Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Keyifli akşamlar..
  2. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı .. Hayatımı karartmaya niyetim yok ama seçtiğim yolda başarılı olmak için elimden geleni ardıma koymam o ayrı .. Meşhur değil de başarılı olmak istiyorum :D hayat senin için komedidir..
  3. Aslı SAYILIR

son harften türet

Tedirgin ...
  4. Aslı SAYILIR

Çocukluğumuzun Oyunları ...

Çocukluğumda kardeşime alınan ilk hediye ile benimde ilgi alanımın kaydığı atari :) Hey gidi günler.. Tüplü televizyonlar .. Saatlerce televizyon karşısında atari oynayan bizler ve kızım/oğlum çok oynama televizyonun tüpünü bitireceksin diye bahane üretip bizi hayata döndürmeye çalışan...
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

İstifa etmek kovulmaktan zordu ama en zoru istifanı verdikten sonra geçirdiğin zamanmış .. Eee hayatın her anı bir deneyim ..
  6. Aslı SAYILIR

Pıt pıt naylon patlatma

:kiskis::kiskis: senden gelsin ne diyeyim...
  7. Aslı SAYILIR

Renk Paleti Oluşturucu

Elinizdeki herhangi bir fotoğrafın renklerini tek tek renk kodları ile çıkaran bir web sitesi ile karşılaştım. Çalışmasını kontrol etmek için elimdeki herhangi bir görseli yükledim ve sonucu gayet başarılı buldum.. Renk Paleti Oluşturucu Kullanımından da biraz bahsedelim ...
  8. Aslı SAYILIR

Pıt pıt naylon patlatma

Bir çoğumuz gibi bende çok severim pıt pıt naylon pıtırdatmayı :) Özellikle stresli anlarımda ilaç gibi gelir desem yeridir. Gerçeğini bulamadığımız zamanlar için Pıt pıt naylon
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kolay gelsin balım darısı başıma :D
  10. Aslı SAYILIR

Reputation (puanlama sistemi) kullanımı

Konu günceldir, Ne kadar olumlu o kadar yeşil ... - Rep vermek için üye resminin altındaki işaretine tıkladıktan sonra açılan sayfada olumlu/olumsuz seçip varsa yorum yazıp göndermeniz yeterlidir.
  11. Aslı SAYILIR

Merhaba!

@Erkal ÇOŞKUN Benzetmeye hayran kaldım :) Kendi çocuk bayramlarım burnumun direğinde sızladı :) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bu arada madem öyle ee hoşgeldiniz :clap2:
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

habere gel :D 10 kg altınım var gelin alın !
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can hee :s8: öle desene :) o zaman çifte kavrulmuş miss gibin lokum kıvamı bişiii olar :D
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

wıyyyy hemen hemen heç kaçırırmıyımm ... Züpermen biraz yanlız takılsın hem :P
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) ne güzel ya burası parçalı bulutlu ve lodos bilmem kaç şiddetinde kapkaç yapıyor :D özledim ben bahar aylarını az kaldı evet ama ...
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın arkadaşlar.. Capcanlı bir gün geçirmeniz dileği ile... Dikkat ! Dışarıda lodos var benim gibi migren derdi olanlar kendilerine çok dikkat etsinler ..
  17. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydınlar olsun arkadaşlar.. Ruhunuz her daim genç kalsın ..
  18. Aslı SAYILIR

Foruma YouTube den Video Yüklemek - Resimli Anlatım

Rica ederim Murat bey, bilmeyen ve ya yeni üye olan arkadaşlarımıza faydalı olması dileği ile..
  19. Aslı SAYILIR

Foruma YouTube den Video Yüklemek - Resimli Anlatım

YouTube'den forumumuza video atmak için , 1. Önce beğendiğiniz videonun linkinde yer alan kodu kopyalıyoruz.. 2. Ardından mesaj kutucuğunun altında bulunan "Gelişmiş" butonuna tıklıyoruz 3. Açılan "Konu Cevaplama Paneli" nde yer alan Youtube ikonuna tıklıyoruz ve mesaj...
  20. Aslı SAYILIR

Günün Sözü ...

Yukarı Alt