Arama sonuçları

1. sistematik

billboard 1

değerlendirmeleriniz için hepinize teşekkürler... saygılar.
  2. sistematik

billboard 1

3. sistematik

Empula Konseri afişi

arkadaşların yorumlarına aynen katılıyorum... biraz daha aydınlatıcı çalışma olursa daha etkiliyici bir görsellik ortaya çıkacaktır..saygılar
  4. sistematik

TANGO 3S AFİŞ Çalışmam

Bence güzel sade bir çalışma olmuş tebrik...
  5. sistematik

kurtlar vadisi pusu wallpaper.blackQan

güzel çalışma tebrikler... türkçe karakterlere DİKKAT:)
  6. sistematik

kaykay afişi

ya hocam yok sizin gibii böyle açıklama yapan hem eleştiri hemde espritüel yaklaşım bravoooo :) :) müthişsiniz.... evet ; çalışma yeni yaptım, dediğiniz gibi açıklama eksikliği var aklıma geldikçe bir şeyler yazmaya çalıştım :) . dediklerinizin hepsine bende katılıyorum .daha çok...
  7. sistematik

farklı bir çalışma.

teşekkürler değerlendirmeniz için ...
  8. sistematik

kaykay afişi

9. sistematik

rock konser

teşekkürler ...
  10. sistematik

rock konser

hocam sizin ağzınızdan böyle güzel eleştiriler duymak beni gerçekten onure etti diyebilirim .çok teşekkürler sağolun . sayın karataş sizede ayrıca teşekkürler , bu tarz çizimlerimi göndermeye devam edeceğim lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin...
  11. sistematik

rock konser

vektörel çizimler bana ait.:)
  12. sistematik

yaz afiş çalışması

hayır hocam int.bulup ekledim.( Danışman) hakan hocam; çalışma için yine gzl açıklamanızı esirgemediniz :) öncelikle sağolun. hayır eski bir çalışma değil bugün yaptım ve değerlendirmenize sundum. böyle bir çalışma işi bana gelecek olduğundan önceden sizlerin bilgilerinizi almak istedim.tekrar...
  13. sistematik

İnsert Çalışmaları İçin Market Fotoğrafları

harika paylaşımlar hocam tekrar tekrar teşekkürler...
  14. sistematik

yaz afiş çalışması

15. sistematik

dergi kapağı

hocam evet yanlış tespit kullandık resmen kapak görünümünde bir izlenim vermişiz. tır resmi koymak istedim fakat sade görüntü olarak değerlendirme yapayım düşüncesindeydim nasıl bir taşımacıklık olmasını daha belirgin objelerle göstermem gerekmiş demekki.Verdiğiniz geniş açıklama doğrultusunda...
  16. sistematik

dergi kapağı

17. sistematik

Quark ile indesing arasındaki fark nedir

acaba bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim? Quark ile indesing arasındaki fark nedir öğrenebilirmiyim. saygılar.
  18. sistematik

mutfak kapak çalışması

hocam aynı çalışmayı tekrar dediğiniz renk tonlarla yapacam tekrar değerledirme yaparsanız sevenirim .saygılar
  19. sistematik

Dergi Çalışmam (EK)

evet çalışma güzel olmuş elinize sağlık .Acaba hangi program kullandınız belirtirmisiniz.
Yukarı Alt