Arama sonuçları

1. Cengiz Duhan

Matbaa çalışmamı kabul etmedi nasıl bir yol izlemem gerek?

arkadaşım o söylediğin matbaanın lak makinası yoktur, yapılamaz diye birşey olabilirmi, yaptığın çalışmadan bir kopya al lak olacak yerleri siyaha boya olamayacak yerleri sil gönder, hepsi bu (yada tabaka olarak basılmış kartvizitleri alarak lak filmiyle beraber, kabartma lak yapan biyere...
  2. Cengiz Duhan

3lü Broşür Mockup-PSD

Teşekkürler, paylaşım için
  3. Cengiz Duhan

Bu Fontları Arıyorum..!!

https://www.wetransfer.com/downloads/75997380c7159a16147ab8eadcf11a2e20130609200926/7e2463a8640a941a2709c620ce931cfb20130609200926/f8d88f http://www.sendspace.com/file/s3bn7s Arkadaşım, inceledim çok güzel fontlar istemişsin, fakat hepsi ücretli, elimde sadece "Kalligrand Script" var onu...
  4. Cengiz Duhan

Dentaydın katalog kapak çalışması

@grafficem Teşekkür ederim,,:)
  5. Cengiz Duhan

4 adet dergi reklam sayfası

@designertolga @cyldrm Teşekkür ederim arkadaşlar yorumunuz için,,
  6. Cengiz Duhan

Dentaydın katalog kapak çalışması

@cyldrm @Özgül Teşekkür ederim arkadaşlar,,
  7. Cengiz Duhan

Kartvizit Çalışmam

@McCcDd Öncelikle üsteki şahıs gibi çirkin bir uslup ne derece doğru bunu bir düşün, orda ismim yazıyor, ben sana alttaki şahış diyebilirim çünkü ismin belli değil, mcccdd ???? arkadaşın yaptığı çalışmaya gelince "bence" diyerek şahsi fikrimi belirttim sorun gördüğüm yerleri belirttim ve...
  8. Cengiz Duhan

Vektörel arşivimi sizinle paylaşıyorum..!

@myuceturk Güzel paylaşım için teşekkürler,,
  9. Cengiz Duhan

Kartvizit Çalışmam

@designertolga öncelikle forum kuralları gereği iletişim bilgilerini gizlemelisin, çalışma bence vasatın altında, font tipografi vs, sorunlar var, örnekleri incelemeni nacizane tavsiye ederim, başarılar
  10. Cengiz Duhan

Illustratorda Yaptığım İlk Ambalaj Tasarımlarımdan Biri

https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/36120-imgurcom-ile-foruma-resim-yuklemek.html
  11. Cengiz Duhan

T.n.b Yarışması için hazırladığım logolar

@mimariye Foruma Hoşgeldiniz, yorum için Teşekkürler,,
  12. Cengiz Duhan

Yardım. Saçımdaki kırları gidermek. Bir türlü yapamadım :(

Arkadaşım videoda burn tool kullanılmış, bencede doğru bir yöntem(resme sağ klik yapıp resme bak diyerek büyük halini görebilirsin)
  13. Cengiz Duhan

Sosyal Turizm Bilişim Reklam Tekstil Ltd. Şti.Logotype ve Amblem Tasarımı - 1 -

@cabbara Teşekkür ederim, herşeyi birbirine bağladım:)
  14. Cengiz Duhan

Makine Mühendisi Kartvizit Çalışmaları

Tebrikler Aslı hanım çalışmaları çok başarılı buldum, kardeşinizin yerinde olsaydım seçim yapmakta baya zorlanırdım,,
  15. Cengiz Duhan

Yeni sayfa "festo"
  16. Cengiz Duhan

@gezegen Zahmet edip bu kadar yorum yapıp öneride bulunduğunuz için tekrar teşekkür ederim, dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz, teknik destek görseliliyle alakalı yorumunuza çok güldüm:) teşekür ederim, sunum amaçlı yaptığım için google den ilk çıkanlardan yaptım, turuncu çalışmadaki cihaz...
  17. Cengiz Duhan

@gezegen mausla sağ clik yapıp resme bak deyince resim büyümüyormu? bende büyüyor, Yorumunuz için Teşekkürler,,
  18. Cengiz Duhan

4 adet dergi reklam sayfası Değerli yorumlarınıza,, (çalışmalardaki yazıların bazılarında nokta sonrası boşluk, kelime aralarında boşluk vb. sıkıntılar var, henüz baskıya hazır çalışmalar değiller, son düzenlemeleri yapılmadı.) düzenlemeler yeni çalışma "festo"
  19. Cengiz Duhan

Font istek

@SUPERNATURAL İşe yaramasına sevindim. İyikullanımlar,,
Yukarı Alt