Arama sonuçları

1. elifcee

Manipülasyon Değil Çizimdir...

Çok Hoş :)
  2. elifcee

En Son Hangi Filmi Seyrettiniz ?

Cem yılmazı bende seyrettim eski performansını bulamasamda güzeldi :) En son izlediğim film = "Sakın Tıklama" :)
  3. elifcee

...Bıdı Bıdı...

70 yaşında da aynı şeyi düşünüyor olacağımıza ihtimal verebiliyormusun ? :D
  4. elifcee

...Bıdı Bıdı...

Doğum günü olanlara mutlu seneler :) ama benim doğum günüm gelmesin ya bu yaşımla iyiyim ben :S
  5. elifcee

S. Mimarlık 1.lik

Gerçekten söze gerek yok. Tebrikler.
  6. elifcee

TV Ünitesi

Çok başarılı. Elinize sağlık...
  7. elifcee

Digital Painting/Illustration Hakkında

Halk eğitimden falan başla hem kendini denemiş olursun hemde şimdiden ciddi rakamlar ödememiş olursun :)
  8. elifcee

Digital Painting/Illustration Hakkında

Bu biraz temel sanat eğitimi ile alakalı. Bana kalırsa bol bol incelemeli, izlemeli, hayal gücünü geliştirmeli ve sıkça çizim yapmalısın. Ne kadar ilerlemen gerektiğinin farkındalığını sen yaşayacaksın.
  9. elifcee

Kurtlar Vadisi Yep Yeni Calısmam [ mR.Gecit ]

Bence gidip biraz Afiş hazırlarken nelere dikkat edilmelidir araştırın. Çünkü herşeyi iki resmi bir araya getirip üzerine iki yazı yazmaktan ibaret sanıyorsunuz. Bu konuda sizi eleştiren insanların içlerinde alanlarında ciddi emek sarfetmiş "işini bilerek" yapan insanlar olabilir düşüncesinin...
  10. elifcee

...Bıdı Bıdı...

Güzel öyleyse sıra bende :D simdi de siz beni gaza getirin. Bir konuda fikir almaya çok ihtiyacım var bi siz ayaktasınız valla :D
  11. elifcee

...Bıdı Bıdı...

Eminim güzel birsey çıkartırsınız siz :)
  12. elifcee

...Bıdı Bıdı...

Herkes değilmiş demek ki siz ayaktasınız :) ?
  13. elifcee

...Bıdı Bıdı...

Herkes uyuyor mu ? :)
  14. elifcee

hikaye kitabı çizimlerim

@Taylan Özgür Çalışkan Hepsi birbirinden hoş ve sevimli :) Sadece bu bana gereğinden fazla karışık geldi.
  15. elifcee

dayımın dükan için yaptığım logo (ilk denemem)

mennan arkadaşların dediği gibi öncelikle Aslı Hn'ın yönlendirdiği yere bi göz at. Sonra net üzerinden biraz logo çalışması incele ve oduna benzettiğin buradan bakılınca pek hoş durmayabilen :) birşeyler çizmeye çalışmak yerine Şirket isminin baş harfleriyle çalış bakalım neler çıkarabiliyorsun.
  16. elifcee

vektörel kurdeleler !!

Hoş paylaşımlarda bulunuyorsunuz. Teşekkürler.
  17. elifcee

...Bıdı Bıdı...

Amin insallah bizde o sürece girdik hayırlısı :)
  18. elifcee

...Bıdı Bıdı...

İnşallah canım insallah herkes için hayırlısı. Bakalım eş seçer gibi iş seçiyoruz evde kalacaz bu gidişle :P
  19. elifcee

...Bıdı Bıdı...

Hiç sorma Aslıcım iş görüşmeleri devam hala gönlüme göre bir yer arıyorum allak bullak oldum :)
  20. elifcee

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Tü Tü Tü masallah :D Beni soracak olursanız kafası karışık ve heyecanlıyım...
Yukarı Alt