Bence murat Bey nickinizden yola çıkarak böyle bir yorum yapmış. Art niyetli yazılmamış bir yorum. Logo ücretine gelince herkes bütçesine göre alışveriş yapmak isteyebilir. İnsanların isteklerine de saygılı olunması lazım.
Emre Bey'in yazdıklarına katılıyorum ve bence de o kadar kötü durmuyor. Dizayn konusunda dikkat etmeye çalıştığınız gelişigüzel iş yapmak istemediğiniz ilk bakışta belli oluyor. Sadelik hoş. Ama yinede yerleşmede göze hoş gelmeyen bir şeyler var bence. Ortada çalıştıysanız ortalayın. Yana...
Merhaba;
Download edebileceğim Photoshop ta hazırlayıp daha sonra parçalayarak divler ile site yapım video ders linkleri arıyorum.
İçeriğinde
*Site içi arama
*Forum hazırlama
*Tıkladığınızda Yeni sekme içerisinde değilde kendi içerisinde sayfa açma (nasıl anlatsam bilemedim.)
*Açılır menü...
Aslı Hn cok hoş bende hemen indireceğim. Sadece gözüme çarpan bir ayrıntıyı bende paylaşmak istedim. Tasarım süreci kısmında yazılar birazcık baş aşağı gibi Ne yazdığını anlayabilmek için birazcık, hafiften bende döndüm :) Harika elinize sağlık.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.