Portakal esprisi işin açığı görsel arşivimden seçme bir fotoğraf bana ait bir çalışma değil. Uyarınız için teşekkür ederim Arzu Hanım değiştirmek doğru olacak sanırım.
@Heretix
Rahat olunuz bu bir makale değildir ki bir paragrafı kopyalanıp yapıştırılsın. Şayet çalışmalarınız için böyle bir kaygınız varsa bu tür mecralarda paylaşmazsınız olur biter.
Gelelim çalışmalara. logo konusunda örnekleri incelemenizi tavsiye ederim. yaptığınız logoların her alanda...
Ben halen bir anlam vermiş değilim logoda kimsenin göremediği gizli bir espri mi var. ? çok inceledim ama bahsi geçen süreklilik, dinamizm, şeffaflık ve dayanışma anlayışını göremedim ???
Kesinlikle katılıyorum Erkan Bey. Şifreli yayın yapan kanalların standardında kaliteli içerikler sunan bir kanal idi ancak artık çok geç. Yakın zamanda cine5 gibi magazin haberlerinden ana haber bülteni yayınlayan, kanal listelerinin son halkası bir kanal olur çıkar.
Aynı şekilde daha önce bende böyle bir sorunla karşılaşmadım. Yüklemeyle ilgili bi problemdir muhtemelen programı kaldırıp tekrar kurun derim. Yada vista yada Windows 7 işletim sisteminde uyumluluk modu ile kurulum yapın bazen probem olabiliyor.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.