Arama sonuçları

1. Cengiz Duhan

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın,,
  2. Cengiz Duhan

Bir reklam müşteri tarafından nasıl berbat edilir...

Nezaman düzlüğe çıkarız: Koca koca ajanslar vatandaşı aptal yerine koyup bunlar düşünemezler, anlayamazlar anladıkları dilden konuşalım, bi aganigi naganigiyle işi bitirelim paramıza bakalım mantığından vazgeçip, bu ülke insanının aslında sanıldığında daha zeki ve konuda geçen o tek çakının o...
  3. Cengiz Duhan

Zafer Bayramınız Kutlu Olsun !

Sonsuza dek Huzur ve barış içinde daha da coşkuyla kutlayacağımız nice 30 Ağustoslara. Zafer bayramımız kutlu olsun.
  4. Cengiz Duhan

Logo İstek!!

@marques5 Bu mantıktan hareketle, örneğin Muhasebeciler sitesinde ücretsiz muhasebe hizmeti, yada olsa kasaplar sitesinden ücretsiz et alsak, emlakçılar sitesinden ücretsiz kiralık ev tutsak negüzel olurdu. sitesi var diye ücretsizmi olmalı sizce freelance iş verenler bölümünden yeni konu...
  5. Cengiz Duhan

Renk seçimi

@shadedds eğer sorunu doğru anladıysam, bunun birçok yöntemi var arkadaşım bazıları resimdeki gibi, sadecede benzer renkleri seçim yapacaksanız rengi seçip select+similar((benzer renkleri seç) seçebilirsiniz
  6. Cengiz Duhan

Erikli Logodaki Font Lazım ?

eklediğim dosyada erikli logosu var sanırım senin aradığın corel dosyası olan ben yüksek versiyon açamadığım için göremedim buradan http://we.tl/k5NMN5wu0s indirebilirsin
  7. Cengiz Duhan

GünaydınLar HoşçakaLLar

günaydın,,
  8. Cengiz Duhan

Piskopat ve Saygılı Grafiker aranıyor

:aaa:
  9. Cengiz Duhan

poset-mockup / polietilen ambalaj, market poşeti

Teşekkürler paylaşımınız için,,
  10. Cengiz Duhan

Ambalaj-mockups / kartonkutu, box ve fazlası

Teşekkürler paylaşımınız için,,
  11. Cengiz Duhan

Ücretsiz Php Eğitim Seti (85 Ders, HD Kalitesinde,13 Saat, 1.10 Gb)

Teşekkürler Arkadaşım paylaşımın için,,
  12. Cengiz Duhan

...Bıdı Bıdı...

Tüm grafikerler.org Ailesinin Mübarek Ramazan Bayramını kutlarım,,:grafikerler:
  13. Cengiz Duhan

siz hangisini kullanıyorsunuz?

b) Mozilla Firefox
  14. Cengiz Duhan

ultra-mega mock-ups set 2,6 GB. / böylesi konuşulmadı bile...

@FurkanSmg ilahi ben gözümden kaçmış:) teşekkürler
  15. Cengiz Duhan

ultra-mega mock-ups set 2,6 GB. / böylesi konuşulmadı bile...

şifreyi aşağıdaki şekilde giriyorum ve böyle bir msj alıyorum sorunun ne olduğunu bilen varmı? şifreyimi yanlış giriyorum indirme programındamı sorun var diğerleriylede giriyorum ama nafile, diğer paylaşımları aynı yolla indirmiştim ama bunu indiremedim,,
  16. Cengiz Duhan

Logolar konusunda fikirlerinizi merak ediyorum!

@halaskardesign Öncelikle aramıza hoşgeldiniz, eğer dediğiniz gibi sadece 6 aydır bu işle uğraşıyorsanız ve bu logoları yaptıysanız, kesinlikle bu yolda devam etmelisiniz, bu benim şahsi düşüncem, gelelim yarışmalar konusuna , bu yarışmalar moralinizi fazla bozmasın çünkü hepsi için...
  17. Cengiz Duhan

E - Katalog / Dijital Katalog Nasıl Yapılır? Konu Anlatımı, Video Ders...

Teşekkürler Murat bey merak ettiğim bi konuydu
  18. Cengiz Duhan

Arapça Hat Yazıları (1 ai)

Teşekkürler Paylaşım için,,
  19. Cengiz Duhan

UHQ Türkiye Mega Seti

Teşekkürler elinize sağlık,,
Yukarı Alt