Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

ik web site çalışması

Bannerinde tamamlanmasıyla daha güzel görünür sanırım elinize sağlık. Hoş olmuş.
  2. Kerim ÖKSÜZ

Otel logo tasarımı

İç kısımdaki "C" nin atılması görüşündeyim bende. :)
  3. Kerim ÖKSÜZ

logolardaki gizli espriler

NBC için epeyce düşünüp hiçbir mantık çıkaramayınca bunu buldum http://vimeo.com/13648874 :)
  4. Kerim ÖKSÜZ

mimari logo

Yaptığınız çalışmaları eklerseniz adım adım fikir yürüterek daha güzel bir sonuca ulaşabiliriz.
  5. Kerim ÖKSÜZ

14 şubat sevgililer günü

Anlamlı ve güzel bir çalışma elinize sağlık. Tüm forumdaşların şimdiden kandilleri mübarek olsun
  6. Kerim ÖKSÜZ

Fidan Ajans Kurumsal Kimlik Çalışması

Portakal esprisi işin açığı görsel arşivimden seçme bir fotoğraf bana ait bir çalışma değil. Uyarınız için teşekkür ederim Arzu Hanım değiştirmek doğru olacak sanırım.
  7. Kerim ÖKSÜZ

Logo ve Banner Çalışmalarım

@Heretix Rahat olunuz bu bir makale değildir ki bir paragrafı kopyalanıp yapıştırılsın. Şayet çalışmalarınız için böyle bir kaygınız varsa bu tür mecralarda paylaşmazsınız olur biter. Gelelim çalışmalara. logo konusunda örnekleri incelemenizi tavsiye ederim. yaptığınız logoların her alanda...
  8. Kerim ÖKSÜZ

Tüsiad a yeni logo

Ben halen bir anlam vermiş değilim logoda kimsenin göremediği gizli bir espri mi var. ? çok inceledim ama bahsi geçen süreklilik, dinamizm, şeffaflık ve dayanışma anlayışını göremedim ???
  9. Kerim ÖKSÜZ

Landmark Logo (Yarışma Sonucu)

Tebrik ederim Erkan Bey gerçekten hoş.
  10. Kerim ÖKSÜZ

7500 den fazla Dev Font arşivi...

Teşekkürler. Güzel paylaşım
  11. Kerim ÖKSÜZ

Femin Market Logo Yarışması Sonuçları.

Tebrikler Arzu Hanım.
  12. Kerim ÖKSÜZ

Değişik Göz Fotoları (83 jpg)

Teşekkürler paylaşımınız için.
  13. Kerim ÖKSÜZ

Herkese Kocaman Merhaba ..

Aramıza hoşgeldiniz :)
  14. Kerim ÖKSÜZ

Merhaba /Yardım

Photoshop Dersleri bölümünden detaylıca bilgi edinebilirsiniz. Kolay gelsin.
  15. Kerim ÖKSÜZ

Portakal'ın Her Hali (33 jpg)

Çok güzel bir paylaşım teşekkürler ;)
  16. Kerim ÖKSÜZ

TNT'yi de kaybettik...

Kesinlikle katılıyorum Erkan Bey. Şifreli yayın yapan kanalların standardında kaliteli içerikler sunan bir kanal idi ancak artık çok geç. Yakın zamanda cine5 gibi magazin haberlerinden ana haber bülteni yayınlayan, kanal listelerinin son halkası bir kanal olur çıkar.
  17. Kerim ÖKSÜZ

Freehand yazma sorunu

Aynı şekilde daha önce bende böyle bir sorunla karşılaşmadım. Yüklemeyle ilgili bi problemdir muhtemelen programı kaldırıp tekrar kurun derim. Yada vista yada Windows 7 işletim sisteminde uyumluluk modu ile kurulum yapın bazen probem olabiliyor.
  18. Kerim ÖKSÜZ

photoshopta animasyon çalışması

@yonca21 Forumda detaylı dersler mevcut. Küçük bir arama ile ulaşabilirsiniz.
  19. Kerim ÖKSÜZ

Sonunda Kendime Kartvizitim Yaptım / Sedat Gül

Çok şeker görünüyor :)
Yukarı Alt