@Hümeyra Can
ay anlamadım ki bende ya ne oluyor... Sabah kalktığımdan beri ders çalışıyorum :D: :D:
Şimdi bir saat güzellik uykusuna yatayım bari :D: Gözlerim çifter çifter görmeye başladı, kitap ..bilgisayar arası bakışıp durmaktan ..
Dinleniyor diyeceğim ama sabah saat 7 de uyandım Hümeyra'cım ya... Süpermen'i uğurladım gittim kendime taze ekmek ve gazete aldım :) Bir güzel kahvaltı ve ders çalışmaya başladım :) Allah'ım ben sanırım hiç böyle yaya yaya tembellik yapamıcam :S
Merhaba arkadaşlar ...
Hazır evde otururken boş durmayalım, Indesign programına yeni başlayan arkadaşlarımıza yardımcı olacağını düşündüğüm video eğitimler hazırlamaya çalışacağım bu boşluğumda..
Faydalı olması dileklerimle..
Keyifli seyirler..
Kardelen ve Hercai
Yıllar evvel birbirini çok seven iki çiçek varmış. Bunlardan erkek olan sevgilisini o kadar çok seviyormuş ki ; baharda açtıklarında diğer çiçeklerden onu kıskanıyormuş. Buna dayanamayan erkek çiçek baharda binlerce çiçeğin içinde açmak ve kalabalığın içinde kaybolmak...
@Hümeyra Can
Günaydınlar olsun..
Ne kadar güzel temenniler bunlar böyle..
Güzellikler ve süprizler ile dolu bereketli bir hafta geçirmeniz dileği ile..
@Şener CANÖZ
Birde Cinlerine söylermisin :D Oradan da buz gibi bir suya atlamasına vesile olsunlar da iyice akıllansın beni kurban etmek neymiş görsün gününü
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.