Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Layout / Mizanpaj Menüsü (4)

@Murat Güler faydalı olması dileğiyle, iyi forumlar.
  2. Murat Vardar

ACK Ürün teşhir stand sunumları...

tasarım, sunum ve uygulama hepsi bir arada; her anı da oldukça başarılı. İşin her anında olmanız ise ayrıca takdire şahan bir durum. çok beğendim.
  3. Murat Vardar

Adobe Illustrator CS6 Object menüsü - 2. bölüm ( resimli anlatım )

Kendini geliştirmek isteyen yada bilgilerini tazelemek isteyenler için önemli bir ders, teşekkürler paylaşım için.
  4. Murat Vardar

karakalem & photoshop deneme #3

Gelişime açık, ileride daha da başarılı çalışmalarınız olacaktır diye düşünüyorum, teşekkürler paylaşım için iyi forumlar...
  5. Murat Vardar

Ekmek Görselleri ve Unlu Mamüller HQ

@mustafa14 @Cengiz Duhan Rica ederim, Faydalı Olması Dileğiyle...
  6. Murat Vardar

Eğitici 3DS MAX iç mekan modelleme render PDF 94 sayfa

Teşekkürler Şener CANÖZ, emeklerin ve paylaşımların için, iyi forumlar.
  7. Murat Vardar

İstanbul Ticaret odası yeni logo

Beş seneye kadar da font seçimlerini yaparlar herhalde, ---- Teşekkürler bilgilendirme ve paylaşım için, iyi forumlar.
  8. Murat Vardar

Dijital Baskı Hakkındaki sorunlarınızı lütfen buraya yazınız..

@ÇİGDEM Size de günaydın, Bahse sorunun adı; kafa kesme / pas atma kullandığınız makinenin marka model özellik ve içeriğiyle alakalı yeterince bilgiyi toparlayıp bahse sorunun oluştuğu andaki baskı görüntüsünü fotoğraflayıp teknik servisinize bildirmeniz sizin için daha kesin çözüm...
  9. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Tünaydın... herkese kolaylıklar ve başarılar dilerim.
  10. Murat Vardar

Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun

Bende bu vesile ile; tüm Grafikerler.org ailesinin kandilini kutlarım. iyi forumlar...
  11. Murat Vardar

Corel den 3DSMAX a Totem Çalışması ( Eğitim Filmi + Dosyaları )

@Şener CANÖZ Ne demek, elbette yarar, tekrar teşekkürler paylaşım için, iyi forumlar.
  12. Murat Vardar

Ford 2013 Takvim Posteri

emeğinize sağlık oldukça başarılı.
  13. Murat Vardar

Çalışan iletişim Sayfası ( Formu) Oluşturma

Teşekkürler Ömer bey, sayenizde bir çok üyemiz, bu derslerinizle gelişimlerine bir çok artılar katacaklardır, iyi forumlar.
  14. Murat Vardar

Quark veya İndesign bilen sayfa operatörü

@Mehmet @ksoy ilanınızda çalışma yeri, örneğin Kahramanmaraş ta yaşayan yada ikamet edebilecekler diye ibare kullansaydınız vede deneyim / tecrübe gibi... belirleyiciliklerden bahsetmeliydiniz ki; ilan kurallarına riayet etmiş olurdunuz
  15. Murat Vardar

TV Ünitesi

Oldukça başarılı, tebrikler
  16. Murat Vardar

Dünden bugüne türk grafik tasarım tarihi... bölüm -1

@mustun @Hümeyra Can @katree Rica ederim, faydalı olması dileğiyle, iyi forumlar.
  17. Murat Vardar

Effects /Efektler Menüsü (6)

@Merve Polat Rica ederim, faydalı olması dileğiyle, iyi forumlar.
  18. Murat Vardar

Layout / Mizanpaj Menüsü (4)

@kilourunleri.net Rica ederim, faydalı olması dileğiyle, iyi forumlar.
  19. Murat Vardar

corel photo-paint dersleri / 1

@sunny2011 tekrar kontrol ettim, ilgili paylaşımda her şey normal ve yerli yerince, iyi forumlar.
  20. Murat Vardar

Corel X5 'te Ne Gibi Hatalar/Eksikler Vardı? Neler Düzeltildi? , Geliştirildi?

@gececi61 cevap için biraz geç oldu ama... www.corel.com sitesinden X5 trial (deneme) sürümünü bir daha indirmelisiniz, eski yüklemenizi de kaldırmalısınız, iyi forumlar.
Yukarı Alt