cıkk olmadı..Tutmadı :) lisadeyken en uzun boylu bayan oldugumdan basketbol takımında 5 numara yani pivottum :)Ama sonra boyum hiç uzamadı :D
Yolda yürürken tanımadığın birine selam verdiğin oldu..
Tutmadı .. Saçlarım taranmayacak kadar kıvırcık :D 40 gün duş almasam 40 gün taramam :)
Bir makale hazırlarken bunalıyorsun millet nasıl kitap yazıyor şaşıp kalıyorsun
Tutacak sanırım özellikle bu gece .. Bugün sardım supermene ..Supermen vs elit adında bir çizgi film izlemekteyiz eşimle.. Bu arada eşimin lakabı da supermen (:
Zıt kutuplar birbirini çeker derlerdi inanmazdın .. Evlendiğinde iki zıt kutbun uyumuna şaştın kaldın ?
Tuttu :) Biz bayanlar eşlerimizin aklında olanları anlama gibi bir yeteneğe sahibiz nedense
Eşinle tüm hafta sonu eve kapanıp film izlemeye niyet ettin ama yine kapı çaldı ve misafir geldi ..
Tuttu :) O kadar bilsem belkim dikkate alırım ama çömüm daha o konuda hayli ...
Film izlerken sigara molası verip mutfağa gitmek durumunda kalıyorsun ..
ıgghhh tuttu :) Küçüklüğümde annem ne zaman kapuska yapsa evden kaçar kokusu çıkana kadar girmezdim :D Şimdi kendi evim gelsin de yapsın göreyim öghhh nereden getirdin aklıma
Eftelya'nın hikayesini okuduğunda uzun süre etkisinden çıkamadın ?
(okuduysan tabe )
Cıkk Tutmadı sanki tatile gidiyor modunda kulağımda müzik aklımda gördüğüm rüya takılırm öyle sadece trafiğe takığım bir de ne kadar çabalasam da bir türlü kendisinden geç kalamadığım iş arkadaşıma :)
Gözlük yaşam kalitesini arttırır derler sen kalitesiz yaşarım daha iyi diyorsun :)
Tuttu :) Beğendiğime hakkını vermek isterim herşeyi beğenmem :) Bazen de teşvik etmek içindir.. Karmaşıkk pek girmeyelim ..
Süpermen olsaydın kırmızı yerine mor pelerin takardın
(Su an supermen izliyorum öyle esti :D )
Olay birden boyut değiştirdi.. 2. logom şu an kullanımda
Tabi altta yer alan görselin tasarımı bana ait değil ama logoyu nasıl kullandıklarını görmenizi istedim
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.