Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hrhehe alemsiniz yaa cok guldum..Sabah komsumu cagirmistim kahvaltiya yeni gitti :) iki tane de veled evi gorseniz savas meydani :) kalkip temislik yapcam simdi :) Bu arada hastalik konusunda dayak yemeye raziyim bu ne yaa bana yaramadi evde oturmak...Hemen bir ise gireyim en iyisimi :)))
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ohh ohh sabah sabah sohbete bak ne ala ne güzel :) Gunaydinlar olsun arkadaslar... Size bir haberim var..Galiba yine grip oluyorum...:banghead::banghead:
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Akşama kadar gel gel bakma :D Olsun yine de günaydınn olsunn :) Nassın bakalım iyileştin mi
  4. Aslı SAYILIR

CorelDRAW Başlangıç Ayarları

Forum kuralları gereği, yardım, yardıımmm, acil vb. gibi başlıklarla yani konu içeriğinden uzak başlıklarla konu açılması yasaktır.. Forum Kuralları 27-) Konu içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan, "yardım", "yardımmmm" "lütfen yardım", "acil" "acillllllll" gibi anlamsız ve uzatıcı...
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınlar, keyifli bir gün olsun inşallah..
  6. Aslı SAYILIR

Ünlü Markaların Logoları Yer Değiştirse

Güzel bir paylaşım.. Emeğinize sağlık..
  7. Aslı SAYILIR

Bozulmayan fotoğraflar

Bu ekleyeceğiniz fotoğrafın çözünürlüğüne bağlıdır. Web siteleri jpeg, png gibi çeşitli uzantıları desteklemektedir. Ücretsiz yüksek çözünürlüklü resim bulabileceğiniz son zamanlarda kullandığım en verimli adres için Tıkla
  8. Aslı SAYILIR

İllustrator Cs5 Eğitim Seti

Arkadaşımız burada ücretli olan bir eğitim setinin paylaşımını istememiş ki.. Takdir ederseniz gerek sitemizde olsun gerek başka sitelerde olsun binlerce ücretsiz ders hazırlayıp arkadaşlarına faydalı olmak isteyen insanlar var..Arkadaşımız da bunlardan bahsetmiş burada.. Ücretiyle satılan...
  9. Aslı SAYILIR

Outlines İntro Denemem

Evet harika bir parçaymış .. Bende müzik için teşekkür ederim :)
  10. Aslı SAYILIR

Outlines İntro Denemem

Emeğinize sağlık Adem bey, Keyifli bir çalışma olmuş, müzikte ayrıca keyifli ..
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hee evdeyim o dediginden arayip bulup gideyim dicem emme aradim gine gsm operatoru cagri merkezini 24 saate kadar sorunu cozeceklermis geri sayim basladi :) umarim cozebilirler :) otomatik bilgi mesaji gonderimi kodunun benim numaram da kisir bir donguye girmis olmasi tabi ayri bir tradeji emmee...
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Nen zaten gitmişim 55 tl bayılmışım bir kampanyaya üye olmuşum 1 gb net paketi bitmiş o kampanyanın emme süpermen bitirdi bana ne :D neysee fatura kesim tarigine 4 gün var ve ben evdeyim malumun net paketine ihtiyacım yok hala daha sms gönderiyorlar yarabbim 5 tl ye paketini uzat nennn ihityacım...
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hazır bıdı bıdı ekranındayken bir banlama yapmak istiyorum :D Kullandığım gsm operatörünü burada banlıyorum.. Tarife üzerinde yaptıkları sistem çalışmasında beni kobay olarak seçip dün geceden şu dakikaya kadar yaklaşık 200 sms gönderen bu gsm operatörü benim sabır sınırlarımı zorluyor sanırım...
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) Mercy çok teşekkürler Şener CANÖZ
  15. Aslı SAYILIR

Tabela Tasarım

@CrisHancock 50 tl ye yaptığınız tasarım örneklerinden birtanesinin görsellerini paylaşmanız mümkün mü bizlerle ?!?! Hiç bir profesyonel tasarımcı 50 tl ye bu kadar iddalı bir sözle bir çalışma yapmaz da merak ettim açıkcası..
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınlar arkadaşlar... Yaklaşık bir ay süren ağır gripten sonra kendime geldiğim bu günlerde deli gibi 3d ye sarmış durumdayım.. Ama gözüm kulağım kalbim hep sizin yanınızda.. Gününüz keyifle geçsin inşallahhh ...
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Anammm sabah sabah cok guldum ya ben :)) Gunaydinlar olsunn
  18. Aslı SAYILIR

Photoshop 3D açamama sorunu

Extended sürümü ile 3d özelligi aciliyor kurmus oldugunuz surum muhtemelen standart surumdur..
  19. Aslı SAYILIR

Süper decubeli fast food fotoğrafları

Paylaşımınıza sağlık olsun
  20. Aslı SAYILIR

Dan Fleming - Words Animals

Tipografi, logo tasarımının her zaman ikiz kardeşi gibidir.. Düz metin halinde, oldukça etkili ve diğer logo tasarımlarından daha yaratcı bir görünüm elde etmek için ciddi bir tipografi çalışması ile oluşturulan logolar vardır. Dan Fleming marka tasarım, ambalaj tasarımı ve web sitesi...
Yukarı Alt