Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Digitürk e yeni logo

Ama savunması mantıklı geldi bir daireden ne anlamlar çıkarılmış YouTube - DIGITURK yeni logo tanitimi
  2. Kerim ÖKSÜZ

Fasıl Restaurant İnsört Çalışmam

Sol kısımda omuzların arasında kalan bölümleri de alın bence.
  3. Kerim ÖKSÜZ

Fasıl Restaurant İnsört Çalışmam

Ekibin dekupesinde biraz sorun var sanki Sedat Bey ya da omuzlar arasındaki koltuk tarzı birşeymi pek hoş görünmüyor.
  4. Kerim ÖKSÜZ

8 Mart Türkiye'de Utanç Günü Olsun

Çok önemli bir konuya değinmişsiniz Zeki Bey tebrik ederim. Bu istatislikler, böyle giderse her geçen gün çok daha vahim bir hal alacak.
  5. Kerim ÖKSÜZ

Casper 20 yıllık logosunu yeniledi

Katılıyorum Arzu Hanım bende :) sıradan bir font gibi sanki
  6. Kerim ÖKSÜZ

Casper 20 yıllık logosunu yeniledi

2013 yılında 1 Milyon adet bilgisayar satışı hedefi doğrultusunda önemli yatırımlar gerçekleştiren Casper 2011’i yenilenme yılı olarak ilan etti. Casper bu doğrultuda 20 yıllık logosunda, sloganında, görsellerinde reklamlarında yeniliklere giderek markasına yaklaşık 3 milyon dolarlık bir yatırım...
  7. Kerim ÖKSÜZ

Eleştirmek Hakkında... "Sandviç Metodu"

Hemen uyarlıyorum :) :) böyle mi anlamalıyım
  8. Kerim ÖKSÜZ

Murat Boz Albüm kapağı çalışması

Sanki sanatçının boyu mu uzamış ?
  9. Kerim ÖKSÜZ

Eleştirmek Hakkında... "Sandviç Metodu"

Kimi zaman forumda paylaşılan çalışmalar hakkındaki eleştirilerimiz çalışmayı ekleyen üyemizin foruma hiç bir şey paylaşmamaya karar verme derecesine kadar varıyor ve yeni başlayan, birşeyler yapmak,öğrenmek isteyen insanların şevkleri kırılıyor. Konulara yorum yaparken uygulanabilecek...
  10. Kerim ÖKSÜZ

İnce Detay ( Kartvizit ve Oluşumu ) 7 Adet Görsel

Logo da size mi ait Sedat Bey ?
  11. Kerim ÖKSÜZ

Digitürk e yeni logo

Önceki logo bence çok daha iyiydi. Şahsen hoşuma gitmedi
  12. Kerim ÖKSÜZ

Merhaba (:

Aramıza hoşgeldiniz. Umarım tüm düşüncelerinizi forumumuzda gerçekleştirirsiniz. İyi forumlar.
  13. Kerim ÖKSÜZ

ilk ıllustrator çalışmam

Bir "ilk" için başarılı buldum ben.
  14. Kerim ÖKSÜZ

iLk Web Site Tasarımım :)

Genel düzen ve renk açısından güzel görünüyor Yunus Bey ancak butonlar ve fontlar için farklı alternatifler denemelisiniz bence
  15. Kerim ÖKSÜZ

Medikal Logo

Bir medikal firmasından çok Botanik vb bir firmayı anımsatacak bir logo olmuş Seyit Bey. Ayrıca font seçiminizi pek beğenmedim
  16. Kerim ÖKSÜZ

Tasarımcının Gücü... İçindeki gizli mesajı görebilen varmı ?

Birşeyler canlandı gibi ama tahminde bulunmaya korkuyorum komik olur diye :) Edit : cesaretim geldi :) acaba bardağın içinde pro içen yada elinde birşeyler tutan bir insan görmeli miyiz ? :)
  17. Kerim ÖKSÜZ

Kibrit Ateşi ...

Teşekkürler paylaşımınız için.
Yukarı Alt