Neden öğrencilerin ve yeni mezunların önünü bu derece hırslı bir yaklaşımla kesmeye calıstığınızı anlamıyorum. Herkes sizin gibi düşünürse insanlar kendini nasıl geliştirecek ???
@Aslı SAYILIR
Bir sonraki seneyi beklememize gerek yok bence :)
Zaten nasıl bir yılbasıydı bende anlamadım bütün gece tv de tek bir eğlence programı cıkmadı doğru düzgün :rolleyes:
@Aslı SAYILIR
15-30 yaş arası bayanlara hitap eden bir giyim mağazası :) Aslıcım son anda teyzemin baskınına uğradık :dontknow2: hayallerimi yıktılar :( :sn:
Merhaba;
Grafikerlerin yaşadığı sorunlar içerisinde bende iş arama sürecinde karşılaştığım bir takım (bana göre) sıkıntıları paylaşmak istedim.
Bunlar aslında Yardımcı grafik tasarımcı arkadasların ve stajyerlerin yasadıkları, yaşabilecekleri sıkıntılar...
Yaklaşık 2 aydır gönlüme uygun bir...
Çalışmanızda devamlı göz aşınalığının bulunduğu fikirlerden biri görülüyor gibi. Farklılık uyandırabilecek bir fikir ile çalışırsanız daha hoş bir heyecan ile yorum alacağınız kanısındayım. :) Emeğinize sağlık
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.