Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

İllustrator dan Eps Formatına Kayıt Etme Sorunu

Rica ederim :) tum yollari sectikten sonra path komutu altinda da vardi ama bilgisayar basinda degilim maalesef...Olsun siz cozmussunuz sorunu...Keyifli forumlar dilerim
  2. Aslı SAYILIR

corelde katalog

A4 olculerinde yapacaksaniz 216*303 mm acacaksiniz sayfalari 3 er mm kesme payı demek oluyor bu ben bu sekilde calisirken herhangi bir sorun yasamiyorum 5 er mm de icten yaziyorum metinlerini mi onun disinda cmyk 300 dpi calisilacak zaten biliyorsunuzdur.
  3. Aslı SAYILIR

3D Max Hakkında

Student.autodesk.com olmali şu an cepten giriyorum...Ogrenci kaydı yaptirip 3 sene ucretsiz lisanslı sekilde indirebiliyoruz...
  4. Aslı SAYILIR

İllustrator dan Eps Formatına Kayıt Etme Sorunu

Dosyanizda açık yollar vardır ifadesinden kasıt çizdiginiz path yani cizgilerde birlesmemis noktalar bulunmaktadir...
  5. Aslı SAYILIR

corelde katalog

Ne konuda bilgi / öneri istiyorsunuz...Katalog yapımında teknik olarak yapılması / dikkat edilmesi gerekenler konusunda mı !?!?
  6. Aslı SAYILIR

Gözlerimin nuru...

@Şener CANÖZ hehehe tamam söylerim supermen de boş durmasın çalışsın aga :D
  7. Aslı SAYILIR

Gözlerimin nuru...

Eyvallah ... Allah razı olsun Evet ErderjAAaa gribi ve sanırım bugün yine ateşlendim :)
  8. Aslı SAYILIR

Gözlerimin nuru...

@Şener CANÖZ Ateşim düştü çok şükür pazar günü ama hala gribim devam ediyor :D Farkındamısın bu 3.hafta :clap2::clap2:
  9. Aslı SAYILIR

Gözlerimin nuru...

Kalemine sağlık olsun Şener CANÖZ
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

İyileştim ben :) Hiç değilse ateşim düştü çok şükür... Sizler nasılsınız arkadaşlar.. Herkes susmuş bıdı bıdırdayan kalmamış buralarda bakıyorum da... Herkese keyifli pazar akşamları diliyorum :)
  11. Aslı SAYILIR

HTML 5 İle web sayfa tasarımı DERS 3( video -sesli)

Faydalı paylaşımınız adına teşekkürler..
  12. Aslı SAYILIR

İlgi, yardım ve yorumların için teşekkürler; 2000. mesaj kutlaması...

Teşekkürler Murat bey, grafikerler.org ailesi olarak binlerce mesajda bir arada olmak dileklerimle..
  13. Aslı SAYILIR

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

4 Sayfa tasarim yapmam lazim ;) neredeyse ilk sayfayi bitiyordum basildim :) yatisa devam kaldigim yerden :)
  14. Aslı SAYILIR

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

@Şener CANÖZ Dun aksam 39.2 derece ateşle acile kaldırıldım :) Bir güzel oksijen tüpü iki tane serum ciğer rontgeni ve bilimum tahliller sonrası bugün az daha iyiyim ama yatıyorum hala hayatta kalkmam bugün yattığım yerden ...
  15. Aslı SAYILIR

5 Bin Adet Islak Mendil

Konuyu doğru başlık altına açmışsınız. Fakat ilgilenen arkadaşlarımız daha görmemiş olabilirler..
  16. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Gülümse kendine, gülümse herkese güneş kıskansın! Çek ipini kederlerinin! mutluluk darağacında sallansın! Sev, sevil...gönül limitinin alabildiği kadar, En tatlı tebessümlerle bak geleceğe. Yüzünüzden gülücükler, yüreğinizden sevinçler eksik olmasın Mutlu olun, sağlıklı olun, sevgiyle...
Yukarı Alt