Çalışmalarında arka planı transparan bir yeni sayfa açınız.. Ya da çalışma sayfanızı açtıktan sonra yeni bir layer üzerinde çalışıp en alttaki background layerını silebilirsiniz..
Ayrıca kaydederken farklı kaydet yolu ile png yada tiff olarak kaydederseniz sorun çözülecektir...
Transparan bir...
Tasarım06 ya benim gibi isen yatamıyor isen ?? Korkutma be insanı :D
Şaka bir yana umarım iyisindir.. Bende çok fena üşütmüşüm birde bugün hastane hastane dolaştık kayınbabam için :) Sanırım daha da bir yorgunum ...
Ben bu tarz calismalarda dört taraftan 3 er mm tasma payi veriyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım..Kullandığın fontun karakteristigine göre 10~11~12 punto yeterli..Font olarak bu aralar metinler icin ben dino yada droid tercih ediyorum okunurluk önemli tabi içeriğe göre de değişecek aslında...
Arkadaşlar yaptığım bir katalog çalışması için acil olarak
Titling Gothic FB Wide font ailesine ihtiyacım var
hatta sadece light ve thin formları bile olsa çok makbule geçecek ...
Yardımlarınızı rica ederim :)
Benzer firmaların broşür çalışmalarını bol bol inceleyin..Renk uyumu, font seçimi, düzen vs.. herşeyi ile sil baştan çalışılması gereken bir çalışma olmuş
Altın oran (altın kesir) kavramı, temeli geometride de olduğu gibi pi sayısı ile diğer ölçülerin orantısıdır.Tasarımda Altın Oran mizanpaj hazırlığında büyük kolaylık ve yaratıcılık sağlar. Tasarımda belirli ve estetik kabul edilen sayfa orantıları Altın Orantı’ya göre belirlenir. Yatay ve dikey...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.