Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Annem derdi ki: ''Terli terli su içme.'' Içten içe kızardım ona Oyunun en tatlı yerinde Bu müdahale de niye? Hastalanınca anladım ki! Annem haklıymış. Annem derdi ki: ''Sakın geç kalma.'' Meraklanırmış sonra Içten içe hayiflanırdım ona Gidenin dönmesini beklerken anladım ki...
  2. Aslı SAYILIR

Kartizit Tasarım

Ebru hanım imaj boyutlarını az daha büyük şekilde yüklerseniz daha net görebilir ve yorum yapabiliriz ;)
  3. Aslı SAYILIR

Piktogram Nedir / Sık Kullanılan Ambalaj Piktogramları

Yeni link ilk mesaj altına eklenmiştir (:
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın arkadaşlar.. Haftanın en çok sevdiğim günüdür Çarşamba..Keyifle geçsin inşallah
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Eheehe çekmemissin hala fisi :) Cızz bakemm hadi yatağa marşş ((:
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kısmet (klişe bir kelime ama olsun ) beraber göreceğiz neler olacak .. Uyansın da büyüsün ninni... Tıpış tıpış işe gitsin ninniiii :D hehehe cıkk vazgeçtim hehehe bu sesle uyutmak ne kelime sanırım sabaha kadar zombi modunda dolaştırırım ben insanı :D Haydi bende yattım :D Günaydın ...
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Şener CANÖZ :) Adına çok sevindim ... En patladığım anlarda bile patronu patlatacak kadar başarılı olamadım ben kovmadı ve maalesef meşhur abi kem küm ben dayanamıyorum artık konuşması başladı ve Aslı neden, niçin, nasıl gibi sorularla boğuşmaya ve pazarlık yapmaya başladı .. 1 hafta, 15 gün...
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Şener CANÖZ Daha bulmadım önce error vermiş hatların tekrar verimli çalışması için inzivaya çekilip bir bakım onarım yapmam lazım :D Ayrıca format şart Seviyorum evet ama Ajda yine iyi Bülent Ersoy'a benzemekten korktum aslında :D
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Şener CANÖZ Hee bugün bende böyle karmaşık modlardayım sana da yansıtıyorum ister istemez desene olsun bugün de böyle takılalım .. Hayırlı olsun.. Bende bugün yaklaşık 2,5 senedir çalıştığım şirkette istifamı verdim ve biliyormusun kovulmayı daha çok seviyorum istifa etmek çok zor :)
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Şener CANÖZ Kork tabe biraz :) Hayatta bir kişi de benden korktu der ilkleri yaşarım sayende :cool::cool: Peki sen istedin "Nasılsın Şener !! " ( Sorarken destur çektim gardımı aldım :D Bakalım ne cevap gelecek .. )
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Şener CANÖZ Benden kökten kurtulmak istediğini açık açık söyleyebilirdin :D Tam 24 saat ve 3 ağrı kesici ile şu an bomba gibiyim :s8:
  13. Aslı SAYILIR

Bomba Bir Ders Daha. Efektlerle Çalışmaya Devam KAÇMAZ!

Yeni link konunun ilk mesajında güncellenmiştir.
  14. Aslı SAYILIR

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

Güncel linkler ilgili konuların altına eklenmiştir.
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Sağol balim :) bu lodos bana yaramıyor tekrar migrenim tuttu :(
  16. Aslı SAYILIR

Photoshop Dijital Endüstri 2009 Görsel Eğitim Seti Çıktı

Yeni indirme linki ilk mesaja eklenmiştir.
  17. Aslı SAYILIR

Masanıza yağmur yağsın...

Bugün migrenım tutmuştu eve gelir gelmez oturdum açtım dinlerken 5 dk dalmışım yeni doğmuş gibi kalktım .. Teşekkür ederim :)
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hehe Hümeyra kendi açımdan gayet rahatlatıcı onun açısından gayet duygusal bir konuşma oldu...Arayacağım... Evet Ismail hayallerimin peşinde koşmam icin cok az kaldi :)
Yukarı Alt