Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Yazım ve Telaffuz hataları

Grafik Tasarımcı sahip olduğu yeteneklerinin yanında; iyi bir Türkçe (türkiyede yaşayanlar için) ve Dilbilgisi kurallarına hakim; yazımda, tasarımda bu teamül, kural ve kaidelere dikkat etmelidir. Bu sadece hazırladığı metinlerde değil, günlük yaşam içinde kullandığı ve yazdığı her ifade için...
  2. Murat Vardar

Yardımlarınıza cok ihtiyacım var

@lusy99 Belki size bir kıvılcım olur diye, BURADAKİ konuyu okumanızı tavsiye ediyorum. şimdiden kolay gelsin...
  3. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

Teşekkür ederim sizlere bizlerde iyiyiz... O zaman bıdı bıdı yoklamasını bir sonraki zamana bırakmak lazım,
  4. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

Nasılsınız arkadaşlar? Umarım her şey yolundadır sizin cephenizde, ------ Bu arada bu bölümün hakkını veremiyorsunuz (bıdılayamıyorsunuz) son zamanlarda, acaba neden?
  5. Murat Vardar

Mogaz Tüp Modelleme

ellerine sağlık, teşekkürler paylaşım için.
  6. Murat Vardar

Özbeğen, son yolculuğuna uğurlandı.....

Türkiye'de ''eğlendirici piyanist'', ''piyanist şantör'' müziğinin ilk örneklerini veren Ferdi Özbeğen, son yolculuğuna uğurlandı..... Tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat eden sanatçı Ferdi Özbeğen, Levent Camiinde bugün kü öğle namazına müteakip kılınan cenaze...
  7. Murat Vardar

Travego Firarda

3. çalışmanın üzerine gitmelisiniz, iyi forumlar...
  8. Murat Vardar

Mükemmel bir çalışma Luftbanza Airlines (Alexander Koshelkov)

Daha öncesinde CS6 duyurusu yapıldığı bir tarihte paylaşılmış bir konuydu yayınlandığında çalışma üzerine görüş bildirmiştik, diğer konuda ki yorumları Buradan inceleyebilirsiniz, paylaşım için teşekkürler.
  9. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın ve bol tasarımlı bir gün olması dileğiyle...
  10. Murat Vardar

corel formatında muhtelif grafikler

paylaşımda ki ön izleme görselleri düzenlenmiştir.
  11. Murat Vardar

Corel Activation Yardımı!

@seluvenin Forum Kuralları 10-) Tüm ticari kaygı güden mesajlar, crack, warez, hack ve benzeri sitelerin tanıtımı, paylaşımı yapılması yasaktır. Türk ve yabancı menşeeli sitelerin şifrelerini, özel bilgilerini dağıtmak Lisansla koruma altına alınmış programların crack / seriallerini...
  12. Murat Vardar

Bi' Fikrim Var!

Teşekkürler paylaşım için, iyi forumlar.
  13. Murat Vardar

villa katalog çalışması (portekizce ve ingilizce)

Yine bir klasik Mehmet ÖZDEMİR çalışması..... çok beğendim...
  14. Murat Vardar

broşür çalışması 3

Klasik Mehmet ÖZDEMİR çalışması..... daha ne olabilir ki? --------- çok beğendim...
  15. Murat Vardar

Tezhip

Çok teşekkürler bu eşşiz bilgilendirme için, büyük bir keyifle okudum, çalışmaları inceledim, devamı gelmesi dileğiyle....
  16. Murat Vardar

"Ofis alemi" Ltd için Logo tasarımı

Sizce bir perspektif hatası yok mu?
  17. Murat Vardar

Sevgililer günü,,,

düşünce fena değil, ama üzerinde tasarıım olarak çalışmak gerek diye düşünüyorum. iyi forumlar...
  18. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Teşekkürler bu samimi ve yapıcı dileklerin için... Herkese Günaydın !
  19. Murat Vardar

[İSTEK] Şarkı Kapak Tasarımı

@RodeCtn FORUM KURALLARI 30-) Forumda konu açarak Ücretsiz banner, logo ve tasarım talep etmek yasaktır.Ücretsiz banner yapmak isteyen tasarımcılar özgürce konu açabilir.Fakat kullanıcılar bedava banner, logo ve tasarım talep etmek adına konu açamazlar. Tasarım yaptırmak isteyen...
  20. Murat Vardar

Herkese merhaba

Foruma hoş geldiniz, iyi forumlar...
Yukarı Alt