ya hocam yok sizin gibii böyle açıklama yapan hem eleştiri hemde espritüel yaklaşım bravoooo :) :) müthişsiniz.... evet ; çalışma yeni yaptım, dediğiniz gibi açıklama eksikliği var aklıma geldikçe bir şeyler yazmaya çalıştım :) . dediklerinizin hepsine bende katılıyorum .daha çok...
hocam sizin ağzınızdan böyle güzel eleştiriler duymak beni gerçekten onure etti diyebilirim .çok teşekkürler sağolun . sayın karataş sizede ayrıca teşekkürler , bu tarz çizimlerimi göndermeye devam edeceğim lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin...
hayır hocam int.bulup ekledim.( Danışman)
hakan hocam; çalışma için yine gzl açıklamanızı esirgemediniz :) öncelikle sağolun.
hayır eski bir çalışma değil bugün yaptım ve değerlendirmenize sundum. böyle bir çalışma işi bana gelecek olduğundan önceden sizlerin bilgilerinizi almak istedim.tekrar...
hocam evet yanlış tespit kullandık resmen kapak görünümünde bir izlenim vermişiz.
tır resmi koymak istedim fakat sade görüntü olarak değerlendirme yapayım düşüncesindeydim nasıl bir taşımacıklık olmasını daha belirgin objelerle göstermem gerekmiş demekki.Verdiğiniz geniş açıklama doğrultusunda...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.