Arama sonuçları

1. sistematik

nokıa adlı çalışmam

hakan bey tespit ve eleştirme yönteminiz gerçekten ders niteliğinde ...önce bunun için teşekkür edeyim. çalışmama gelince sadece tasarım olarak ele almıştım yani kısacası kurgu olarak..yazı içeriliğini (int) kopyaladım. program olarak ındesing kullandım. eğerki müşteri ye gidilecek olsaydı...
  2. sistematik

katolog kapak çalışmam

evet kodak da bulunan insan resimleri çözünürlüğü düşük..sadece küçük çapta çalıştığım için pixseli ufaktı ...o rada başka insan motifi kullanılabilinir.sadece dizayn olarak sunmak istedim...saygılar...hocam..
  3. sistematik

19 mayıs çalışması

teşekkürler ...eleştirelerinizi diğer göndereceğim çalışmalarda lütfen eksik etmeyin ...bu site tam aradığım siteymiş..umarım katılımlar fazla olur. önemli olan üyelerinizle ilgilenmeniz çok gzl...birde ustalardan eleştiri almak o daha onure edici...
  4. sistematik

bunlarda benim çalışmalar

teşekkürler ...
  5. sistematik

Son tasarıma adım adım nasıl ulaşıldı?

hocam bilgi dağarcığınız gerçekten takdire şahan.. paylaşımınızı bizlerden esirgemeyin ..sizlerin yorum ve önerilerinizi dikkata alan kişiler var; ben onlardan dan birisiyim. saygılar...
  6. sistematik

katolog kapak çalışmam

sadece bir kaçını gönderiyorum değerlendirmelerinizi bekliyorum saygılar....
  7. sistematik

teşekkürler ...usta...
  8. sistematik

19 mayıs çalışması

değerlendirmeniz için teşekkürler fakat bu çalışmayı bir okula yaptım okul yetkilileri tasrımı bu şekilde istediler..
  9. sistematik

19 mayıs çalışması

atatürk çalışmalarım
  10. sistematik

malüplasyon çalışması arkadaşlar...
  11. sistematik

Grafik Tasarımcı Nasıl Olunur?

harika bir açıklama faruk bey ... lakin sizin dediğiniz gibi grafikerlik yerlerde sürünür hale gelmiştir..aslında bu yazınızı bütün grafiker tasarımcı geçinen kişilere göndermek lazım . bu kadar ucuz bir sanat değil ... ama anlayana ... açıklamanız için teşekkürler....
Yukarı Alt