Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Şener CANÖZ Ayy ayy sorma o kaa düşünceliyimdir ki :clap2::clap2: Pertim çıksa yeridir akşamleyin gelebildim evceezimeee ... Oturdum şu katalog işine başladım sanırım östaki borum tıkanmış :D(Östaki diyene kaa kaç kere öklid borum tıkandı dedim bir bilsen süpermen hipotanusu bulmaya...
  2. Aslı SAYILIR

Yardımcı olur musunuz?

Çalışmalarında arka planı transparan bir yeni sayfa açınız.. Ya da çalışma sayfanızı açtıktan sonra yeni bir layer üzerinde çalışıp en alttaki background layerını silebilirsiniz.. Ayrıca kaydederken farklı kaydet yolu ile png yada tiff olarak kaydederseniz sorun çözülecektir... Transparan bir...
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Şaka yapmadığını biliyorum tasarım06 inşallah bir an önce de iyileşirsin inan çok sevinirim..
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tasarım06 ya benim gibi isen yatamıyor isen ?? Korkutma be insanı :D Şaka bir yana umarım iyisindir.. Bende çok fena üşütmüşüm birde bugün hastane hastane dolaştık kayınbabam için :) Sanırım daha da bir yorgunum ...
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tasarim06 gecmisler olsun... Bende dunden beri griple.faransit arasi birsey olmus durumdayim halim duman..Sanırım salgın var :)
  6. Aslı SAYILIR

BAskı Öncesi Nelere dikkat etmeliyim ?

Ben bu tarz calismalarda dört taraftan 3 er mm tasma payi veriyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım..Kullandığın fontun karakteristigine göre 10~11~12 punto yeterli..Font olarak bu aralar metinler icin ben dino yada droid tercih ediyorum okunurluk önemli tabi içeriğe göre de değişecek aslında...
  7. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydinlar olsun Temennileriniz icin tesekkurler. Bugün güneş insanın icini ısıtıyor :) Bahar gibi bir gun gecirmeniz dilegi ile
  8. Aslı SAYILIR

Titling Gothic ailesi font talebi

Thin olanı da cizerim olmazsa gercekten cok tesekkurler eksik olmayın
  9. Aslı SAYILIR

Titling Gothic ailesi font talebi

Arkadaşlar yaptığım bir katalog çalışması için acil olarak Titling Gothic FB Wide font ailesine ihtiyacım var hatta sadece light ve thin formları bile olsa çok makbule geçecek ... Yardımlarınızı rica ederim :)
  10. Aslı SAYILIR

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

supernaturel izlemekten sıkıldım ... Yeterrrrr !!
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Haydi ben bu ara pek bıdırdayamıyorum arkadaşlar sizler nerelerdesiniz bakalım :) Bıdı bıdının hakkını vermek lazım değil mi ? :s8:
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Bir merhaba da benden olsun o zaman
  13. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Gunaydin arkadaslar (: hayirli cumalar olsun
  14. Aslı SAYILIR

Şerife beni çizmiş yorum alayım :)

Hasan kardeşim :) Şerife'ye ne desen ne yapsan az :D Şerifem de kendini geliştiriyor gün geçtikçe.. Ellerine sağlık olsun Şerifemin
  15. Aslı SAYILIR

hayvan hakları ve korunması ile ilgili çalışmam

Doğanin ve ihtiyacimiz kelimelerindeki harflere dikkat edelim ...
  16. Aslı SAYILIR

3 Boyutlu Vw Bus..

Bu araçlara bayılıyorum ben ya.. Dün de supernaturel'de vardı birtane aklım kalmıştı onda (: Kaleminize sağlık olsun..
  17. Aslı SAYILIR

Otel broşür çalışması

(: Erkal bey elinize sağlık.. Sizler böyle başarılı çalışmalar paylaştıkça bizlere de ufuk oluyorsunuz.. İki çalışma da çok şık duruyor.. (:
  18. Aslı SAYILIR

Broşüre acil yorum

Benzer firmaların broşür çalışmalarını bol bol inceleyin..Renk uyumu, font seçimi, düzen vs.. herşeyi ile sil baştan çalışılması gereken bir çalışma olmuş
  19. Aslı SAYILIR

Altın Oran Kavramı

Altın oran (altın kesir) kavramı, temeli geometride de olduğu gibi pi sayısı ile diğer ölçülerin orantısıdır.Tasarımda Altın Oran mizanpaj hazırlığında büyük kolaylık ve yaratıcılık sağlar. Tasarımda belirli ve estetik kabul edilen sayfa orantıları Altın Orantı’ya göre belirlenir. Yatay ve dikey...
Yukarı Alt