Arama sonuçları

1. elifcee

Kartvizit Çalışmaları-Ultimated Master Business Card

Teşekkürler. Paylaşımlarınız güzel.
  2. elifcee

Türkiye Noterler Birliği Logo Tasarım Yarışması

Bende daha önce görmüştüm bu yarışmayı. Sonucuda resmin üzerinde bulunan logoydu. Sanırım devamlı güncelliyorlar logolarını :)
  3. elifcee

Div ile site yapımı hakkında video dersleri

Ömer Bey Harikasınız çok teşekkür ederim :)
  4. elifcee

Fazla kilolardan kurtulma egzersizi

işe yarıyor :D
  5. elifcee

Şu anda nerede olmak isterdiniz ?

h eheh :D
  6. elifcee

Brandday.net Yarışması Birincisi

Tebrik ederim.
  7. elifcee

Aşk Tipografisi 3 :)

Yazıklarının daha anlaşılabilir ve okunabilir olmasına dikkat etmeni tavsiye ederim. :)
  8. elifcee

Logo ücreti ne kadar

Bence murat Bey nickinizden yola çıkarak böyle bir yorum yapmış. Art niyetli yazılmamış bir yorum. Logo ücretine gelince herkes bütçesine göre alışveriş yapmak isteyebilir. İnsanların isteklerine de saygılı olunması lazım.
  9. elifcee

i-mus dergi ilan tasarımı

@Cengiz Duhan Bende aynı seyi söyledim ama tartışma daha baskın :)
  10. elifcee

330 adet seçkin font

Büyük bir ızdıraptan kurtarmışsınız herkesi. Teşekkürler:)
  11. elifcee

i-mus dergi ilan tasarımı

Emre Bey'in yazdıklarına katılıyorum ve bence de o kadar kötü durmuyor. Dizayn konusunda dikkat etmeye çalıştığınız gelişigüzel iş yapmak istemediğiniz ilk bakışta belli oluyor. Sadelik hoş. Ama yinede yerleşmede göze hoş gelmeyen bir şeyler var bence. Ortada çalıştıysanız ortalayın. Yana...
  12. elifcee

Beklenen Eğitim Setimiz- Bilişim Temelleri Eğitim Seti Canlı Video -Türkiyede İlk

wavv :) Emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim. Harikasınız
  13. elifcee

Özgeçmiş Çalışması

@Aslı SAYILIR Aslıcım ücretsiz üyelik yeter tabikide. Ancak dosya mevcut değil hatası veriyor.
  14. elifcee

Div ile site yapımı hakkında video dersleri

Merhaba; Download edebileceğim Photoshop ta hazırlayıp daha sonra parçalayarak divler ile site yapım video ders linkleri arıyorum. İçeriğinde *Site içi arama *Forum hazırlama *Tıkladığınızda Yeni sekme içerisinde değilde kendi içerisinde sayfa açma (nasıl anlatsam bilemedim.) *Açılır menü...
  15. elifcee

Dreamweaver eğitim filmleri (rapidshare) MEB'in

Şu linkler bi güncellense ne iyi olurdu.
  16. elifcee

Vektörel-Antetli-kartvizit-Zarf vb

Link Çalışmıyor.
  17. elifcee

Özgeçmiş Çalışması

Cnm indirilmiyor yalnız bu linkten. Sürecime harika bir katkısı olacağına şüphem yok :)
  18. elifcee

Özgeçmiş Çalışması

Aslı Hn cok hoş bende hemen indireceğim. Sadece gözüme çarpan bir ayrıntıyı bende paylaşmak istedim. Tasarım süreci kısmında yazılar birazcık baş aşağı gibi Ne yazdığını anlayabilmek için birazcık, hafiften bende döndüm :) Harika elinize sağlık.
  19. elifcee

Taylan Ayık yayınlanmış çizimler

Harika. Tek kelimeyle bayıldım :)
Yukarı Alt