Arama sonuçları

1. sistematik

mutfak kapak çalışması

evet hocam doğru. çalışma katalog kapığı olarak tasarlamıştım demek ki görselliği iyi veremedik :) benim bu imla işine bayağı çalışmam gerektiğini anladım. Bütün yorumlar çoğu hep yazım kuralları hakkında açıklayıcı ifadeniz için gerçekten teşekkürler. renk uyumu için yorum yapmadınız demek...
  2. sistematik

Buzdolabı Poşeti Çalışmam

Bakarakda olsa güzel bir çalışma ... emeğinize sağlık..
  3. sistematik

mutfak kapak çalışması

kimse yorumda bulunmuyor mu acaba ...:)
  4. sistematik

marka çalışması...( versace)

Hocam; öncelikle beni anladığınız için teşekkürler . Tabiki biz bir aile gibiyiz , eleştirilere her zaman açığım. yorumlarınızı bekliyorum .saygılar.
  5. sistematik

hocam öncelikle içerikli açıklamanız beni etkiledi diyebilirim.fakat ben fotorafçılıktan gelmiyorum aksine hiç anlamam... artı. bir marka yaratmak gibi düşüncem yok şimdilik.. sadece dediğiniz gibi alıştırma yapmaktayım.ve sizlere sunup değerlendirme almak istiyorum gayem bu.. fakat gördüğüm ve...
  6. sistematik

renklendirme..

hocam teşekkürler ... fakat fotorafçı değilim , :)
  7. sistematik

mobilya kapak tasarım

Sağolun bilgi için ......
  8. sistematik

teşekkürler yorumlarınız için ....
  9. sistematik

renklendirme..

photoshop da reklendirme çalışması..
  10. sistematik

hocam, afiş çalışmasına da bir değerlendirme lütfen..
  11. sistematik

yok hocam teşekkürler gerçekten aydınlatıcı bilgiler bunlar ...
  12. sistematik

Dershane afiş çalışma

evet logo kısmı bana ait ve analiz dersahanesi de sadece hayel olarak afişte kullanılmıştır. öyle bir dershane ile ilgili bu çeşit bir tarz yok. kendi düşüncem. kullanılan mankenin hiç bir deshane ile ilgisi yok tur. sadece int de gezinirken ilgimi çekti ve kullanmak istedim.evet fazla renk...
  13. sistematik

Dershane afiş çalışma

ADRESLER VE TEL HAYAL ÜRÜNÜDÜR.
  14. sistematik

atatürk çalışma

evet çalışmayı biraz küçük yapmışım. daha büyük pixsellerde gönderirim...değerlendirmelerinizi bekliyorum.........teşekkürler
Yukarı Alt