Arama sonuçları

1. elifcee

...Bıdı Bıdı...

@danisman Tesekkürler danısman bey aynı temenniler içerisindeyiz :)
  2. elifcee

...Bıdı Bıdı...

Günaydın aslı enerjinden aşılanmaya geldim nasılsın bugün ? :)
  3. elifcee

...Bıdı Bıdı...

Bende bir günaydın diyeyim :) Bir ben eksiğim.
  4. elifcee

Grafiker, tasarım yapar!

Hocam emeğinize sağlık :)
  5. elifcee

Grafik tasarım - Freelance grafıker aranıyor

Neden öğrencilerin ve yeni mezunların önünü bu derece hırslı bir yaklaşımla kesmeye calıstığınızı anlamıyorum. Herkes sizin gibi düşünürse insanlar kendini nasıl geliştirecek ???
  6. elifcee

...Bıdı Bıdı...

Çile desen çekerim inan üzülmem. dert desen çekerimmm... Araya yolları koyma dayanamam şekerim :D "Aslı"
  7. elifcee

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR canımm :) bu yorgunluğun üzerine kahvelerde benden olsun hadi ... Bol köpüklü
  8. elifcee

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR oh oh temizlik gibisi varmı :D elinize sağlık simdiden... Valla işin sonunda bi fincan kahve varsa gelirim :grafikerler:
  9. elifcee

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN olsun ama insan bi yorum yazar bisiler yapmaya calısıyoruz surda :D
  10. elifcee

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Hayırdır yahu ne temizliği :)
  11. elifcee

...Bıdı Bıdı...

Nerde bu insanlar bana yorum yazmaya kıyamıyor musunuz :)
  12. elifcee

Kartvizit çalışması

@Aslı SAYILIR Tesekkür ederim Aslıcım. :) Çalışmaya devam...
  13. elifcee

Kartvizit çalışması

@Aslı SAYILIR Bir sonraki seneyi beklememize gerek yok bence :) Zaten nasıl bir yılbasıydı bende anlamadım bütün gece tv de tek bir eğlence programı cıkmadı doğru düzgün :rolleyes:
  14. elifcee

Kartvizit çalışması

gençlere de hitap edebilmesi için rengi canlı tutmaya calıstım ama simdilik bu kadar oldu :D Çokmu kötü duruyor
  15. elifcee

Kartvizit çalışması

@Aslı SAYILIR 15-30 yaş arası bayanlara hitap eden bir giyim mağazası :) Aslıcım son anda teyzemin baskınına uğradık :dontknow2: hayallerimi yıktılar :( :sn:
  16. elifcee

Brandday.net Jüri değerlendirmesi

Benim favorim 2 çalışmada dereceye girmiş :) Dereceye girenlere başarılar. Gerçekten heyecanlı ve keyifli bir yarışmaydı.
  17. elifcee

Bilen bilmeyen herkes bu işte... (yardımcıların ve stajyerlerin sıkıntıları)

Merhaba; Grafikerlerin yaşadığı sorunlar içerisinde bende iş arama sürecinde karşılaştığım bir takım (bana göre) sıkıntıları paylaşmak istedim. Bunlar aslında Yardımcı grafik tasarımcı arkadasların ve stajyerlerin yasadıkları, yaşabilecekleri sıkıntılar... Yaklaşık 2 aydır gönlüme uygun bir...
  18. elifcee

Kentsel Dönüşüm

Çalışmanızda devamlı göz aşınalığının bulunduğu fikirlerden biri görülüyor gibi. Farklılık uyandırabilecek bir fikir ile çalışırsanız daha hoş bir heyecan ile yorum alacağınız kanısındayım. :) Emeğinize sağlık
  19. elifcee

Kartvizit çalışması

fazla üzerinde düşünmediğim bir mağaza logo ve kartvizit calısması. Ne yorum alacağını merak ettim. Teşekkürler.
  20. elifcee

Boş vakit değerlendirmesi :)

Gerçekten güzel olmus tbr :) sunum konusunda serife arkadasımıza katılıyorum. biraz karmasık duruyor.
Yukarı Alt