Elinizdeki gorsel vektorel dolayisiyla illustrator, corelDraw gibi vektorel programlar ile müdahale etmeniz mantıklı...Istediginiz ebatta daire cizip elips tool ile, uzerine vektorelin dıs cercevesini yerlestirip iki nesneyi de secerek sag tik ile make clipping mask komutunu uygulayin...yada bir...
Ben senin yerinde olsam hazır bilgi beklemek yerine bolca arastirir bir calisma cikartirim ortaya sonra gelir buraya sorarim "böyle bir ödev hazırladım.Var mı bir eksiği acaba?" Boylelikle bende konuyu özumsemis ogrenmis olurum değil mi ama..!!!
@elifcee
anam unuturmuyum beaa :) Olsun rahat en önemlisi.. Zamanla istediğin gibisi de olur inşallah..
Bende işi bıraktım..Artık kendimi tümüyle tasarıma verdim... Evdeyim ama 2 ay oldu... Kardeşimi bekliyorum o gelecek yarın hele bir gelsin gitsin bende bakacağım neler yapabilirim diye.. eee...
Ayıp ettin bu gidişlen ben dj filan da olurum :P
Şaka bir yana bende merak etmeye başlamıştım ama bir yanımda iş buldu çalışıyor yoğundur filan diye konuşmadı değil zaman zaman :)
@alibayir
Yok zaten anti ie'ciyim ben :) Chrome ve firefox ile baktım ayrı ayrı...Hayır butonlar gözüküyor ama ben önizlemede örnek veriyorum 1. ve 5. çalışmayı görmek istiyorum... İlle aradaki 4 taneyi de incelemek durumunda kalıyorum bu durumda :) Ama bende oldukça başarılı :)
Ali bey ,
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz diyelim :)
Web sitenizi inceledim fakat yorum yazmaya ancak vakit bulabildim.. Eminim diğer arkadaşlarımızda inceledikten sonra sizleri bu konuda yönlendirici, olumlu, olumsuz yorumlarını yapacaklardır..
Gelelim sitenize.. Gayet sade ve şık bir...
Overprint dediğin karışık bir işlem değil sadece %100 siyah kullanılan zeminlerin üzerine açık renkten bir metin ya da vektör vs. varsa onlara veriliyor :)
embed yapmadan kullanırsan çalışmayı başka bilgisayarlarda açtığında görseli göremezsin... Zarf şeklinde boş bir kutu çıkar resmin yerine...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.