evet perspektifde bir sorun var bunun için önerim tüm çalışmayı 2 boyutlu yaptıktan sonra hepsine eşit oranda perspektif verilmesidir... eline sağlık plan hoşuma gitti :)
daha önce bir konuda yazmış olduğunuz bu yazıda ve diğer mesajlarınız incelendiğinde yazmış olduğunuz ''tabi öğretirim paylaşırım seninle'' gibi içerik vardır ama bu konulara yaklaşımınız bellidir lütfen niyetinizi açıkça belirtin söz konusu olan telif hakkıysa o kişi dediğiniz gibi sonra...
@kerso
forumlardaki uslup konusunda yeterince bilginiz olup olmadığı konusunda şüphelerim var.. Ekmeğime mani olma falan yakışıksız sözler.. ayrıca burası pazarlama yeri değil herkesin bi bakıma bütün işlerde emeği var isteyen paylaşır isteyen paylaşmaz ama böyle yazılar da yazmaz.. Cevap...
valla yazılan yorumlara da baktım nasıl bir eleştiri yapsam dedim düşündüm düşündüm yapmamaya karar verdim anladın sen :confused: inşallah daha iyilerini bekliyoruz..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.