Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Kişisel fotoğraf portfolyosu 2 kırımlı Broşür

bence en önemli olan ögeler kapaklar şu anki konsept bana yeterli gelmedi kerimcim iç sayfalarda da bu kadar çok resim koyma derim bu tarz bir talep gelirse de karşı çık çalışmada hiç boş yer kalmamış bu bana itici geldi rengi de beğenmedim ben :)
  2. Hasan Güner

corelde daire etrafına yuvarlak yazı yazma ve ayarları

istek üzerine hazırlandı umarım faydalı olur anlaşılmayan yerleri bildirebilirsiniz
  3. Hasan Güner

"Paris Gibi Şehrim" ~ JustinLive

hoş olmuş eline sağlık
  4. Hasan Güner

"Smoke" JustinLive

hoş olmuş eline sağlık
  5. Hasan Güner

Creative Kırık Camlı Yazı

beğendim :) eline sağlık
  6. Hasan Güner

program arıyorum

merhabalar o kadar çok program var ki sen öncelikle ne yapmak istediğini söyle biz de sana en uygun programı söyleyelim
  7. Hasan Güner

Herkese Merhaba ~ JustinLive

hoş geldiniz
  8. Hasan Güner

Apple Navigasyon Menü Yapımı

teşekkürler +RAP
  9. Hasan Güner

kişisel çalışmalarım

@emrullah21 merhabalar forum kurallarına göz atmanızı tavsiye ediyorum https://www.grafikerler.org/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz/350-grafikerlerorg-forum-kurallari.html
  10. Hasan Güner

kişisel çalışmalarım

başlığınız biraz alakasız kalmış sanırım konunuzun sağ alt köşesinde düzenle butonu var tıklayarak ayar yapabilirsiniz
  11. Hasan Güner

foruma resim eklemek

lütfen aşağıdaki linki inceleyip uygun katagoriye tekrar konunuzu açınız https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html
  12. Hasan Güner

Bu Aracın Vektörel Çizimi Lazım Arkadaşlar

çok şık işler bence bir konu açıp bunları ayrıca yayınlayın şahsen ben şans eseri gördüm aracın giydirilmiş halini elinize sağlık
  13. Hasan Güner

şamata club menü | hasan güner

@Fatih Coşkun önümüzdeki tasarımlara bakacağız artık :)
  14. Hasan Güner

insider fashion kartvizit tasarımları | hasan güner

müşteriye sunduğum kartlar bakalım hangisi seçilecek :confused:
  15. Hasan Güner

@Fatih Coşkun yapı olarak çok güvenmiştim ama resim olmayınca bişeye benzemedi :clap2: boş hali bile daha karizmatik görsel güzel olmayınca iş de güzel olmuyor :allalla:
  16. Hasan Güner

Corel'de Objenin Biçimini Diğer Objelere Uygulamak

@ROTA GRAFİK bu güne kadar hiç kullanmamıştım bunu işe yarıyor :clap2:
  17. Hasan Güner

Bu Font Lazım

rica ederim işinizi görmüştür umarım
  18. Hasan Güner

corelde yapılmış ön ve arka kapak çalışmaları (resimleri facebook grubundan aldım maalesef)
  19. Hasan Güner

Bu Font Lazım

merhabalar resimdeki fontu aşağıdaki linkten indirebilirsin kolay gelsin http://rapidshare.com/files/404265728/00340.rar.html
  20. Hasan Güner

Corel'de Objenin Biçimini Diğer Objelere Uygulamak

tamam ben anladım sanırım soldaki menüde alttan 4. damla simgesi var onun ile özelliklerini almak istediğini objeye tıklayın sonra aynı 4. simgenin içinde bir de boya dökülme simgesi var onunla diğer nesnelere tıkladığınızda ilk aldığınız nesnenin rengini özelliklerini efektlerini alacaktır...
Yukarı Alt