Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Mihrap Ayeti Vektörel

@ZxxxE Link güncellenmiştir
  2. Murat Vardar

Mihrap Ayeti Vektörel

@OWSER ilk mesaja eps, pdf, cdr (V12) olarak eklenmiştir, iyi kullanımlar.
  3. Murat Vardar

merhabaa:D

Aramıza hoş geldiniz, iyi forumlar.
  4. Murat Vardar

acilll yardımm...

@miraytr Forum Kuralları : 27-) Konu içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan, "yardım", "yardımmmm" "lütfen yardım", "acil" "acillllllll" gibi anlamsız ve uzatıcı başlıklarla konu açmak ve yardım istemek yasaktır. 30-) Forumda konu açarak Ücretsiz banner, logo ve tasarım...
  5. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

@Aslı SAYILIR @ZxxxE @Şener CANÖZ Yağmurlu bir kış sabahından size ve tüm foruma günaydın, kolaylıklar dilerim, iyi forumlar....
  6. Murat Vardar

Mock-up Kullanımı - Video Anlatım

Teşekkürler Aslıhanım, yeni başlayan ve kendini geliştirmek isteyenler vede mock-up yardımıyla, cazibeli sunumlar yapmak isteyen arkadaşlarımız için çok ama çok önemli bir anlatımdı, emeğinize sağlık, iyi forumlar....
  7. Murat Vardar

Reputation (puanlama sistemi) kullanımı

Rep vermek için üye resminin altındaki işaretine tıklamanız yeterlidir. Gelecek sayfada olumlu/olumsuz seçip varsa yorumunuzu yazıp gönderin. Rep puanım kaç olmuş nereden göreceğim? - Üye kontrol panelinize girerek sağ tarafta kaç puanınız olduğunu görebilirsiniz.
  8. Murat Vardar

Teneke yağ tasarımı hakkında

@Muharrem Küçükarpacı Bunu bize değil baskıyı yapacak olan baskı firmasına sormalısınız, çalışma prensipleri nedir? ölçüsü nedir?, şekli nedir?, modu nedir?, olmazsa olmazı nedir? gibi vb. vs. ... ? sonrasında alacağınız yönergeler doğrutusunda işinizi hazırlayıp gerekli onayı alarak sorunsuz...
  9. Murat Vardar

Tipografi

Ben beğendim en azından emek var ortada, ileride daha da başarılı çalışmalarınızı görmek dileğiyle, iyi forumlar...
  10. Murat Vardar

Coreldraw yüksek jpg yardım?

@omer2361 Corel 'in kulllandığı temp klasörünün doluluğunun uyarısını veriyor; C:\Documents and Settings\(Kullanıcı adı)\Local Settings\Temp klasörünü boşaltmayı deneyin. @omer2361 Eğer Autobackup seçeneğini aktif etmişseniz kayıttan bir önce ki halini kayıt yerinde görebilirsiniz...
  11. Murat Vardar

Bir Yazılımcı İçin Yaptığımız Karikatür ve Grafik Çalışması...

oldukça başarılı diğerleri gibi...
  12. Murat Vardar

Bilgi Desteği

@seluvenin kapakta genelde gramaj, selefon, gofre, lak vb. vs. farklılıklar olduğu için, kapağı ayrı, iç sayfaları ayrı hazırlamalısınız, çoklu sayfa seceneği ile, sayfa sayfa hazırlamanız sizin için daha kolay müdehale edilebilir imkan sağlar, Adobe Indesign veya CorelDraw fark etmez...
  13. Murat Vardar

Realistik Karikatür Çalışması...

Başarılı, beğendim, teşekkürler paylaşım için.
  14. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

Bu kadar güzel dilek ve temenniler teşekkürsüz bırakılmaz, Teşekkürler, Günaydın !
  15. Murat Vardar

biri maniplasyon mu dedi :)

biri maniplasyon (manipülasyon) mu dedi :) başlığında ki iddiayı çalışmalarda da görmek isterdim, Peki kötü mü olmuş? hayır gelişime açık hoş denemeler, detaylara inildiğinde çok daha başarılı çalışmalar ortaya çıkacaktır, durmak yok denemelere devam, daha iyilerini de görmek isteriz...
  16. Murat Vardar

Renk Paleti Oluşturucu

Faydalı bir paylaşım, teşekkürler.
  17. Murat Vardar

Merhaba!

@McCcDd @Erkal ÇOŞKUN @Hümeyra Can @zynp @McCcDd @Aslı SAYILIR Aynı apartman yada site içerisinde oturup yıllardır yabancı olan insanların durumuna benzettim... -------- önemli olan bugün penceresinden baktığımızda, Hoşgeldiniz.
  18. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

En iyi tasarımların sizden çıkacağı bir gün olması dileğiyle....
  19. Murat Vardar

Foruma YouTube den Video Yüklemek - Resimli Anlatım

bilmeyen arkadaşlar için çok önemli bir anlatım, teşekkürler katkılarınız için Aslıhanım....
  20. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

tünaydın öncesi, son günaydında benden olsun... iyi forumlar.
Yukarı Alt