Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Erkal ÇOŞKUN Ben bir çay alırım :D Ben de aslen kule vinç operatörüyüm :) İhtiyaç varsa sizin şantiye de abi iş lazım da :s8:
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tasarım06 - ne kaynağı yapıyorsunuz bakem gazaltı kaynağı mı ?
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@omer2361 Ömer bey, Forum olarak orjinal program kullanılmasını destekliyoruz ve forum kurallarını okumadıysanız okumanızı rica ederim...
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hadi bakalım hayırlısı olsun ... Azim olduktan sonra herşey olur buna emiin ol... Bende işi bıraktım sırf bu tutku yüzünden şimdi evde çalışıyorum bakalım neler olacak :) Sen takıldığın yerlerde forumda araştırma yap ve eğer cevap bulamazsan konuyu aç ben yada diğer arkadaşlarımızı yardım eder...
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Yok bu konu için sohbet bölümünde sabit bir başlığımız var Ömer :) Burada konuşmadık hiç :D
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@omer2361 Grafikerliğe tam olarak başladığım söylenemez.. Hala kendim için daha iyisi nasıl olabilir diye çalışıp durmaktayım :D Aslında mühendisim.. Diplomamı yaktım bu sevda uğruna... Sen grafiker değilmisin bakalım Ömer ? Merakın nereden geliyor
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Erkal ÇOŞKUN Yettim garii :D
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Biz sürekli buradayız sen yeni geldin :D Sen aç bir konu da laflayalım ..
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınlar olsun arkadaşlarım,
  10. Aslı SAYILIR

Gözlerimin nuru...

Sana ve kalemine sağlık olsun sevgili Şener CANÖZ
  11. Aslı SAYILIR

Deneme Çalışmalarım

Sayin arifemre...Gosterdiginiz linkte yer alan calisma mockup adi verilen sunum sablonudur ve biz tasarimcilar yaptigimiz calismalari bu hazir sablonlar ile sunariz..Sadece kurumsal kimlik mi hayir akliniza gelebilecek hersey icin hazir mockuplar vardir...Burada arkadasimizin yaptigi kendi...
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tasarım06 hayalet avına cıkmıştım gözüme seni kestirdim ... Haberin ola :D
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tamam bende yapmam o vakit :) Sener soylesin dursun (((:
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Immm ona önerdiğin kabulumdür eğer yaptıysa tabi :D
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Şener CANÖZ Takla mı atacağım yine Şener :D
  16. Aslı SAYILIR

Üstadlar Foto Arka fon için yardım?

Ömer bey , bayanı pen tool ile dekupe edip CTRL+ENTER ile seçim haline getirip CTRL+SHIFT+I ile seçimi ters çevireceksiniz. Filter menüsünde yer alan blur seçeneklerinden gaussian blur, motion blur, iris blur, field blur gibi blur komutları ile dilediğiniz bulanıklık efektini seçili alana...
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tasarım06 ava giderken avlanmayasın :)) Arkadaşlat bugun yine migren agrilari ile bogusuyorum ben yaa
  18. Aslı SAYILIR

merhabaa:D

Aramıza hoşgeldiniz :)
  19. Aslı SAYILIR

tipografik tiyatro oyun afiş tanıtımı

6. Katı Beş Katlı Binanın midir oyunun adi..
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Gunaydinlar olsun Ismail :)
Yukarı Alt