Öncelikle açarken sayfaları mesela 80x50 mm bir kartvizit çalışacaksanız 86x56mm bir çalışma alanı açarsanız hata payını azaltırsınız.. Ben bu şekilde çalışıyorum bir sorun yaşamıyorum... Açtığınız bu 86x56 mm çalışma sayfasına klavuz çizgiler ile kesim (bıçak ) payını, taşma payını belirleyip...
Heheee dosya için gecmis olsun Mustafa :) ev icinde hayirli olsun insallah...
Anamm ismail ile mustafa bulusmuslar :) iyi yapmislar vallahi :) hafta bitti yeni soyluuonuz orasi da ayri bir aduket durumu...vahimm...
Ben uykuya sardirdim kendimi sormayin :) uyaniyorum max calisiyorum birdaha...
Görselin ölculerine uygun dikdörtgen çizim aracı ile esit dikdortgenler olusturup tek tek ctrl+enter ile secim haline getirilecek kopyala yapistir yontemiyle her parca ayri layera yapistirilacak :) photoshopta daha pratik bir yöntem varmı bilemiyorum...
Forum Kuralları
30-) Forumda konu açarak Ücretsiz banner, logo ve tasarım talep etmek yasaktır.Ücretsiz banner yapmak isteyen tasarımcılar özgürce konu açabilir.Fakat kullanıcılar bedava banner, logo ve tasarım talep etmek adına konu açamazlar. Tasarım yaptırmak isteyen kullanıcılarımız...
Özellikle adres kısmı kenarlara çok yakın.. Biraz pay bırakmalısınız ki baskıdan sonra kesim aşamasında gitmesin harfler :) Ayrıca font seçimi başarılı değil.. "öğrencileri" kelimesinde "ğ" harfinde bir sıkıntı var.. "El emeği göz nurubirbirinden....." satırında "birbirinden" kelimesini "göz...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.