Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Zaten acil servisten cikmisim 2 torba serum yemisim midem bulaniyordu bu kurabiyelerde ustune guzel gitti
  2. Aslı SAYILIR

Tabela Tasarım

Talebinizi freelance is verenler bölümüne taşıyorum.Forum kuralları gereği ücretsiz tasarım istemek yasaktır...
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Bıdıcılarım nerede bakalım...Herkese hayirlı gunler diliyorum
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınlar arkadaşlar :) bugün tüm gün emintaş ta olacağım...Herkese hayırlı haftalar diliyorum...
  5. Aslı SAYILIR

köpekcik :)

Fena değil :) Köpekcik ... Çok tatlı oluyorlar ....
  6. Aslı SAYILIR

ilistratör yardım

@miraytr Yukarıda ki video illustrator ile pen tool çizim yaparken size yardımcı olacaktır..
  7. Aslı SAYILIR

Photoshop Arka Plan Yapımı

Photoshop için hazır yayınlanan brushlar ile yapabilirsin.. Yada hazır texture kullanabilirsiniz arka plan için .. Arama motorlarına arka plan için "grunge textures" fırçalar için ( brush) " grunge brushes" yazmanız yeterli olacaktır. Tıkla incele
  8. Aslı SAYILIR

karakalemm..

Çalışmanı görünce aklıma bir sarkı esti.. Gözler kalbin aynasıdır... Yalan nedir bilmez onlar.. Ben bu şarkıyı soylediysem duyguyu vermissin demektir (: Ellerine sağlık olsun canım..
  9. Aslı SAYILIR

Göz ...

Serifem ellerine sağlik canim (: özeniyorum bende böyle
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Yok len !! Onlar da yaşasın... eko sistem gibi birsey.. denge bozulmasin
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Yasasin kadinlar o zaman
  12. Aslı SAYILIR

Dünya Kadınlar Günü Tebriği

Grafikerler.org ailesi adına tüm kadınlarımızın "Dünya Kadınlar Günü" kutlu olsun...
  13. Aslı SAYILIR

KARTVİZİT YAPIMI yardım!!!

Soru ve sorunlarınızı burada uygun başlık altında paylaşırsanız daha çok arkadaşımız size yardımcı olacaktır. Onun dışında eğer bir kartvizit tasarımı yaptırmak istiyorsanız freelance iş verenler bölümüne ilan açmanız uygun olacaktır.
  14. Aslı SAYILIR

Merhabaa,

Bu konuya benzer onlarca soru var forumda :) Öncelikle ne yapmak istediğinize karar vermelisiniz. Eğer grafik tasarım ile ilgilenecekseniz; grafik tasarım kavramı, temel sanat eğitimi, renk, doku vb. bilgiler vs. edinmeniz gerekmektedir. Ardından fotoğraflar üzerinde fotomanipülasyon, renk...
  15. Aslı SAYILIR

Merhabaa,

Merhabalar.. Aramıza hoş geldiniz genç arkadaşımız ... Hevesiniz daim olsun... Takıldığınız her konuda uygun konu başlığı altında yeni konu açarak sorularınızı iletebilirsiniz.. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz.. Keyifli forumlar..
  16. Aslı SAYILIR

İlk Cinema 4D çalışmam...

Vay... Eline sağlık olsun ...
  17. Aslı SAYILIR

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

Ne güZel...Benim cerkezligim melez aslinda cok detayli bilmiyorum :) buyuk babalarim akseki cerkeziymis buyukanne tarafindan da balikesir susurluk tarafindan cerkezmis :) cok guzel kafkas oynarlar hep ozenmisimdir oldum olasi :)
  18. Aslı SAYILIR

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

Cerkez mi :) vay sende bizdensin :) nerenin cerkezi acaba
  19. Aslı SAYILIR

Banyo

Kankamm ellerine sağlık..Senin bu can sıkıntılarına bayılıyorum yaa...
Yukarı Alt