Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can cıkk hayal etmek bilem istemiyorum :rolleyes:
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Bence o uyumadı direk bayıldı sayemizde Şenercim :) Hadi sana iyi geceler :) Biz Hümeyram ile kalalım başbaşa emme hümeyra hala supernaturel izliyoruz :D
  3. Aslı SAYILIR

Merhaba

Bu bölümdeki sabit konuları inceleyin önce kitap tasarımı ile ilgili ardından bolca örnek incelemek lazım tabi program bilginiz olduğunu varsayıyorum ben
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ohh miss ben iki tane alabilermiyim :D ne yüzsüzüm yaa :D
  5. Aslı SAYILIR

Merhaba

Aramıza hoşgeldiniz. Forum kurallarını okumak için tıklayınız Takıldığınız konular ile ilgili sorularınızı forumda arama yaptıktan sonra cevaplandıramadığınız durumlarda uygun başlıkların altına yeni konu açarak iletebilirsiniz. Bilgisi dahilinde arkadaşlarımız yardımcı olmaya...
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tasarım06 varya aşağıdan bize bakan ve öncesinde akıl soran :D
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Imm fena fikir değil aslında Şener CANÖZ.. Emme bence şizofren aşka mektuplar yazsın o daha cazip gibi şu an ki durumuna ...
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hayır ya o ne öyle otursun bari peynir rendelesin bir işe yarar hiç değilse..
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hayır patates çorbası yapmalı ..
  10. Aslı SAYILIR

Araç Giydirme için Bütün Modellerin Teknik Çizimler-Vektör

@fatihadiguzel Uygunsuz reklam içeren sitelerden paylaşım yapıldığında bu tarz bir bağlantı görüntüsü elde ediyorsunuz..
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can cıkk vermem zaten elimi senden başkasına içini ferah tut balım..
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Baris SUNTER Oldu .. Çok olur hatta biz bayanız bilmem ondan mı yoksa yapım gereği mi :) En son ağladığım film "Ya sonra" hatta o kadar etkilenmiştim ki filmin müziğini düğünümde dans müziği olarak seçmiştim :D Fakat kitaplarda sanırım daha çok duygulanıyorum ben .. Aslında benim...
  13. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydınlar olsun arkadaşlar...Her açıdan bereketli bir gün dilerim...
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) canmsın bende çok severim ama ev ortamının kedi ve köpek için uygun olmadığını düşünenlerdenim nedense sanki onları hapsediyormusum gibi geliyor.. Süpermen farklı açıdan yanaşıyor :D Sevmez de istemezde o ayrı ama ben kıyamıyorum ya
  15. Aslı SAYILIR

Adobe Illustrator CS6 Yeni Sayfa Açmak

makalelerin, eğitimlerin daim olsun... :)
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ay ben onu yerim yerim... ne tatlı birşey o :) Afiyet olsun canım
  17. Aslı SAYILIR

Adobe Illustrator CS6 Yeni Sayfa Açmak

Hümeyracım, emeğine sağlık..
  18. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydinnnnnn Amin :)) gerçekleşirse ilk buraya yazacağm o zaman
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Benden de kocaman bir gunaydin olsun herkese... Ismail sevindim adina mutlu zamanlarina... Humu aksam seedemedik seni osledim kahvaltidan sora yanindayim
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kusum yattik ya :) cepten yanindayim ben kalpten de
Yukarı Alt