Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

illustrator ile ilk denemem

@10ur83 (: Program kullanımı konusunda gelişmek için gerek forumumuzda ( Tıkla ) gerekse arama motorlarına "ai tutorial" yazarak yayınlanan dersleri inceleyebilirsiniz. Fakat çizim yaparken şahsen program kullanımında bir sıkıntı yaşamasam da tonlama, gölgeleme vb. temel bilgilerin...
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hakketten sen nerdesin Yusuf abi ya
  3. Aslı SAYILIR

Realistik Karikatür Çalışması...

Eren bey .. Yine başarılı bir çalışma ile çıkmışsınız karşımıza ... Tebrik ediyorum.. Başarılarınızın devamını dilerim ..
  4. Aslı SAYILIR

illustrator ile ilk denemem

İlk çalışmaya göre başarılı .. İlerleyen zamanlarda başka çalışmalarınızı da görmek isteriz..
  5. Aslı SAYILIR

logo yardım

Banu hanım merhabalar.. Bahsettiğiniz işlemi yapmak için hangi programı kullanıyorsunuz ? Vektörel bir programda rahatlıkla yapılacabilecek bir işlem fakat font çok ince ve formu bu işlem için pek uygun değil. Bu fontu kullanmakta kararlıysanız da yapılmaz mı tabi ki de yapılır.. Ayrıca net...
  6. Aslı SAYILIR

Çocukluğumuzun Oyunları ...

Neden ben bayılırım .. Hala bazen sabahlara kadar mario oynarım :D Prensesi kurtarmak tek amacım :D
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN takıldığı yere bakk .. unutmaaa gamzee bir telefon kadar yakın bana ... Alırım aklını :P
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kırocan'lığım tuttu .. İsmail sana gelsin :P
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:D çalış seninde olur diye klasik bir deyiş var biliyorsundur mutlaka :P
  11. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Sevgilerin hiç tükenmediği sıcacık gönüllerinize pırıl pırıl yeni bir gün diliyorum. Cumanız mübarek, gününüz aydın olsun
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ne o İsmail beğenemedin mi :D :D Haftanın son günü herkese sanş getirsin dileklerimle.. Günaydınlar olsun...
  13. Aslı SAYILIR

Bu Shoplar Hangi Programlarla Yapılmıştır ?

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.. Diğer arkadaşlarımızın bahsettiği üzere evet bu çalışmalar photoshop ile yapılır.. Sürüm pek önemli değildir. Şu an son sürüm olan CS6 dır. Fakat Adobe'nin kendi sitesinde ücretsiz dağıtmaya başladığı CS2 sürümünü de kolaylıkla Adobe'nin web sitesinden...
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:lol: canımsın sen len ... iyi geceler ..
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can Seni yesem, yemeğe kıyamam .. Öpsem öpmeye.. Aldım kuytuma en güzel yerime varlığınla ısınıyorum... Sadece aşk değil senin için güzel olan ne varsa hepsini diliyorum.. Biliyorsun ki dilediğimizden verme imkanı sonsuz biz dileyelim... Şimdi gözlerini yum, aklına gelen tüm...
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can zaten gündüz ne işimiz var balım amaç zaten o ... Ben uyuyup büyüyeceğim :) İyi geceler ..
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Dönme dolaplar filan varmış... Az döner dünyayı unuturuz demiştim ama sen otur annenle :P Ben giderim züpermen ile :D
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Sen onu bunu bırak gel biz panayıra gidelim :)
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Yukarı Alt