Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Atlas 2011 Takvim

Üst kısım güzel ama takvim bölümü basit kaçmış daha şık bir takvim kullansanız tam olur sanırım.
  2. Kerim ÖKSÜZ

CW Topraklarından var mı?

hoşgeldiniz diyelim :)
  3. Kerim ÖKSÜZ

Acemiyim :)

Çalışmanın tümünde aynı fontun kullanılması olmamış ve tabi aynı renkte. oyuncu kadrosunu da sağa yada sola bloklasanız daha güzel görünür kanaatindeyim. küçük detaylara dikkat. Yine de iyi bir başlangıç biraz daha uğraşırsanız, örnekleri incelerseniz daha güzel sonuçlar çıkacaktır. Kolay gelsin.
  4. Kerim ÖKSÜZ

Nokia X6 Bakü

o veaeaea gibi şey sanırım bizdeki veeee :) genel düzen olarak biraz dağınık görünüyor düzenleme gerek.
  5. Kerim ÖKSÜZ

Merhabalar ...

Hoşgeldiniz.
  6. Kerim ÖKSÜZ

Deneme Kartvizit çalışması

Kartvizite, zemine ve fonta göre değişir ama 7-8 idealdir.
  7. Kerim ÖKSÜZ

Tecrübelerinizden yardım bekliyorum

Bu cümlenizden projenin "bir kesime hitap etmesi yeterli" anlamını çıkarıyorum bunun için öncelikle bu kesim saptanmalı. Şayet ürünümüz hanımların çay saatlerine giden bir petibör bisküvi ise farklı, marketlerde, okul kantinlerinde satılacak gençlere hitap eder bir ürün ise farklı bir konsept...
  8. Kerim ÖKSÜZ

Deneme Kartvizit çalışması

Çalışmanın genelinde aynı fontu kullanmanız olmamış en azından iletişim bilgileri kısmı için farklı okunaklı bir font kullanabilirsiniz. Firma ismi de hem küçük hem de yerleşim olarak orada asılı gibi kalmış düzenleme şart. Kolay gelsin.
  9. Kerim ÖKSÜZ

Kırmızı banyo

Çalışmalarınıza olan hayranlığımı her konu da belirtiyorum Murat Bey yine mükemmel bir çalışma. Ancak yukarıda arkadaşımızın da sorduğu gibi gri bölüme bir anlam veremedim. O gri bölümün görevi ne ? Ayna desem değil, kapak desem nasıl kapak ? ya da banyoda ayna nerede :) bu da başka bir soru :)
  10. Kerim ÖKSÜZ

Logolarla ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim.

Çalışmalarınızın genelinde harflerden logo oluşturma çabası içinde olduğunuzu görüyorum. Bunun yerine daha kreatif fikirler üretilebilir. Örneğin: Zemin market logosunda ilk dört çalışmadaki mantıkla bir zemin algısı işlenebilir... Kürşat güvenlik logosunda ise sektör ile ilgili noktalardan...
  11. Kerim ÖKSÜZ

kırmızı güllerle jpeg ve png ler

Teşekkürler paylaşımınız için.
  12. Kerim ÖKSÜZ

ilk dergi kapağım..

Görselin dekupesi özensiz olmuş. Başlıklarda kullanılan fontlar olmamış ve yazılar çalışmada kayboluğ gitmiş çok kalabalık...
  13. Kerim ÖKSÜZ

Erk logo | hasan güner

@Hasan Güner mantık çok hoş ama sanki birşeyler eksik gibi
  14. Kerim ÖKSÜZ

Logo hakkında yorumlarınız için teşekkür ederim

Aşağı doğru olan mavi parça sanki bir düşüşü işaret ediyor gibi finans ve muhasebe kelimelerini içeren bir firmaya ters gibi sanki.
  15. Kerim ÖKSÜZ

kurban bayramınız mübarek olsun

Cümleten bayramınızı kutlarım arkadaşlar. Allah hep birlikte nice bayramlar göstersin inşaallah.
  16. Kerim ÖKSÜZ

Sitemizin yeni arayüzü yayında.

Gerçekten güzel olmuş :) alt kısımdaki yeşil kuşak harika. Forumumuza hayırlı olsun.
  17. Kerim ÖKSÜZ

Yeşim Taşı Sonuçları

Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim
Yukarı Alt