evet hocam doğru. çalışma katalog kapığı olarak tasarlamıştım demek ki görselliği iyi veremedik :)
benim bu imla işine bayağı çalışmam gerektiğini anladım. Bütün yorumlar çoğu hep yazım kuralları
hakkında açıklayıcı ifadeniz için gerçekten teşekkürler. renk uyumu için yorum yapmadınız demek...
hocam öncelikle içerikli açıklamanız beni etkiledi diyebilirim.fakat ben fotorafçılıktan gelmiyorum aksine hiç anlamam... artı. bir marka yaratmak gibi düşüncem yok şimdilik.. sadece dediğiniz gibi alıştırma yapmaktayım.ve sizlere sunup değerlendirme almak istiyorum gayem bu.. fakat gördüğüm ve...
evet logo kısmı bana ait ve analiz dersahanesi de sadece hayel olarak afişte kullanılmıştır. öyle bir dershane ile ilgili bu çeşit bir tarz yok. kendi düşüncem. kullanılan mankenin hiç bir deshane ile ilgisi yok tur. sadece int de gezinirken ilgimi çekti ve kullanmak istedim.evet fazla renk...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.