben olsam parayı bölerdim 2. 3. 4. diye ayıp
  6. aspirin_00

grafikerlere en lazım HQ görseller ne ararsanız altın arşiv

orada çıplak kadınlar var kim kullanır onları aklım ermiyor.
  7. aspirin_00

1 Million Dolarlık Anlatım‏

o şet photoshop uygulaması mı yoksa herşeyi adam gerçek mi yapmış.
  8. aspirin_00

Müşterilerle yaşadığım ilginç diyaloglar

yatın adı mum olsaydı bari istediği gibi yazardı her yere :D:D:D görüşmeye giderken beynine deniz suyu kaçmış sanırım öle ya
  9. aspirin_00

3 Farki Bul...

ben ilk defa baktım fakat o anı geleceğini bilmeden bir sayfa açtım makına çırlamaya başlayınca meğer bu siteden miş :D:D:D:D
  10. aspirin_00

Adobe Cs5 çok yakında çıkıyor.

3dsmax 2011 çıkacak o çıkacka bu çıkacak işin suyunu çıkardılar yokartık plugın firmaları bıktı her surum için plugınlerin sürüm desteği için
  11. aspirin_00

Rapidshare herkesi şok etti

en çok elma verecen ağaçı taşlarlar o yüzden elma kalmayınca diğerlerine geçeçekler. işin şakası bir alanda hukuksal olarak haklı kazanılırsa diğerleri otomatik olarak diskalifiye olur o yuzden hepsiyle ilgilenmiyorlar
  12. aspirin_00

Grafiker mesleğini icra etmek için yaş önemli mi?

burada soruyu hem sormuş hemde cevap vermişsiniz? Ben özel bir kursa gidiyorum.grafikerlik programları eğitimi alıyorum.. Ve bu kurs sonunda ileri eğitim alıp,MEB sınavından sonra Usta Öğreticilik eğitimi alıp,sınavdan sonra Usta Öğretici olacağımı söylediler. kurs aldığınız yer meb bağlı ve...
  13. aspirin_00

Rapidshare herkesi şok etti

Rapidshare resmi sayfasından da bir duyuru yapılarak kullanıcıların yükledikleri dosyaların taranmadığı ve içeriğinin kontrol edilmediğinin altı çizildi. korsan dosyanın olup olmadığı sadece indirenelerin rapidshareyi bildirmesiyle bu işlemi yapacağından, indirenlerin de çoğunluğun illegalci...
  14. aspirin_00

Photoshopta Logo yapmak ( resimli anlatım )

yeni başlayanlar için bir uyarı logoyu asla photoshopda yapmayın vektorel çalışın eliniz vektorele alışsın çünkü bunun ilerisi var buyutulup küçültürmesi vsss şimdiden saygılar bu bilgi yarışmalar için
  15. aspirin_00

7 gb brush buyrun

önemli değil arkadaşlar örnek arşiv görüntüsünü ekledim
  16. aspirin_00

7 gb brush buyrun

kendi uploadımdır linkler oradn buradan alınmamıştır. isteyen paylaşabilir dosya şifresizdir.arşivcilere iyi gelecek arşiv :D klasörlerde de brsuh setleri mevctu onların resimlerini eklemekle görüntü kirliliği olmasın diye bu genelin resmini koydum...
  17. aspirin_00

Şubat Ayı Grafikerler.org Logo Yarışması Sonuçları

yanlış anlamadan dolayı özür dilerim ilk mesajımda 1. ile 2. olan logoyu karıştırdım bunun için 2. mesajımda düzelttim. bazen düşünüyorum ben mi yanlış yazdım yoksa mesajı okuyanlara mı aklımdaki düşünceyi aktaramıyorum bunu bir çok kez düşündüm. şimdi kalkıpda bana ilk yazdığım mesajın...
  18. aspirin_00

6.5 gb wallpaper arşivi isteyen olursa upload edecem?

merhaba arkadaşlar elimde 6.5 gb wallpaper arşivim var talep olursa upload edecem saygılar
  19. aspirin_00

@Erkan_Nehir yarışmadan sonra verildiğini kim se bilmez, insanları direk bu düşüncelere itebilir. pardon 2. logo olanı kasdettim 1. logonun altını okuyunca 1. sandım
  20. aspirin_00

yarışmalar düzenlenirken o yarışmayla ilgili kurum ve 2. dereceden kişiler katılamıyor. burada ben logoyu veya başkalarını eleştirmek değilde dışarıdan bakan kişiler açısından baktığımda sitede yönetici olan arkadaşın 2. olduğu ve burada yanlı bir tavır algılanacağını düşünüyorum. saygılar...
Yukarı Alt