Arama sonuçları

1. merteral

Tüm REDFIELD PLUGIN

Cosmic nebula ripple magic ile
  2. merteral

Tüm REDFIELD PLUGIN

Flags creation ripples magic ile
  3. merteral

Tüm REDFIELD PLUGIN

Emblazer ile yapılmış techno patternler:
  4. merteral

Tüm REDFIELD PLUGIN

Plasteroid ile yapılmış frameler:
  5. merteral

Tüm REDFIELD PLUGIN

Plasteroid
  6. merteral

Tüm REDFIELD PLUGIN

Emblazer ile yapılmış ornamentler:
  7. merteral

Tüm REDFIELD PLUGIN

Ripples Magic ile yapılmıştır:
  8. merteral

Tüm REDFIELD PLUGIN

Abstract Painting (umatrix ile)
  9. merteral

Tüm REDFIELD PLUGIN

Craquelure 3D ile yapılmış olanlar:
  10. merteral

Tüm REDFIELD PLUGIN

Umatrix ile yapılmış diğerleri:
  11. merteral

Tüm REDFIELD PLUGIN

Umatrix Plug-in Filter
  12. merteral

Tüm REDFIELD PLUGIN

SKETCH MASTER:
  13. merteral

Tüm REDFIELD PLUGIN

FRACTALIUS :
  14. merteral

Tüm REDFIELD PLUGIN

Photoshop ta herhangi bir resme bu filtrelerden birini kullanın eminim(özellikle de SketchMaster) bayılacaksınız gerçekten mükemmel sonuclar elde ediceksiniz eklentileri sfx arşiv olarak sıkıştırdım sadece install demeniz yeterli (sistem kurulu olan sürücüyü C olarak ayarladım farklıysa...
  15. merteral

Birinin yüzüyle oynama ( resimli anlatım )

adminim dövmeyi direkt yapıştırmışsın yaw hehe neyse ona biraz curve biraz da perspective ekleseydin daha bi güzel olacakmış ha bir de hava atayım dur :D gördüğümüz kadarıyla morlukta biraz yeşillik olmalı ama di mi çok pembe var orada gerçi kız güzel tabi :) kıyamadın sanırım daha fazla ELİNE...
  16. merteral

Kendime Logo Yaptım begenirseniz avatar olarak kullancam

bence fena değil ama bence bir grafiker öncelikle farklı şeyler yakalamak istemeli bence mesela iç içe geçişli harfler farklı desenler 3 boyut gibi şu anda tüm büyük firmalar ve dizayn grupları bu konuya özellikle dikkat çekiyor bence sadece harflerle yapacağın bir çalışma yapmak istiyorsan önce...
  17. merteral

Bir Kaç Logo Çalışması

Gayet güzel özellikle çorlu reklama yapmış olduğunuz çalışma 3 boyut içerdiği için gayet modern olmuş :) AYRICA daha önce uyarılmış olmanıza rağmen avatarınız internet linki içermekte ve forum kurallarına uymamaktadır düzeltirseniz sanırım daha iyi olacaktır..
  18. merteral

Selam Arkadaslar

HoŞgElDiNiZ :)
  19. merteral

Karakalem renklendirmem

bardağın arkasında renkleri göstermek istemişsin tamam çok güzel de mısır koçanının üst yaprağının görüntüsü var(renk olarak) gerisi yok. ayrıca yeşilin aynı tonunun farklı koyuluklarını kullansan daha güzel olacakmış bir de arka plan(duvar)daki maviliğe de biraz gölgelendirme yapmak gerekiyor...
  20. merteral

bi karakalem renklendirmeside benden yorumlarınızı bekliyorum

@gokhan_5 işte bu yüzden de neden layer lara dikkat çektiğimiz belli oluyor katman katman çalışmak en iyisi! :rolleyes:
Yukarı Alt