Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

son harften türet

@Şener CANÖZ Ilıman... İstanbul'da o toplu taşıma olayına alışık biz bizim durum biraz farklı bi ara bilhassa anlatırım sana .. Allah yardımcımız olsun ..
  2. Aslı SAYILIR

son harften türet

Rıza .. Hee sabahtan beri ev aramak için adım adım dolaştık İstanbul'u hoş gör :D :D
  3. Aslı SAYILIR

son harften türet

(: Kapı ...
  4. Aslı SAYILIR

Bu fotoğraftaki renklendirmeye nasıl ulaşılır?

Ayrıca bu tarz efektler için hazır actionlar var nette..Mesela bu sitede arama kısmına actions yazınca bir çok seçenek çıkacaktır karşınıza..
  5. Aslı SAYILIR

Boş Vakti Değerlendirme Deneme Çalışma

Çok şık duruyor .. Emeğine sağlık ..
  6. Aslı SAYILIR

Vectorel banner

@alper.pehlivan Uygunsuz reklamlar içeren upload sitelerine yükleme yapıldığında bu çeşit bağlantı linklerini görmeniz doğaldır. Link güncellenmiştir. İndirebilirsiniz. Keyifli forumlar..
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) Teşekkürler, az sonra çıkıyoruz ev bakmaya bakalım .. Ama önce izlemem gereken bir sponge bob var :D sonra..
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın canlar.. Bugün dua edin bana .. Evi tutalım inşallah
  9. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın herkese... Dilerim Gönüllerinizden umutlarınız hiç eksilmesin,su berraklığında sevgiler yaşayın daima. Dilerim daima mutlu olun, sağlıklı olun, sevgiyle kalın
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hımm güzel bilgi :) Başka hattım yokmuş öğrendim.. Ağrılarım başladı istirahate çekildim yarına geçmeli ev bakacağız biliyorsun Hümüm, bal peteğim, elmalı turtam benim ..
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hayırlı geceler :)
  12. Aslı SAYILIR

cs6 actions yardım

Burayı bir denermisiniz ?
  13. Aslı SAYILIR

illustrator ile ilk denemem

Rica ederim.. Keyifli forumlar.
Yukarı Alt