Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hayirli geceler hayirlisiyla ((((:
  2. Aslı SAYILIR

Birkaç deneme

Olacak mutlaka bizimle de burada paylaşınca ne güzel oluyor...Bende istiyorum ileride bir makina..Kısmet bakalım..
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Eee hayırlısı...:)
  4. Aslı SAYILIR

Birkaç deneme

Nasıl denir bilmem ama deklanşörünüze sağlık :)
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Benden de bir hayirli olsun :))
  6. Aslı SAYILIR

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Denemek lazım sanki her kareyi ayrı ayrı manipulasyon yapıp ps de tımeline da birleştirmişler gibin emme bilemiyorum ki :D:
  7. Aslı SAYILIR

@Hümeyra Can @Şener CANÖZ Tamam tamam indirdim bende yorulmuştum zaten :D
  8. Aslı SAYILIR

Ahh bileydim gif'ilgin oldugunu hec es gecermiydin bea Sener CANOZ :)
  9. Aslı SAYILIR

Mock-up Kullanımı - Video Anlatım

Rica ederim.. Faydalı olması dileklerimle..
  10. Aslı SAYILIR

Mock-up Kullanımı - Video Anlatım

"Mock-up nasıl kullanılır" eğitimini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Faydalı olması dileklerimle..
  11. Aslı SAYILIR

KPSS Eğitim Seti

Başarılı bir çalışma daha .. Emeğinize sağlık Sedat bey..
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can ay anlamadım ki bende ya ne oluyor... Sabah kalktığımdan beri ders çalışıyorum :D: :D: Şimdi bir saat güzellik uykusuna yatayım bari :D: Gözlerim çifter çifter görmeye başladı, kitap ..bilgisayar arası bakışıp durmaktan ..
  13. Aslı SAYILIR

Bir sorum var?

Emre beyin de bahsettiği üzere bu tarz işlemler için psd mockuplar bulunmakta...Kullanımı ile ilgili takildiginiz noktalar olursa bizler buradayız ;)
  14. Aslı SAYILIR

Kadiköy Akçay aparatmanı

Kadıköy/ Akçay da mı gerceklesecek yoksa apartman adımı sadece...Memleketten olunca odak noktam kaydi sanirim :) Emeğinize sağlık başarılı bir calisma
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Dinleniyor diyeceğim ama sabah saat 7 de uyandım Hümeyra'cım ya... Süpermen'i uğurladım gittim kendime taze ekmek ve gazete aldım :) Bir güzel kahvaltı ve ders çalışmaya başladım :) Allah'ım ben sanırım hiç böyle yaya yaya tembellik yapamıcam :S
  16. Aslı SAYILIR

İndesign'da Yeni Döküman Oluşturma - Video Anlatım ..

Merhaba arkadaşlar ... Hazır evde otururken boş durmayalım, Indesign programına yeni başlayan arkadaşlarımıza yardımcı olacağını düşündüğüm video eğitimler hazırlamaya çalışacağım bu boşluğumda.. Faydalı olması dileklerimle.. Keyifli seyirler..
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kardelen ve Hercai Yıllar evvel birbirini çok seven iki çiçek varmış. Bunlardan erkek olan sevgilisini o kadar çok seviyormuş ki ; baharda açtıklarında diğer çiçeklerden onu kıskanıyormuş. Buna dayanamayan erkek çiçek baharda binlerce çiçeğin içinde açmak ve kalabalığın içinde kaybolmak...
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can Günaydınlar olsun.. Ne kadar güzel temenniler bunlar böyle.. Güzellikler ve süprizler ile dolu bereketli bir hafta geçirmeniz dileği ile..
  19. Aslı SAYILIR

Totem Tabela

@Şener CANÖZ Birde Cinlerine söylermisin :D Oradan da buz gibi bir suya atlamasına vesile olsunlar da iyice akıllansın beni kurban etmek neymiş görsün gününü
Yukarı Alt