Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Vektör simgesi

"Vector arrows" kelimeleri ile arama motorlarinda arama yaparsaniz hazir vektorler cikacaktir karsiniza
  2. Aslı SAYILIR

photoshopta kare resmi yuvarlatma

@comeonmen Tamam bir tanesini gönderin siz ben size yapayım örnek sizde inceleyin bakalım
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Rica ederim canim...Misafirim var ağır misafir ilk uygun anda sözüm söz
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Arastirayim ben sana bilgisayari acinca su an cepten baglaniyorum :)
  5. Aslı SAYILIR

photoshopta kare resmi yuvarlatma

Elinizdeki gorsel vektorel dolayisiyla illustrator, corelDraw gibi vektorel programlar ile müdahale etmeniz mantıklı...Istediginiz ebatta daire cizip elips tool ile, uzerine vektorelin dıs cercevesini yerlestirip iki nesneyi de secerek sag tik ile make clipping mask komutunu uygulayin...yada bir...
  6. Aslı SAYILIR

Broşür hakkında dönem ödevim var bana yardım eder misiniz?

Ben senin yerinde olsam hazır bilgi beklemek yerine bolca arastirir bir calisma cikartirim ortaya sonra gelir buraya sorarim "böyle bir ödev hazırladım.Var mı bir eksiği acaba?" Boylelikle bende konuyu özumsemis ogrenmis olurum değil mi ama..!!!
  7. Aslı SAYILIR

Sisa Denizcilik | Sedat Gül

Evet şu an bende görüyorum ama sabah gri renkli bir ekrandan başka veri alamamıştım.. Elinize sağlık şık bir çalışma yine Sedat bey..
  8. Aslı SAYILIR

Çizim İçin Yardım

Nasıl bir yardım istiyorsunuz.. Vektörel programlardan hangisini kullanıyorsanız ona göre yönlendirelim sizi..
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Gerisayım sayacı mı ... web siteleri için mi ?
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

kim ben mi merak edicem :P Şaka bir yana işlerin yolunda gitsin kardeşcaazzıımmmm
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@elifcee anam unuturmuyum beaa :) Olsun rahat en önemlisi.. Zamanla istediğin gibisi de olur inşallah.. Bende işi bıraktım..Artık kendimi tümüyle tasarıma verdim... Evdeyim ama 2 ay oldu... Kardeşimi bekliyorum o gelecek yarın hele bir gelsin gitsin bende bakacağım neler yapabilirim diye.. eee...
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ayıp ettin bu gidişlen ben dj filan da olurum :P Şaka bir yana bende merak etmeye başlamıştım ama bir yanımda iş buldu çalışıyor yoğundur filan diye konuşmadı değil zaman zaman :)
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@elifcee Hoşgeldin Elifcee :) Nasılsın bakalım görüşmeyeli...
  14. Aslı SAYILIR

Sisa Denizcilik | Sedat Gül

Sedat bey , görsel linkinde sorun var sanırım ben görseli göremiyorum ...
  15. Aslı SAYILIR

Karakalem- yüz ve kumaş dokusu

Canım yorum yapabilecek kadar karakalem bilmiyorum :) Ama kıvırcık saçlı bayanı sevdim :) Onu da mı renklendirsem birgün acaba :D
  16. Aslı SAYILIR

Kişisel Web Sitem alibayir.net yorumlarını bekliyorum

@alibayir Yok zaten anti ie'ciyim ben :) Chrome ve firefox ile baktım ayrı ayrı...Hayır butonlar gözüküyor ama ben önizlemede örnek veriyorum 1. ve 5. çalışmayı görmek istiyorum... İlle aradaki 4 taneyi de incelemek durumunda kalıyorum bu durumda :) Ama bende oldukça başarılı :)
  17. Aslı SAYILIR

Photoshop Fırça Arşivim

Paylaşımınız için teşekkürler Cemal bey...
  18. Aslı SAYILIR

Vektörel Arşiv

Paylaşımınıza sağlık Cemal bey ...
  19. Aslı SAYILIR

Kişisel Web Sitem alibayir.net yorumlarını bekliyorum

Ali bey , Öncelikle aramıza hoşgeldiniz diyelim :) Web sitenizi inceledim fakat yorum yazmaya ancak vakit bulabildim.. Eminim diğer arkadaşlarımızda inceledikten sonra sizleri bu konuda yönlendirici, olumlu, olumsuz yorumlarını yapacaklardır.. Gelelim sitenize.. Gayet sade ve şık bir...
  20. Aslı SAYILIR

Baskı---Yanlışımı söylermisiniz

Overprint dediğin karışık bir işlem değil sadece %100 siyah kullanılan zeminlerin üzerine açık renkten bir metin ya da vektör vs. varsa onlara veriliyor :) embed yapmadan kullanırsan çalışmayı başka bilgisayarlarda açtığında görseli göremezsin... Zarf şeklinde boş bir kutu çıkar resmin yerine...
Yukarı Alt