Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

FarukDesign - Logo Type

Konuşma baloncuğu olarak gördüm ben "fikir" olayı yani.
  2. Kerim ÖKSÜZ

Hüzünlü mavi

Merve hanım mavilerin arkasından birde şiir bekledim ama göremedim ben gelecek mi ?
  3. Kerim ÖKSÜZ

Restorant El İlanı

Genel olarak çalışmadaki düzen, renkler ve dekupeler güzel. Ancak, renkler sanki biraz daha tok olmalı ve farklı font alternatifleri denenmeli. Küçük bir detay daha. Çalımanın arka palnındaki logo sanki kaybolmuş, amacından uzaklaşıp kirlilik yaratmış bence kaldırmalısınız. Bu noktalara da...
  4. Kerim ÖKSÜZ

Bu fontu bulamıyorum

Konuyla ilgili aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz. Yardımı olacaktır. Kolay gelsin. https://www.grafikerler.org/fontlar-amp-yazi-karakterleri/23145-font-aramaya-son.html
  5. Kerim ÖKSÜZ

FarukDesign - Logo Type

Sadece renk seçiminize takıldım... Genel anlamda çok hoş duruyor. Emeğinize sağlık
  6. Kerim ÖKSÜZ

Logo değiştirme furyası devam ediyor... İşte D-Smart'ın yeni logosu

Digiturk'ten önce değişmişti yaklaşık bir buçuk ay kadar oluyor ama Logo değiştirme modasının devamı gelsin, duyuralım istedim :)
  7. Kerim ÖKSÜZ

Logo değiştirme furyası devam ediyor... İşte D-Smart'ın yeni logosu

Kullanıcılarını yepyeni bir yayıncılık anlayışıyla tanıştıran Türkiye’nin Dijital Platformu D-Smart, 4. yaşını doldurdu. Dijital yayıncılıkta devrim gerçekleştiren ve kısa sürede yoğun ilgiyle karşılayan D-Smart, 1,5 milyon TV etrafından 6-7 milyon insanı ekrana bağlarken, aynı zamanda 260 bin...
  8. Kerim ÖKSÜZ

Kadın üyelere :)

Biz başlık altında pek görünmeyelim mi yani Arzu Hanım :)
  9. Kerim ÖKSÜZ

Cici Erkek Kuaförü - Logo & Katrvizit

Teşekkürler arkadaşlar.
  10. Kerim ÖKSÜZ

4000 adet AI formatında vektör logolar

+ rep benden güzel paylaşım ;)
  11. Kerim ÖKSÜZ

corel açılıyor ama tepki vermiyor

Açık olan uygulamalar arasında hata mesajı penceresi türü birşey göremedim ama yinede teker teker bi deneyin derim.
  12. Kerim ÖKSÜZ

Küskedi ( Küskünlerin Platformu )

Hehe :) isimde çalışmada çok güzel :) Sanırım bir internet sitesi.
  13. Kerim ÖKSÜZ

Cici Erkek Kuaförü - Logo & Katrvizit

Teşekkür ederim Sedat Bey.
  14. Kerim ÖKSÜZ

Bu ses bir hata penceresi yada benzeri birşey açıkken geri planda program üzerinde bir işlem yapamayacağınıza işaret. görev yöneticisinden aktif uygulamalara yada çalışan fakat görünmeyen bir pencerenin olup olmadığına bir bakın.
  15. Kerim ÖKSÜZ

CD - Shakira - Polaroid Kolaj Çalışması

Çok hoş görünüyor. Emeğinize sağlık.
  16. Kerim ÖKSÜZ

Sorunun sebebini araştırmak yerine programı kaldırıp yeniden kurmak çözüm yolu olabilir.
  17. Kerim ÖKSÜZ

Audi arabaları Psd si

Teşekkürler paylaşımınız için.
  18. Kerim ÖKSÜZ

Movie poster for fun 4

Tüm fontların aynı olması sanki güzelliğini gölgelmiş çalışmanın. Oyuncu isimleri ve üst kısımdaki başlığa farklı bir font deneseniz daha güzel olur görüşündeyim. Elinize sağlık, hoş bir çalışma...
Yukarı Alt